Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz.IV;-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 08, 2012 19:04 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz.IV;-)

Wróciliśmy od weta. Drugi Stronghold podany. Za 3 tygodnie mamy zrobić badanie kupy. Koty domagają się kolacji, ale chcę odczekać pół godziny, bo Noise po tych wyprawach do weta zwykle puszcza pawia. Minął kwadrans wymiotów brak. :ok:
Ania orzekła, że sierstkę ma lepszą. Na wadze nie przybrał. :(
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw lis 08, 2012 19:21 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz.IV;-)

Dobre i to :ok:
W końcu - od czegoś trzeba zacząć :ok:
Jak już zarasta, to może zaraz "przypakuje" :wink: :ok:

A jak sukienka?
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Czw lis 08, 2012 19:53 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz.IV;-)

:lol: Kupiona!!! :mrgreen: :ok: Buty też! :ok: :mrgreen: Buty co prawda tylko na wejście, bo jeszcze potrzebne ciżmy do szaleństw. :lol:
Dla niewtajemniczonych :wink: Kika ma w lutym studniówkę. :mrgreen:
Obrazek

selene00

Post » Pt lis 09, 2012 14:26 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz.IV;-)

Łał, studniówka...
Proszę pokazać ciotkom sukienkę i buciki, bo ciekawe som bardzo!!! Fotki poprosimy 8)

Iwonko, ściskam jak szalona :wink: :D
Idę umierać ze strachu w oczekiwaniu na wyniki Lalka :roll: :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lis 12, 2012 17:08 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz.IV;-)

Ha! Kieckę i buciki zobaczycie w lutym. :twisted: Pokażę je na ich właścicielce. Teraz zakupy schowane i obowiązuje zakaz pokazywania, bo inaczej kiecka do lutego zdąży się opatrzeć. :wink:
Zauważyłam, że Noise po tym szczepieniu ma gorszy apetyt. To chyba normalne? Zdaje mi się, że dziś jest trochę lepiej, bo z apetytem zjadł obiadek. Teraz dla odmiany nie ma ochoty na suche. :roll: Wymiotów nadal brak. :mrgreen: Hm... wiecie jak o nim piszę, to mam wrażenie, że brzmię jak jakiś schizol. Raz się martwię, to znów cieszę. Totalna huśtawka nastrojów. Hm... może ja mam klimakterium? :roll:
Obrazek

selene00

Post » Pon lis 12, 2012 17:37 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz.IV;-)

selene00 pisze::lol: Staram się jak mogę tego nie robić, ale :oops: Noisio jest dzieckiem specjalnej troski. :wink:

Zjadł obiad z apetytem i nie wymiotuje :) to trzeba cieszyć się :ok: :ok:

Szkoda że tak długo trzeba będzie czekać na odkrycie tajemnicy kiecki i bucików :roll: też jestem ciekawa :mrgreen:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto lis 13, 2012 12:54 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz.IV;-)

Huśtawka nastrojów :twisted: te dzieci "specjalnej troski" to nam dają popalić :twisted:
Iwonko, trzymaj się na tej huśtawce wysoko, zwłaszcza, że Noisik znowu pięknie je :ok: :ok: :ok:
Kochana, masz kotokterium, a to tutaj bardzo powszechna choroba, więc nic się nie martw :smokin:

Czekamy na fotki ciuszkowe do lutego zatem. Argument dotyczący prezentacji zdecydowanie do mnie trafia :wink: :D

Buziole, miziole i przytulańska rozbuchane :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto lis 13, 2012 20:31 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz.IV;-)

mozna zakupic tu viewtopic.php?f=20&t=146842 wyjatkowy kalendarz ze zdjeciami Kocich Miss i Misterow z konkursow, ktore prowadzilam :) Po odliczeniu kosztow produkcji pozostale srodki tez na jakis koci cel beda przeznaczone. To jedyna i niepowtarzalna okazja na taki swietny kalendarz! :1luvu:
Zapraszam bardzo serdecznie :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lis 13, 2012 22:48 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz.IV;-)

Cieszę się ogromnie z apetytu Nosika.
Zdjęć kreacji nie mogę się doczekać.
Iwonka, może zdradzisz choć rąbek tajemnicy, długa czy krótka?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lis 13, 2012 23:07 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz.IV;-)

krótka :mrgreen:
Obrazek

selene00

Post » Wto lis 13, 2012 23:26 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz.IV;-)

Ale co to znaczy krótka :roll:
Rozumiem że przed kolano :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lis 14, 2012 7:42 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz.IV;-)

Tak Gosiu. :mrgreen: Jest przed kolano. Pewnie w innym przypadku krótkości uznałabym, że jest za krótka. :lol: W sumie, to krótkie kiecki krótko można nosić. :roll:
Obrazek

selene00

Post » Śro lis 14, 2012 8:53 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz.IV;-)

selene00 pisze:Tak Gosiu. :mrgreen: Jest przed kolano. Pewnie w innym przypadku krótkości uznałabym, że jest za krótka. :lol: W sumie, to krótkie kiecki krótko można nosić. :roll:

Nooooo :twisted: :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro lis 14, 2012 23:31 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz.IV;-)

:ryk: Za to dziadoskie figury przestrzenne z brystolu robi się chyba całe życie. :ryk: Kończąc lo byłam głęboko przekonana, że już nigdy tego g.....a robić nie będę! :evil: Myliłam się. Musiałam wspomóc dziś moje dziecko w tej znienawidzonej materii.
Obrazek

selene00

Post » Wto lis 20, 2012 0:08 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz.IV;-)

Ale mnie cieszą informacje o Noisiku :ok: :ok: :ok:
Mam nadzieję, że masy nabiera i nastrój mu dopisuje :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

[poprzednia][następna]