jamkasica pisze:Maykaw, na jakiej podstawie wet wydał tę diagnozę? oboje mieli zrobione takie same badania/testy?
Jeśli mogłabys podpytać kolegę ofkors.
Mała miała robione badanie krwi i z krwi wyszło
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jamkasica pisze:Maykaw, na jakiej podstawie wet wydał tę diagnozę? oboje mieli zrobione takie same badania/testy?
Jeśli mogłabys podpytać kolegę ofkors.
zoyabea pisze:Rokosz, Nukaa, Gumiś w domu. Dorzuciłam dziś 5 dziewczyn i 1 chłopaka. Mały czarny przestraszony w pok 2 już nie jest przestraszony - odkorkowal sięEsteban też już wychodzi i śpi na półce - z tego pokoju poszlo też to małe coś kicające ze złamanym ogonkiem. Poszedł też buro biały chłopaczek z tego pokoju. - sorry nie pamiętam imion ;(
MissJoas pisze:zoyabea pisze:Rokosz, Nukaa, Gumiś w domu. Dorzuciłam dziś 5 dziewczyn i 1 chłopaka. Mały czarny przestraszony w pok 2 już nie jest przestraszony - odkorkowal sięEsteban też już wychodzi i śpi na półce - z tego pokoju poszlo też to małe coś kicające ze złamanym ogonkiem. Poszedł też buro biały chłopaczek z tego pokoju. - sorry nie pamiętam imion ;(
![]()
Nuka poszła mieszkać z dwoma młodymi, przystojnymi chłopakami, ciekawe jak jej tam będzie![]()
Zakaz wstępu do szpitala nadal obowiązuje?
zoyabea pisze:Rokosz, Nukaa, Gumiś w domu. Dorzuciłam dziś 5 dziewczyn i 1 chłopaka. Mały czarny przestraszony w pok 2 już nie jest przestraszony - odkorkowal sięEsteban też już wychodzi i śpi na półce - z tego pokoju poszlo też to małe coś kicające ze złamanym ogonkiem. Poszedł też buro biały chłopaczek z tego pokoju. - sorry nie pamiętam imion ;(
zoyabea pisze:Zakaz wstepu zawsze byl. Teraz tym bardziej ;(
Dziewczyny, pewnie mnie nei bedzie w ten weekend.
Dacie rade obstawic obydwa dni? W niedziele pewnie bedzie Ola - Joasiu - dasz rade byc w sobote?
jamkasica pisze:Asiu, gratuluję owocnego weekenduCzy coś z tego co jest w Kąciku zostało? Kacpra ściągnęłam w związku z jego powrotem na azyl2.
Użytkownicy przeglądający ten dział: LimLim, Patrykpoz i 91 gości