Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 07, 2012 15:07 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Moniś co u Ciebie???

Moze cukiereczka na oslodę ? Obrazek
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt lis 09, 2012 19:15 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Monika, odezwij sie, bo zaczynam sie martwić i dzwonić będe :mrgreen:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Sob lis 10, 2012 10:18 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Witamy !
Dzięki za troskę , u nas wszystko OK. Chodze na zastrzyki w kolano,we wtorki,codziennie wychodzę na spacery (w ramach rehabilitacji)Jeszcze musze chodzić o dwóch kulach ale najwazniejsze ze chód już lepszy i pewniejszy . Żeby z tym kolanem było dobrze to było by super !!
Zamówiłam z Zooplusa Felini Complete (dodatek do mięsa ) i olej z łososia !!!!!
Czy ktoś z Was to może stosował ?
Muszę uzupełnić pokarm jakimiś suplementami ,skończył mi sie Vita -Pet.Był lubiany przez dwa moje koty Mironowi dawałam na siłę .
Miron ostatnio na kolacje podjada raz mięsko krojone raz suche , wybiera sobie , obserwowałam go wczoraj śmiesznie to wyglada !!! Po 20 zaszczepię moich chłopaków !!!!!! :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

Monika53

Od: Sob maja 29, 2010 17:19

Post » Wto lis 13, 2012 11:23 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Dzień dobry !
dzieci zafundowały kotom drapak na Mikołaja , własnie na niego oczekuję !!!!!!! :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Wto lis 13, 2012 12:47 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

ale fajnie :mrgreen: a drapak duży??...mam nadzieję, że pokażesz fotorelację z pierwszych chwil na drapaku :mrgreen:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Wto lis 13, 2012 18:10 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

To super prezencik :)
Czekamy na foty :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Wto lis 13, 2012 22:58 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Monika się bawi z kotami drapakiem :mrgreen: chyba i nie ma czasu na wstawianie fot

dinzoo

Post » Śro lis 14, 2012 10:35 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Witam ! Jeszcze sie nie bawie bo cały czas czekam na ten drapak , wczoraj przyszło potwierdzenie ze idzie , a jak bedzie długo szedł ???to kto wie ? Zastanawiam sie gdzie mam go postawić ? chyba tam gdzie koty przebywaja najchętniej?tz w sypialni ??? Może przy oknie beda z niego wygladac na ulice ???? Za duzy nie jest 1,10cm wysoki ! Tylko czy te kluchy sie na nim pomieszcza ? ciekawa jestem reakcji ? Oczywiście relacje zdjęciowa dam ! Na razie rytułał jest taki :Budzenie państwa następuje koło 7,30,następnie śniadanko, potem zlizywanie twarozku i koty zajmuja miejsca na oknie od strony ogrodu ,przygladaja sie sikorkom ( za oknem jest słoninka na sznurku ) i srokom ,ktore przylatuja na daszek!!!!Super obserwacja . Potem do obiadu baraszkowanie , biegi i kotłowanie sie ze szczurem , myszkami i zabawa z kasztanami i żołedziami ,poprzeszkadzanie pańci przy kompie , czesanie obowiązkowe,inaczej barankowanie bez końca a pańcia tylko co rusz obiera sie z sierści !!!!!!Obiad gotuja ze mna razem , bardzo interesuja sie obranymi ziemniakami w wodzie , no i co pańcia sieka !!!!!!Ostatnio Lesio porwał mi marchewkę i turlał ja po posadzce !!!!! Po obiadku obowiazkowo kłada sie cała trójka na łożu w sypialni , ale przed tem Miłek tak długo łazi za mna i miałczy i prowadzi do sypialni do puki sie z nimi nie położe i odchodzi mizianie brzucholi i czesanie i znowu mizianie i jak juz usna Pańcia wstaje idzie do swoich obowiązkow a koty tak śpią do 18, A po 18 zabawa na całego , Lesiu tak dopomina sie zebym sie nimi zajeła , ze jak tego nie robie , przewraca doniczke z kwiatkiem i wtedy juz musze wstać i sie pobawić z nimi . Kolacyjke jemy koło 20 ,i do 22 koty nie śpia, kibicuja w ogladaniu tv, w myciu, a po tem prowadza w wiadomym kierunku (sypialnia) i szczęsliwe śpia z nami. Spią całą noc!!!!!! I tak w skrócie mija nam dzień.

:kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Śro lis 14, 2012 10:39 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

kurczę 8O bardzo ktywnete Twoje kluski :mrgreen: moje to tylko by spały, zabawa wygląda tak, że ja latam za piłeczką a koty mi się przyglądają :ryk:

dinzoo

Post » Śro lis 14, 2012 14:17 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Ostatnio hitem sezonu jest obcięta łodyżka , dośc dluga z Calateii(taki kwiat ) Jak przysycha to ucinam , koty szaleja za nia ale nie pozwalam im jej gryzć , bo kto wie moze jest trujaca ? Idę na spacer na poszukiwanie gałązek wierzbowych tez fajna zabawa . Tylko w okolicy powycinali wszedzie te wierzby płaczące !!!!!! Morze znajde w parku ?????
Drapaka nie ma !!!!!!
Ciekawa jestem jak długo idzie taka przesyłka ??? :kotek: :kotek: :kotek: Obrazek
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Śro lis 14, 2012 17:23 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

do mnie tym razem z zooplusa przesyłka szła bardzo długo :evil: tydzień temu zamówiłam i dziś doszła, zazwyczaj w ciągu dwóch dni dociera
ja zakupiłam swoim takie coś http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... zowe/98385 póki co tylko Oli wykazał zainteresowanie...reszta się boi 8O

dinzoo

Post » Śro lis 14, 2012 18:58 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Z Zooplusem jest różnie. Zależy jak się płaci. Jesli przelewem, lub pocztą idzie dłużej. Jeśli za pobraniem przy odbiorze idzie zdecydowanie krócej. Jesli masz nr przesyłki i hasła możesz monitorować dostawę.

Ania, miałam kiedyś taka rekawice, ale tylko pierwszego dnia koty przejawiały trochę zainteresowania. Następnego dnia już patrzyły na mnie jak na gupią :ryk:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Śro lis 14, 2012 19:37 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

ja właśnie żeby rozruszać towarzystwo biegałam po całym domu ciągnąc za sobą sznurek :ryk: :ryk: ale tym razem trochę pobiegały :mrgreen: za mną...czy za sznurkiem :ok:

dinzoo

Post » Śro lis 14, 2012 19:40 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Za sznurkiem :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Pt lis 16, 2012 12:59 Re: Moi chłopcy Lesio, Miłek i Miron cz. II

Witamy !!! Oczekujemy dzis drapaka !!!!!! Ma być kolo 14!!!!!! Sama jestem ciekawa reakcji chłopakow !!!Tż zadecydował ze ma stanąć w stołowym,przy oknie obok Maćka !????? Nie wiem czy to dobry pomysł, zobaczymy ? Jak nie to pewnie bedziemy wędrować z tym drapakiem po mieszkaniu az znajdziemy dobre miejsce !!!!!Stwierdziliśmy , ze mamy za dużo gratów!!!!! Po remoncie (wiosna ) pewnie co po niektórych sie pozbedziemy !!!!!!!Ale znając Tz <<<a może się przyda !!!!!) Ze tez człowiek sie przywiązuje do takich starych rupieci !!!!!achhh.
Wczoraj byliśmy w parku Poniatowskiego w poszukiwaniu wierzby ( baciki dla kotów) ale cudna jesień a ile wiewiórek!!!!! oczywiście wzięłam orzechy dla nich , przychodza do reki !!!!!! coś pięknego !!!! No ale aparatu oczywiście nie wzięłam , baciki mam , szał by6ł wieczorem !!!!!! dziś juz szału nie ma !!!! Szybko sie im znudziło !!!!! Może wieczorem ....na drapaku ???????? :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

Monika53

[poprzednia][następna]