[KONIEC] KONKURS SUPER FOTKA...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lis 13, 2012 18:37 [KONIEC] KONKURS SUPER FOTKA...

Od jakiegoś czasu zastanawiałam się jak można pomóc kotom niewidzącym i niedowidzącym... :roll: Około 2 miesiące temu zrodziła się myśl, a za myślą poszły działania, nowe pomysły, wiele wysłanych maili, pw i dużo nieprzespanych nocy :wink: Tak powstała strona dla ślepaczków, kotów niedowidzacych i jednooczków JA PACZE SERCEM http://www.facebook.com/JaPaczeSercem
Strona została utworzona z myślą o adopcjach, ale również po to, aby oswajać ludzi z tym tematem i pokazywać, że kot niewidomy wcale tak bardzo nie rózni się od kota widzącego.
Chcemy promować stronę JA PACZE SERCEM, jednak zamiast płacić za reklamę facebookowi, postanowiliśmy nasz budżet reklamowy wydać na zaopatrzenie DT lub fundacji zostawiając reklamę WAM! Bo co może lepiej zareklamować stronę dla kotów niewidomych niż Super Fotka Kotka-Ślepotka???? :wink:

Liczymy, że zechcecie wziąć udział w naszej zabawie i pomożecie tym samym zwiększyć pulę wygranej!

Zatem ogłaszamy nasz bazarkowy konkurs „Super fotka Kotka-Ślepotka”

Oto zasady:
W konkursie biorą udział zdjęcia kotów niewidomych, niedowidzących i jednooczków. Konkurs dotyczy kotów osobistych, tymczasowanych aktualnie lub w przeszłości, będących pod opieką, itp. Nie będą przyjmowane zdjęcia ściągnięte z internetu, a w przypadku zgłoszenia takiej sytuacji – zdjęcia będą usuwane bez zwrotu „wpisowego” :twisted:

Zdjęcia kotów powinny być jak najbardziej wesołe, zabawne, słodkie, kociaste, urocze i rozbrajające - aby dzięki temu promować jednocześnie adopcje kotów niewidzących. Dozwolone jest dopisywanie zabawnych tekstów, prosimy jednak o nie przerabianie zdjęć po przez dodawanie nadmiernej ilości ozdobników. Przesyłający zdjęcie oczywiście wyraża zgodę na jego wykorzystywanie i publikację na stronie JA PACZE SERCEM.

Koszt zgłoszenia 1 zdjęcia to tylko 5 zł. Można zgłosić dowolną liczbę zdjęć, co zwiększa szansę na wygraną. Nie ma możliwości późniejszej zamiany zdjęć, ale można zawsze dołożyć inne zdjęcie ;) Każde zgłoszenie powinno zawierać imię kota i jego opis (2-3 zdania) oraz informację dla kogo zostanie przeznaczona nagroda jeżeli zdjęcie wygra w konkursie.
Zdjęcia kandydatów będą na bieżąco wstawiane na wątku, a następnie na facebooku do głosowania.
Głosowanie odbędzie się na facebooku na stronie Ja Pacze Sercem oraz na wątku miau. Głosy będą sumowane.

A jaka jest nagroda?
Osoba, która wygra zadecyduje, który potrzebujący ślepaczek zostanie obdarowany zakupami w internetowym sklepie zoo do wysokości puli, jaka będzie zgromadzona w konkursie! Wybór potrzebnych towarów (karmy, żwirków, itp.) dokona oczywiście obdarowany.
Obdarowanym może być DT (mający wątek na miau!), fundacja, stowarzyszenie, schronisko, itp. opiekujące się aktualnie kotem niewidomym, niedowidzącym lub jednooczkiem.

Na dobry początek wrzucamy do puli 100zł ufundowane przez zespół Ja Pacze Sercem! (Sebastian dziękuję za wsparcie :1luvu: )
Każde zgłoszenie będzie podwyższało pulę o 5zł!

Etapy konkursu:
1. Zgłaszacie zdjęcia swoich kandydatów poprzez maila pacze.sercem@gmail.com Po wpłynięciu „wpisowego”, umieszczamy je na bieżąco na wątku konkursowym wraz z opisem.
ZDJĘCIA PRZYJMUJEMY DO 14 GRUDNIA (w przypadku małej ilości zgłoszeń – będziemy czekać do czasu aż zbierze się min. 10 zdjęć konkursowych)

2. 15 grudnia (lub po zebraniu min. 10 zdjęć konkursowych) rozpoczynamy głosowanie na miau (poprzez ankietę) oraz umieszczamy wszystkie zdjęcia w konkursowym albumie na FB – strona Ja Pacze Sercem: http://www.facebook.com/JaPaczeSercem i w tym momencie rozpoczyna się 2-tygodniowe głosowanie poprzez klikanie „Lubię to!” na wybranym zdjęciu kandydata. O wygranej zadecyduje największa ilość zebranych głosów na miau i zaznaczeń „Lubię to!” na FB, przy czym głosujemy na konkretne zdjęcie (przy kilku zdjęciach tego samego kandydata, głosy nie sumują się). Wyniki z miau i FB zostaną dodane do siebie. Dokładny termin rozpoczęcia i zakończenia głosowania zostanie ogłoszony na wątku i na FB.

3. W przypadku, gdy dwóch lub więcej kandydatów osiągnie tą samą liczbę głosów przewidywana jest dogrywka.

4. Ogłoszenie wyników konkursu odbędzie się na Miau i na FB.

5. Po określeniu przez obdarowanego na co ma zostać przeznaczona pula – zostanie zrealizowane zamówienie.

Zapraszamy do pomocy kotom niewidomym!

14.12.2012r.
WAŻNA INFORMACJA! ZMIANA DOTYCZĄCA ZASAD GŁOSOWANIA!

Właśnie dowiedziałam się, że stworzenie ankiety do głosowania nie jest możliwe przy tej ilości zgłoszeń (ankieta może mieć max. 10 pozycji, a mamy 37 zdjęć). Zatem aby móc wszystko ogarnąć jestem zmuszona wprowadzić zmianę formy oddawania głosów i czasu trwania samego głosowania.
Głosowanie odbywać się będzie poprzez wpisanie w poście numeru porządkowego zdjęcia i opisu (np. 4. Puszek II). Pamiętajcie że niektóre koty zostały zgłoszone na kilku zdjęciach!
Ze względu na tą formę oddawania głosów samo głosowanie zostanie skrócone do tygodnia (inaczej czasowo nie dam rady poprowadzić go). Głosowanie rozpocznie się tej nocy o godz. 24.00 a zakończy 21.grudnia o godz. 22.00.
Jedna osoba oddaje głos na jednego kandydata. Głosy będą systematycznie na bieżąco podsumowywane, dlatego proszę o przemyślane decyzje - nie będą brane pod uwagę posty edytowane po podsumowaniu częściowym.
Głosowanie na FB będzie trwało w tym samym czasie. Oczywiście tam jest większa dowolność w oddawaniu głosów, ponieważ można "lajkować" kilka zdjęć.

UWAGA! DODATKOWE UPOMINKI DLA ZWYCIĘZCÓW!

1 MIEJSCE - niespodzianka od koteczki Lili z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=97937
1-3 MIEJSCE - dla pierwszej trójki, która zdobędzie największą liczbę głosów w konkursie Tysiek zobowiązała się wykonać takie oto mini-nagrody :)
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob lut 02, 2013 23:25 przez ewexoxo, łącznie edytowano 7 razy
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto lis 13, 2012 18:45 Re: KONKURS FOTO: Super fotka kotka-ślepotka!

Prezentujemy fotki, z których wybrana zostanie Super Fotka Kotka-Ślepotka :D

1. ROLFIK I (alessandra)
Opis: Grunt to wygodna pozycja!
Nagrodę przeznaczam dla: koteczki Busi z tego wątku viewtopic.php?uid=46395&f=1&t=148021&start=0
Obrazek

2. ROLFIK II (alessandra)
Opis: Chyba nie odmówisz takiej bidulce kawałka mniam?
Nagrodę przeznaczam dla: koteczki Busi z tego wątku viewtopic.php?uid=46395&f=1&t=148021&start=0
Obrazek

3. ROLFIK III (alessandra)
Opis: Panowie nieco puszyści także dbaja o higienę.
[b]Nagrodę przeznaczam dla: koteczki Busi z tego wątku[/b] viewtopic.php?uid=46395&f=1&t=148021&start=0
Obrazek

4. ROLFIK IV (alessandra)[/b]
Opis: Kiedy przybyłem do Dużej, byłem jak stara myszka z obgryzionym uszkiem...
Nagrodę przeznaczam dla: DT z jednooka czarną koteczką viewtopic.php?f=13&t=146823
Obrazek

5. ROLFIK V (alessandra)[/b]
Opis: Nie bardzo widzę-czy teraz jestem przystojnym chłopakiem? Rolfik
[b]Nagrodę przeznaczam dla: DT z jednooka czarną koteczką viewtopic.php?f=13&t=146823
Obrazek

6. MORFEUSZ I (dagmara-olga)
Opis: Morfeusz - kot, co z miasta Łodzi pochodzi. Wielkie kocie dziecko w wieku mocno emerytalnym, optymista i wielbiciel piłki z wąsami. Wszystko co złe, spotkało go z ręki człowieka a on jest nadal 7 kilogramową miłością
Nagrodę przeznaczam dla: Koty p.Jadwigi i niewidzącą kotkę Ksantypę viewtopic.php?f=1&t=146436
Obrazek

7. MORFEUSZ II (dagmara-olga)
Opis: Morfeusz - kot, co z miasta Łodzi pochodzi. Wielkie kocie dziecko w wieku mocno emerytalnym, optymista i wielbiciel piłki z wąsami. Wszystko co złe, spotkało go z ręki człowieka a on jest nadal 7 kilogramową miłością
Nagrodę przeznaczam dla: Koty p.Jadwigi i niewidzącą kotkę Ksantypę viewtopic.php?f=1&t=146436
Obrazek

8. LALUŚ I (jerzykowka)
Opis: Laluś - kociak znaleziony w tragicznym stanie, uratowany dzięki staraniom wielu osób oraz Fundacji Agapeanimali. Zamieszkał tymczasowo u mnie, zaprzyjażnił się z resztą ferajny i pokochał psa Budrysa;-) Lalek szuka kochającego domu na zawsze. Jest kwintesencją słodyczy, swoim oczkiem wpatrzony w człowieka, wiecznie dopomina się pieszczot:))
Nagrodę przeznaczam dla: jednooki kot ze schroniska w Szczytnie viewtopic.php?f=1&t=144499
Obrazek

9. LALUŚ II (jerzykowka)
Opis: Laluś - kociak znaleziony w tragicznym stanie, uratowany dzięki staraniom wielu osób oraz Fundacji Agapeanimali. Zamieszkał tymczasowo u mnie, zaprzyjażnił się z resztą ferajny i pokochał psa Budrysa;-) Lalek szuka kochającego domu na zawsze. Jest kwintesencją słodyczy, swoim oczkiem wpatrzony w człowieka, wiecznie dopomina się pieszczot:))
Nagrodę przeznaczam dla: jednooki kot ze schroniska w Szczytnie viewtopic.php?f=1&t=144499
Obrazek

10. MGIEŁKA (jerzykowka)
Opis: Mgiełka - niewidoma kotka z łódzkiego schroniska, absolutnie magiczna, przekochana!!! Miałam szczęście być jej domem tymczasowym, teraz Mgiełeczka mieszka już we własnym wymarzonym domku:))
Nagrodę przeznaczam dla: Koty p.Jadwigi i niewidzącą kotkę Ksantypę viewtopic.php?
Obrazek

11. GABRYŚ (Tysiek)
Opis: Samoobsługowy kociak na butelce ;)
Obrazek

12. OLIWIER (Tysiek)
Opis: Olivier w kolorze czarnym... i taki ma (czasem) charakter ;)
Obrazek

13. MILO I (alessandra)
Opis: Milo, opiekuńczy, bardzo ułożony duzy domowy kot wolnozyjący - wciąż pamięta, co zrobił mu "człowiek" - czy kiedys pozwoli na dotyk, przytulenie?
Nagrodę przeznaczam dla: Lilutek z DT u zuzia96 viewtopic.php?f=1&t=70445&start=1110
Obrazek

14. MILO II (alessandra)
Opis: Oto moje królestwo
Nagrodę przeznaczam dla: Lilutek z DT u zuzia96 viewtopic.php?f=1&t=70445&start=1110
Obrazek

15. MARCUS I (Petka)
Opis: Zezowaty przedstawiciel rasy birmańskiej. Historia pojawienia się Marcuska u nas nie odbiega od tysiąca innych. Ot, po prostu plany dotychczasowej właścicielki się pozmieniały i nie było już w jej życiu miejsca dla rzekomo ukochanego koteczka.
Uwielbiamy Mańka ;) i jego łłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłł
Nagrodę przeznaczam dla: Justa&zwierzaki - przebywa u niej na dt między innymi Bona, która ma problem z oczkami viewtopic.php?f=1&t=144856
oraz inne koty z małymi szansami na swój dom.
Obrazek

16. MARCUS II (Petka)
Opis: Zezowaty przedstawiciel rasy birmańskiej. Historia pojawienia się Marcuska u nas nie odbiega od tysiąca innych. Ot, po prostu plany dotychczasowej właścicielki się pozmieniały i nie było już w jej życiu miejsca dla rzekomo ukochanego koteczka.
Uwielbiamy Mańka ;) i jego łłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłł
Nagrodę przeznaczam dla: Justa&zwierzaki - przebywa u niej na dt między innymi Bona, która ma problem z oczkami viewtopic.php?f=1&t=144856
Obrazek

17. KAJTEK I (Petka)
Opis: Miał właścicieli, ludzi kompletnie pozbawionych uczuć , wyobraźni i rozsądku. Wiedzieli, że na ich podwórku mieszka chory kot. Z 40dag nieszczęścia wyrósł piękny, dostojny mój najlepszy koci przyjaciel. Kajtuś kocha wszystkich, i ludzi i zwierzęta.
Obrazek

18. KAJTEK II (Petka)
Opis: Ja tego nie zrobiłem, to oni :) Ja tylko sprawdzam czy nadal działa :)
Obrazek

19. RASZID (eplich)
Opis: Gdańszczanin z pochodzenia (i jak na Gdańszczanina przystało - stoczniowiec), z zamiłowania terrorysta z zasadami (ogrom miłości za coś smacznego). Uprzejmy, lojalny, szarmancki, odważny, biegły w sztukach wszelakich, przede wszystkim zaś skromny. Idealny towarzysz życia.
Nagrodę przeznaczam dla: Angelka i Fundacji Kotikowo viewtopic.php?f=1&t=135440&hilit=kotikowo
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt gru 14, 2012 21:36 przez ewexoxo, łącznie edytowano 26 razy
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto lis 13, 2012 18:53 Re: KONKURS FOTO: Super fotka kotka-ślepotka!

20. DORI I: pierwsze dni mojego życia (KITA-RZESZÓW)
Opis: Kiedyś byłam niczyja. Urodziłam się w październiku 2011r., mój stan zdrowia był zły, fatalny. Nie dawali mi szans na przeżycie, ale los zesłał mi Basię (Mikuś), która wierzyła we mnie. Wzięła mnie do siebie i ciągle mówiła że znajdzie mi dom, dom najlepszy na świecie. Dom był, ale zanim do niego trafiłam miałam mnóstwo badań i chorób, wyjazdów do Wrocławia, usunęli mi oczko, a na drugie mam niedowidzenie. Kiedy już byłam w lepszej formie, pojechałam do domu, takiego jak obiecywała Basia. Jestem szczęśliwa. Mam dom, oazę spokoju, bezpieczeństwo, troskę, bezinteresowność, własny kąt, braterstwo, poczucie bezpieczeństwa, opiekę w czasie choroby, pełną miskę i moich Dużych oraz siostrę Titę.
Jestem członkiem rodziny.
NAGRODĘ PRZEZNACZAM DLA: BUSI viewtopic.php?f=1&t=148021
Obrazek

21. DORI II: chore oczka przed amputacją (KITA-RZESZÓW)
Opis: Kiedyś byłam niczyja. Urodziłam się w październiku 2011r., mój stan zdrowia był zły, fatalny. Nie dawali mi szans na przeżycie, ale los zesłał mi Basię (Mikuś), która wierzyła we mnie. Wzięła mnie do siebie i ciągle mówiła że znajdzie mi dom, dom najlepszy na świecie. Dom był, ale zanim do niego trafiłam miałam mnóstwo badań i chorób, wyjazdów do Wrocławia, usunęli mi oczko, a na drugie mam niedowidzenie. Kiedy już byłam w lepszej formie, pojechałam do domu, takiego jak obiecywała Basia. Jestem szczęśliwa. Mam dom, oazę spokoju, bezpieczeństwo, troskę, bezinteresowność, własny kąt, braterstwo, poczucie bezpieczeństwa, opiekę w czasie choroby, pełną miskę i moich Dużych oraz siostrę Titę.
Obrazek

22. DORI III: w moim domku pierwszy dzień (KITA-RZESZÓW)
Obrazek

23. DORI IV: Gwiazda Roku 2012 (KITA-RZESZÓW)
Obrazek

24. DORI V: Duzi kupili mi tunel (KITA-RZESZÓW)
Obrazek

25. DORI VI: Grillowanie (KITA-RZESZÓW)
Obrazek

26. DORI VII: Kibic Euro 2012 (KITA-RZESZÓW)
Obrazek

27. DORI VIII: Polowanie na komara (KITA-RZESZÓW)
Obrazek

28. DORI IX: Wygrałąm konkurs "Łabędziem być" (KITA-RZESZÓW)
Obrazek

29. MIGDAŁ I (morelowa)
Opis: Migdał to kot, który latał samolotem. Z Gdańska do Warszawy. Z Warszawy do Opola - samochodem. Tak mu zależało, żeby tu mieszkać. Jest bardzo delikatnym, wrażliwym psychicznie i fizycznie kotkiem.
NAGRODĘ PRZEZNACZAM DLA: Oczki , kotki wolnożyjącej, leczonej przez Marzenia11 viewtopic.php?f=1&t=145665&start=390
Obrazek

30. MIGDAŁ II (morelowa)
Opis: Wiosna 2012. Witaminki w odkłaczaczu :)
NAGRODĘ PRZEZNACZAM DLA: Oczki , kotki wolnożyjącej, leczonej przez Marzenia11 viewtopic.php?f=1&t=145665&start=390
Obrazek

31. MIGDAŁ III (morelowa)
Opis: Jesień 2012 . "ale jesteści duzi.."
Obrazek

32. BĄBEL I (jerzykowka)
Opis: Książę na ziarnku grochu
NAGRODĘ PRZEZNACZAM DLA: Lili i DT u zuzia96 viewtopic.php?f=1&t=70445
Obrazek

33. BĄBEL II (jerzykowka)
Opis: Bąbel swoim jedynym słabym oczkiem rozróżnia tylko natężenie światła, ale w niczym mu to nie przeszkadza!!! Jest zarozumialcem, terrorystą i lizusem. Kocham go nieprzytomnie:)
Obrazek

34. BĄBEL III (jerzykowka)
Opis: Dyrygenci;-)
Obrazek

35. BĄBEL IV (jerzykowka)
Opis: A kuku;-)
Obrazek

36. PIRAT I (rysiu)
Opis: Tak naprawdę to ja tylko puszczam oczko do wszystkich ;)
NAGRODĘ PRZEZNACZAM DLA: Kotów Ani Rylskiej viewtopic.php?f=1&t=148912&p=9454172&hilit=anna+rylska#p9454172
Obrazek

37. PIRAT II (rysiu)
Opis: Tak naprawdę to ja tylko puszczam oczko do wszystkich ;)
NAGRODĘ PRZEZNACZAM DLA: Kotów Ani Rylskiej viewtopic.php?f=1&t=148912&p=9454172&hilit=anna+rylska#p9454172
Obrazek

38. Katarzyna Ślepa I herbu Piramowicz I (ewa_mrau)
Opis: ... a tutaj, to ja robię za blat od stołu!
Nagrodę przeznaczam dla: Jednookiego kocurka u MarKotek viewtopic.php?f=1&t=118108&start=555
Obrazek

39. Katarzyna Ślepa I herbu Piramowicz II (ewa_mrau)
Opis: ... no co się tak gapisz?
Nagrodę przeznaczam dla: Jednookiego kocurka u MarKotek viewtopic.php?f=1&t=118108&start=555
Obrazek

40. Katarzyna Ślepa I herbu Piramowicz III (ewa_mrau)
Opis: ... tutaj jestem!
Obrazek

41. Katarzyna Ślepa I herbu Piramowicz IV (ewa_mrau)
Opis: Co będzie dzisiaj na obiad?
Obrazek

42. Katarzyna Ślepa I herbu Piramowicz V (ewa_mrau)
Opis: ... i znowu przyszła zima!
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt gru 14, 2012 21:55 przez ewexoxo, łącznie edytowano 14 razy
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto lis 13, 2012 18:59 Re: KONKURS FOTO: Super fotka kotka-ślepotka!

Gdyby ktoś miał problem z wyznaczeniem beneficjenta podajemy wątki ślepaczkowe, które będziemy starali się uzupełniać:
Wątki schronisk, fundacji i DT mających pod opieką ślepaczki (będę aktualizować na bieżąco):
Koteczka Lili viewtopic.php?f=1&t=70445
Kocurek Elear viewtopic.php?f=1&t=147018&start=285
Kocurek Silverek viewtopic.php?f=13&t=148320
Jednooki kocurek u MarKotek viewtopic.php?f=1&t=118108
Ostatnio edytowano Nie gru 02, 2012 0:07 przez ewexoxo, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto lis 13, 2012 21:03 Re: KONKURS FOTO: Super fotka kotka-ślepotka!

Rozliczenia:

alessandra: 7 zdjęć - 35zł
dagmara-olga: 2 zdjęcia - 10zł
jerzykowka: 7 zdjęć - 35zł
Tysiek: 2 zdjęcia - 10zł
Petka: 4 zdjęcia - 20zł
eplich: 1 zdjęcie - 5 zł
KITA-RZESZÓW: 9 zdjęć - 45zł
morelowa: 3 zdjęcia - 15zł
rysiu: 2 zdjęcia - 10 zł
ewa_mrau: 5 zdjęć - 25zł

Razem: 210zł! Dziękujemy w imieniu beneficjenta! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Paragon (w formie elektronicznej) przesłany przez Krakvet
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro sty 02, 2013 14:26 przez ewexoxo, łącznie edytowano 7 razy
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto lis 13, 2012 21:25 Re: KONKURS FOTO: Super fotka kotka-ślepotka!

Spróbuję sfotografować swojego ślepka, ale jak dotąd udaje mi się złapać tylko ogon. Aparat nie nadąża za kotem. Mam jednak nadzieję, że kiedyś przysiądzie, żeby odpocząć :twisted:
ObrazekObrazek

basia111

Od: Czw paź 04, 2012 16:39

Post » Wto lis 13, 2012 21:33 Re: KONKURS FOTO: Super fotka kotka-ślepotka!

basia111 pisze:Spróbuję sfotografować swojego ślepka, ale jak dotąd udaje mi się złapać tylko ogon. Aparat nie nadąża za kotem. Mam jednak nadzieję, że kiedyś przysiądzie, żeby odpocząć :twisted:

no to mamy kolejną korzyść z konkursu - gimnastyka i jogging w pogoni za kotem :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto lis 13, 2012 21:35 Re: KONKURS FOTO: Super fotka kotka-ślepotka!

pomyślę, Morf jest taki fotogeniczny... :twisted:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto lis 13, 2012 21:56 Re: KONKURS FOTO: Super fotka kotka-ślepotka!

O jak fajnie :1luvu: Zaznaczę sobie :mrgreen:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Wto lis 13, 2012 21:58 Re: KONKURS FOTO: Super fotka kotka-ślepotka!

dagmara-olga pisze:pomyślę, Morf jest taki fotogeniczny... :twisted:

okaże się :wink: (celowo podpuszczam do udziału w konkursie :twisted: )
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro lis 14, 2012 8:15 Re: KONKURS FOTO: Super fotka kotka-ślepotka!

I my się szykujemy :D

Ewelinko :1luvu: jeszcze raz wielkie dzięki za pomysł, zaangażowanie i masę roboty, którą w to wkładasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przed nami dobra zabawa, której rezultat uczyni dużo dobrego :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 14, 2012 8:32 Re: KONKURS FOTO: Super fotka kotka-ślepotka!

Aparaty w dłoń! Zapraszamy wszystkich! :D
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro lis 14, 2012 12:37 Re: KONKURS FOTO: Super fotka kotka-ślepotka!

witam wszystkich widzących inaczej!
poproszę moją Dużą, co by zrobiła mi trochę zdjęć
drżyjcie wiec!
Katarzyna Ślepa I herbu Piramowicz
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro lis 14, 2012 12:43 Re: KONKURS FOTO: Super fotka kotka-ślepotka!

ewa_mrau pisze:witam wszystkich widzących inaczej!
poproszę moją Dużą, co by zrobiła mi trochę zdjęć
drżyjcie wiec!
Katarzyna Ślepa I herbu Piramowicz

:mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro lis 14, 2012 12:55 Re: KONKURS FOTO: Super fotka kotka-ślepotka!

żem kazał foty wysłać, kasę żem kazał zapłacić, zapłaciła już.No.
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[następna]