Dziś także pojechał do domku jeden ze schroniskowych mikrusków Silverek które są na tymczasie u Anetki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 12.11.2012 do 18.11.2012 r.
12.11. pon. rano Marta wiecz. Mara
13.11. wtorek rano Beata wiecz. Teresa
14.11. środa rano Marta wiecz. Alienor
15.11. czwartek rano brak wiecz. Kasiek
16.11. piątek rano Bogusia i Asia wiecz. brak
17.11. sobota rano brak wiecz. brak
18.11 niedziela rano Iwonka wiecz. brak
terenia1 pisze:Dziś do domku pojechała Miśka trikolorka - domek miał starszego kocurka, który odszedł na nerki. Państwo na emeryturze więc cały dzień w domku, przedstawiłąm całą zdrowotną sytuację Miśki. Mam nadzieję że teraz Miśce się już ułoży, ale kciuki wskazane![]()
Dziś także pojechał do domku jeden ze schroniskowych mikrusków Silverek które są na tymczasie u Anetki
Mara S pisze:Przywiozłam Krówkę i Marcinka a na wizycie była mz Butlą i Gapciem.
Jest juz faktura za Ziutka - 366zł ale niestety poza tym, że nie ma żadnej zakaźnej choroby wirusowej i ma megacolon oraz wymaga diety nic nie wiadomoChyba na dniach też wróci do KCh.
Mona i Kuleczka coraz lepiej.
terenia1 pisze:Mara S pisze:Przywiozłam Krówkę i Marcinka a na wizycie była mz Butlą i Gapciem.
Jest juz faktura za Ziutka - 366zł ale niestety poza tym, że nie ma żadnej zakaźnej choroby wirusowej i ma megacolon oraz wymaga diety nic nie wiadomoChyba na dniach też wróci do KCh.
No Mara nie tylko przywiozłąś jedną fakturę za Ziutkaale jeszcze kilka innych - niestety leczenie kociaków nas dobija
ale jakoś musimy dać radę
Mara S pisze:Przywiozłam Krówkę i Marcinka a na wizycie była mz Butlą i Gapciem.
mir.ka pisze:Mara S pisze:Przywiozłam Krówkę i Marcinka a na wizycie była mz Butlą i Gapciem.
co z Marcinkiem? wszystko w porządku?
przyjadę w poniedziałek to go poprzytulam
i wyprowadzę Łezka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości