Witam ! Jeszcze sie nie bawie bo cały czas czekam na ten drapak , wczoraj przyszło potwierdzenie ze idzie , a jak bedzie długo szedł ???to kto wie ? Zastanawiam sie gdzie mam go postawić ? chyba tam gdzie koty przebywaja najchętniej?tz w sypialni ??? Może przy oknie beda z niego wygladac na ulice ???? Za duzy nie jest 1,10cm wysoki ! Tylko czy te kluchy sie na nim pomieszcza ? ciekawa jestem reakcji ? Oczywiście relacje zdjęciowa dam ! Na razie rytułał jest taki :Budzenie państwa następuje koło 7,30,następnie śniadanko, potem zlizywanie twarozku i koty zajmuja miejsca na oknie od strony ogrodu ,przygladaja sie sikorkom ( za oknem jest słoninka na sznurku ) i srokom ,ktore przylatuja na daszek!!!!Super obserwacja . Potem do obiadu baraszkowanie , biegi i kotłowanie sie ze szczurem , myszkami i zabawa z kasztanami i żołedziami ,poprzeszkadzanie pańci przy kompie , czesanie obowiązkowe,inaczej barankowanie bez końca a pańcia tylko co rusz obiera sie z sierści !!!!!!Obiad gotuja ze mna razem , bardzo interesuja sie obranymi ziemniakami w wodzie , no i co pańcia sieka !!!!!!Ostatnio Lesio porwał mi marchewkę i turlał ja po posadzce !!!!! Po obiadku obowiazkowo kłada sie cała trójka na łożu w sypialni , ale przed tem Miłek tak długo łazi za mna i miałczy i prowadzi do sypialni do puki sie z nimi nie położe i odchodzi mizianie brzucholi i czesanie i znowu mizianie i jak juz usna Pańcia wstaje idzie do swoich obowiązkow a koty tak śpią do 18, A po 18 zabawa na całego , Lesiu tak dopomina sie zebym sie nimi zajeła , ze jak tego nie robie , przewraca doniczke z kwiatkiem i wtedy juz musze wstać i sie pobawić z nimi . Kolacyjke jemy koło 20 ,i do 22 koty nie śpia, kibicuja w ogladaniu tv, w myciu, a po tem prowadza w wiadomym kierunku (sypialnia) i szczęsliwe śpia z nami. Spią całą noc!!!!!! I tak w skrócie mija nam dzień.