Moderator: Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Moje już w środę przyszły i też są prześliczne![]()
Ale tamtej pierwszej zielonej brakuje, bom głupia i jużGdyby Autorka miała jeszcze kiedyś wenę i surowce... To ja taką samą chcem!!!
MaPi pisze:Ja już mam niebieską, ale troszkę w innym odcieniu, ale to nie znaczy, że nie miałabym ochoty na kolejną. Przez te cudne broszeczki stałam się broszkowym maniakiem
Georg-inia pisze:MaPi pisze:Ja już mam niebieską, ale troszkę w innym odcieniu, ale to nie znaczy, że nie miałabym ochoty na kolejną. Przez te cudne broszeczki stałam się broszkowym maniakiem
tak, tylko ja to kupuję, chowam do szuflady i leżą
ciotka59 pisze:Georg-inia pisze:MaPi pisze:Ja już mam niebieską, ale troszkę w innym odcieniu, ale to nie znaczy, że nie miałabym ochoty na kolejną. Przez te cudne broszeczki stałam się broszkowym maniakiem
nie umiesz przypinać broszek?!
Georg-inia pisze:ciotka59 pisze:Georg-inia pisze:MaPi pisze:Ja już mam niebieską, ale troszkę w innym odcieniu, ale to nie znaczy, że nie miałabym ochoty na kolejną. Przez te cudne broszeczki stałam się broszkowym maniakiem
nie umiesz przypinać broszek?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości