Broszka & Company cz.4

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 13, 2012 15:35 Re: Broszka & Company

Ten konik mi się nie podoba - strasznie chudy, biodro i kręgosłup mu sterczą :(
Kiedyś dawno temu jak byłam nastolatką, był w naszej stajni kotek który zwijał się w kłębek i zasypiał na zadzie końskim - konik taki do bryczki z szeroookim dupskiem :)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto lis 13, 2012 15:56 Re: Broszka & Company

On chyba jakiś mlody jest, to może dlatego :?
Ja się na koniach nie znam kompletnie.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto lis 13, 2012 16:06 Re: Broszka & Company

felin pisze:
morelowa pisze: Może w międzyczasie zrobię zdjecie stołowi - on jest inny :mrgreen:

8O 8O :strach: :strach:
To stoly też mogą? :mrgreen:

Mogą :lol: Mój jest głupi :roll: , ale go lubię bo jak mówi Dorota, jest 'bardziej' drewniany :mrgreen:

Broszka pisze:Nie wiem czy wiecie: w tej promocji można uzyskać rabat na wszystko co jest w tej rubryce: http://www.zooplus.pl/shop/koty/karmy_specjalistyczne a więc również karmy bezzbozowe, ekologiczne, seniorowe czy nawet mleko 8O
Mogłabym mieć w sumie 17% zniżki :evil:

wiemy :evil:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro lis 14, 2012 7:52 Re: Broszka & Company

Broszka pisze::ryk: :ryk: :ryk:

Nowa promocja w zoo+
10% rabatu na karmy wete i suplementy: http://www.zooplus.pl/shop/zwierzeta/pr ... alistyczne

chyba nie muszę wspominać że właśnie wczoraj płaciłam za zamówienie i właśnie kupiłam m.in. suplementy i karmy wete ? :twisted:

O, dobre wieści. To chyba pora, żebym spróbowała pomału przestawić koty na coś na kształt barfa - jakoś karmy nerkowe do mnie nie przemawiają (szczególnie po wynikach krwi Melki), a suche powinnam eliminować. Dobrze, że suple też w promocji.

megan72

Od: Śro kwi 18, 2007 12:41

Post » Śro lis 14, 2012 7:56 Re: Broszka & Company

Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro lis 14, 2012 10:38 Re: Broszka & Company

megan72 pisze:O, dobre wieści. To chyba pora, żebym spróbowała pomału przestawić koty na coś na kształt barfa - jakoś karmy nerkowe do mnie nie przemawiają (szczególnie po wynikach krwi Melki), a suche powinnam eliminować. Dobrze, że suple też w promocji.

Nasz wet (jak chyba każdy) jest zwolennikiem diet weterynaryjnych i promuje oczywiście RC bo je sprzedaje ;)
Kilka lat stosowałam przeróżne diety wet bo mamy sporo chorowitków: nerkowców, wątrobowców i jelitowce tzn nietolerancje i alergie pokarmowe, zespół złego wchłaniania, leniwe jelita itd
Zaczęłam jednak wprowadzać karmy bezzbożowe i wysokomięsne a mniej więcej od wiosny przeszliśmy już wyłącznie na takie żywienie i muszę powiedzieć że widzę same plusy :ok:
Niektóre z karm które teraz kupuję nadal należą do tzw diet weterynaryjnych - ale to wysokomięsne karmy senstive, gastro i monodiety dla alergików które w składzie mają samo mięso lub mięso z niewielkim dodatkiem ryżu.
Cenowo wychodzi podobnie bo jak porównasz ceny karm weterynaryjnych z nawet najdroższymi bezzbożówkami to wychodzą bardzo podobne koszty, nawet w wielu przypadkach wychodzi taniej niż karma wet. Kiedyś to sobie policzyłam :wink:
Wybrałam więc zamiast wydawać te same pieniądze na kukurydzę+pszenicę+chemię+śladowe ilości produktów mięsnych lub na wysokoprzyswajalną mięsną karmę+odpowiednią do choroby kota suplementację - wybrałam to drugie i jak na razie bardzo sobie chwalę :)
Natomiast bardzo żałuję że nie mam dostępu do dobrego mięsa i muszę karmić praktycznie wyłącznie gotowymi karmami :|
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Śro lis 14, 2012 10:38 Re: Broszka & Company

morelowa pisze:http://la-terra-del-pudding.blogspot.co.uk/p/robotka-2012.html
może kogoś zainteresuje.. :D

Wysyłałaś tam takie kartki?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Śro lis 14, 2012 10:59 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:
morelowa pisze:http://la-terra-del-pudding.blogspot.co.uk/p/robotka-2012.html
może kogoś zainteresuje.. :D

Wysyłałaś tam takie kartki?

Jeszcze nie. To link dziś podany przez MalgWroclaw na jej wątku.

Obrazek

morelowa

Post » Śro lis 14, 2012 16:35 Re: Broszka & Company

felin

Post » Śro lis 14, 2012 17:59 Re: Broszka & Company

Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Śro lis 14, 2012 22:23 Re: Broszka & Company

felin

Post » Czw lis 15, 2012 7:43 Re: Broszka & Company

Wszystkie zwierzęta są cudne, ale koty jakby bardziej :D - to a propos linku felin

Obrazek

morelowa

Post » Czw lis 15, 2012 11:02 Re: Broszka & Company

morelowa pisze:Wszystkie zwierzęta są cudne, ale koty jakby bardziej :D - to a propos linku felin

Nawet jeszcze bardziej :P

Broszka: http://www.zooplus.pl/
Świnie normalnie :mrgreen:

felin

Post » Czw lis 15, 2012 11:12 Re: Broszka & Company

Wpadam na chwilę w przelocie bo zarobiona jestem po uszy :evil:

felin pisze:Broszka: http://www.zooplus.pl/
Świnie normalnie :mrgreen:
Masz na myśli 200pkt bonusowych gratis? No świnie ;) wciąż mam wrażenie że robią to specjalnie tuż po moim dużym zamówieniu :evil:
Dostałaś może kupon za ankietę? Ja właśnie dostałam maila niby z kodem a nie ma tam podanego kodu :roll:
pisze tak:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
***Twój kod kuponu:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw lis 15, 2012 11:17 Re: Broszka & Company

Kupon dostalam od zoo+.
Ale biorąc pod uwagę jego wartość, to nie wiem czy wykorzystam, bo za wykupiony rabat mam za każdym razem więcej upustu :mrgreen:

felin

[poprzednia][następna]