Ubrania, korale, a nawet głośniki! - wybieraj! KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lis 13, 2012 14:12 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

anibo pisze:ja poprosze nr 8 i 14 oraz chciałam zarezerwowac nr 5 i 16 i spytac - z jaiego materialu jest chustka nr 5 (czy bawełniany lejacy czt płocienny? czy tez może tkanina?) oraz jaki wrzeczywistopsci kolor ma kurteczka nr 16 - które zdjęcie jest najblizsze oryginałowi?

niestety zawsze wycinam metki z chustek i szalikow, bo tak nieladnie "odstaja" jak sie je nosi :(
sklad tego szala to w wiekszosci bawelna, taka jerseyowa, czyli miekka - naprawde ladnie sie uklada. i jest duzy, mozna nawet dwukrotnie owinac wokol szyi ...

co do kurtki, to chyba najblizsze oryginalu jest zdjecie nr 3 ... ja bym nazwala ten kolor KAWOWY
aaaa - i sklad tej kurtki to w ok 50% welna - trzeba dawac do czyszczenia. choc ostatnio (tej jesieni) byla czyszczona i potem noszona moze ze 3 razy ...
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!
http://www.starogard.otoz.pl

ilonajot

Od: Wto maja 08, 2012 9:02

Post » Wto lis 13, 2012 14:23 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

jeszcze w sprawie bluzy nr 6:
to jest oryginalna bluza z CARLINGS, kosztowala fortune ;) i jest baaardzo ciepla - jak futro z niedzwiedzia!

z kolei naszyjnik nr 34 i bransoletka nr 35 kupilam w Accesorize w NORWEGII - tez kosztowaly majatek i sa naprawde piekne :)

nr 36 to NOWE szelki dla duzego psa (husky, bokser ze spora klata) ... mialy byc dla tymczasa huskiego, ale tymczas nie dal sobie zalozyc szelek ;)
Ostatnio edytowano Wto lis 13, 2012 15:41 przez ilonajot, łącznie edytowano 1 raz
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!

ilonajot

Post » Wto lis 13, 2012 14:28 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

O, to idę pouzupełniać :)
po_prostu_kaska

Post » Wto lis 13, 2012 14:37 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

to jesli kurteczka jest takja jak na 3cim zdjeciu to poproszę:).. Jeszcze dopytam czy ona jest w stanie w miare biurowym?:) :lol:
mam serce dla psów:)

anibo

Od: Pt lut 26, 2010 12:04

Post » Wto lis 13, 2012 15:40 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

anibo pisze:to jesli kurteczka jest takja jak na 3cim zdjeciu to poproszę:).. Jeszcze dopytam czy ona jest w stanie w miare biurowym?:) :lol:

"w miare" biurowym jak najbardziej!!! tzn nie jest to nowka, ale nie jest ZNOSZONA! zreszta niech Kasia napisze swoja opinie, bo ja moze nie jestem obiektywna.
na pewno wyglada sie w niej bardzo zgrabnie i za 25 zeta to naprawde gratka ;)

ilonajot

Post » Wto lis 13, 2012 15:44 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

to super..:) Jest bardzo ładna i dziwie sie ze mnie nikt jeszcze nie uprzedził:)
mam serce dla psów:)

anibo

Od: Pt lut 26, 2010 12:04

Post » Wto lis 13, 2012 15:45 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

anibo pisze:to super..:) Jest bardzo ładna i dziwie sie ze mnie nikt jeszcze nie uprzedził:)

pewnie dlatego, ze tu tyle bazarkow i zanim sie przeleci przez wszystkie i odkryje te perelki ...

ilonajot

Post » Wto lis 13, 2012 16:28 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

W mojej ocenie stan jak najbardziej jest bardzo dobry :)
po_prostu_kaska

Post » Wto lis 13, 2012 18:57 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

Czapeczkę poproszę, chusta za moment, bo wpadła mi w oko jeszcze ta:
4.
Obrazek
Szal/chusta firmy Top Secret. Długość ok 2 metry, szerokość ok. 1 metra. Długaśny, idealny do opatulenia szyi na chłodne dni. Stan bardzo dobry.
Kup teraz 10 zł tylko jaki to materiał?

agada

Od: Czw mar 10, 2011 12:04

Post » Wto lis 13, 2012 19:00 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

agada pisze:Czapeczkę poproszę, chusta za moment, bo wpadła mi w oko jeszcze ta:
4.
Obrazek
Szal/chusta firmy Top Secret. Długość ok 2 metry, szerokość ok. 1 metra. Długaśny, idealny do opatulenia szyi na chłodne dni. Stan bardzo dobry.
Kup teraz 10 zł tylko jaki to materiał?

Agada, ta chusta jest w poście "sprzedane". Kupiła ją Alusia3 i już wczoraj przesyłka do niej ruszyła.
po_prostu_kaska

Post » Wto lis 13, 2012 20:06 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

Kapelutek 3. rezerwuję do jutra wieczorem, jeśli można.
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55

Post » Wto lis 13, 2012 20:13 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

Iśka pisze:Kapelutek 3. rezerwuję do jutra wieczorem, jeśli można.

Pewnie, że można :) Już zaznaczam.
po_prostu_kaska

Post » Śro lis 14, 2012 9:56 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

właśnie sukienka do mnie dotarła, jest świetna :D
dzięki :piwa:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Śro lis 14, 2012 10:00 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

cytryna pisze:właśnie sukienka do mnie dotarła, jest świetna :D
dzięki :piwa:

No to super, cieszę się bardzo, że się podoba :)
po_prostu_kaska

Post » Śro lis 14, 2012 10:04 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

cieszymy sie z ZADOWOLONYHCH klientow ;)
niech ci sie dobrze nosi!

ilonajot

[poprzednia][następna]