Pysia szuka domu i kochającego Pana

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 12, 2012 18:59 Pysia szuka domu i kochającego Pana

Obrazek

Pysia jest ok. 1,5 roczną kotką, życie do tej pory jej nie rozpieszczało ale mimo to wciąż wierzy że znajdzie dobrego człowieka który się nią zajmie.
Poprzednia właścicielka nie dbała o zwierzęta,
nie zajmowała się nimi, nie karmiła. Do mojego garażu wprowadziła się pół roku temu z małym kociakiem, jedynym którego udało jej się uratować (reszta jej kociąt została utopiona na jej oczach przez byłą właścicielkę). Pod koniec wakacji znów była w ciąży, niestety najprawdopodobniej w wyniku kopnięcia kociaki urodziły się martwe co również ciężko przeżyła (próbowała je ratować ale było za późno).
Przez ostatnie miesiące karmiona była przez nas i sąsiadów. Niestety sama mam 2 koty (dość zazdrosne) i nie mam możliwości wziąć jej do siebie. Jest nieufna w stosunku do ludzi więc trzeba dać jej trochę czasu na oswojenie, nigdy nie miała ,,swojego Pana'', lgnie do człowieka, potrzebuje uwagi i czułości. Transport, kąpiel oraz naukę korzystania z kuwety biorę na siebie.

Jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę o kontakt
518 982 830 lub 602 393 542
albo mail rasmus.666@wp.pl

misia871

Od: Pon lis 12, 2012 18:56

Post » Śro lis 14, 2012 22:40 Re: Pysia szuka domu i kochającego Pana

Ludzie potrafią być naprawdę okrutni :( Ja sama mam na stałe 3 kociaki, więc mogę tylko podnieść wątek do góry :ok:

moniczkaa1975

Od: Czw lis 03, 2011 22:58

Post » Śro lis 14, 2012 22:43 Re: Pysia szuka domu i kochającego Pana

sliczna - pokobicuje :ok:

i napisz skad jestes
7ksiezyc

Post » Czw lis 15, 2012 20:05 Re: Pysia szuka domu i kochającego Pana

Ja jestem z Warszawy, kotka znajduje się obecnie w okolicach Wawy i nie ma problemu z przywiezieniem jej tu.

misia871

Od: Pon lis 12, 2012 18:56