ZACHODNIOPOMORSKIE - Dom lub dom tymczasowy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 13, 2012 0:38 ZACHODNIOPOMORSKIE - Dom lub dom tymczasowy

Witam!
Od jakiegoś czasu na podwórku pomieszkuje młoda kotka, dachowiec. Niedawno komuś się "znudziła" i została wyrzucona. Wszyscy mieszkańcy okolicy dokarmiają ją. Zależy Nam by znaleźć dla niej dom zanim nadejdzie zima. Nikt z mieszkańców nie może zabrać jej do siebie ponieważ są to starsi ludzie, ja natomiast mam 2 psy dlatego szukam dla niej nowego właściciela. Nie mam pojęcia czy jest wysterylizowana, wiem natomiast, że jest OSWOJONA i BARDZO ŁAGODNA - za każdym razem gdy ktoś ją dokarmia łasi się, nie ma problemu by brać ją na ręce z tego co zauważyłam uwielbia zabawę z dziećmi.

Kotka jest od niedawna bezdomna dlatego zależy nam by nie zaznała życia na ulicy i szybko znalazła rodzinę, która się nią zaopiekuje i obdaruje miłością - a kotka na pewno się odwdzięczy !

Idzie zima więc szukam dla niej domu lub chociaż domu tymczasowego dopóki się nie przeprowadzę !

Galaxy1986

Od: Wto lis 13, 2012 0:29

Post » Wto lis 13, 2012 13:20 Re: ZACHODNIOPOMORSKIE - Dom lub dom tymczasowy

Napisz skąd jesteś, może ktoś wypatrzy koteczkę i zechce dać jej DT.
Zrób zdjęcia i wstaw je tutaj. Wskazane są oczywiście ogłoszenia ze zdjęciami dla kotki - im więcej tym lepiej.
Tutaj :arrow: viewtopic.php?f=1&t=120970 można poczytać jak robić ogłoszenia.
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Wto lis 13, 2012 23:14 Re: ZACHODNIOPOMORSKIE - Dom lub dom tymczasowy

Galaxy1986

Post » Śro lis 14, 2012 7:28 Re: ZACHODNIOPOMORSKIE - Dom lub dom tymczasowy

Śliczna jest :)
Szybciutko zrób jej ogłoszenie, duuuużo ogłoszeń.
Kurcze, coraz zimniej się robi :(
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Śro lis 14, 2012 16:48 Re: ZACHODNIOPOMORSKIE - Dom lub dom tymczasowy

Galaxy, ze zdjęcia wnioskuję, że jesteśmy sąsiadkami :smiech3:
podaj nr tel. na pw, postaram się coś pomóc (na pewno w sprawie sterylki )

Jahoda

Od: Pon mar 22, 2010 20:55

Post » Śro lis 14, 2012 22:42 Re: ZACHODNIOPOMORSKIE - Dom lub dom tymczasowy

Odnośnie sterylizacji już się dowiadywałam i mogę to zrobić bezpłatnie jeżeli ją chce zabrać do siebie. Jednak wolę się z tym wstrzymać, bo wiem, że ciężko jej będzie wśród innych kotów po tym zabiegu więc zrobię to od razu po przeprowadzce :)

Już nie wiem gdzie mam dodawać te ogłoszenia żeby się ktoś zgłosił... infoludek, tablica, gratka, mm, miau.pl, tutaj i już sama nie wiem gdzie jeszcze...

Liczę na dom tymczasowy żeby po przeprowadzce wróciła do mnie, ale jeżeli ktoś ją na stałe weźmie to trudno - liczy się jej dobro :)

Jahoda - jeżeli mieszkasz w okolicy to pewnie wiesz o którą kotkę chodzi, zawsze przesiaduje w tym samym "rejonie" :)

Galaxy1986

Post » Czw lis 15, 2012 9:31 Re: ZACHODNIOPOMORSKIE - Dom lub dom tymczasowy

Hej, kotki nie znam. Na zdjęciu jest ta ławka przy piaskownicy na Ejsmonda ? Ona tam przesiaduje w konkretnych godzinach ?
Czy dobrze zrozumiałam, że potrzebujesz DT na jakiś czas a później byś ją zabrała ? Jak długi byłby ten czas ?

Jahoda

Od: Pon mar 22, 2010 20:55

Post » Czw lis 15, 2012 11:15 Re: ZACHODNIOPOMORSKIE - Dom lub dom tymczasowy

Jahoda - dokładnie ta ławka :) No tak zależy mi tylko na DT ale do kiedy trudno mi określić max. styczeń- luty:)

Galaxy1986

Post » Śro lis 21, 2012 22:19 Re: ZACHODNIOPOMORSKIE - Dom lub dom tymczasowy

Ktoś zbudował dla kotów świetną, ciepłą budę (moją niestety ktoś ukradł:() więc kotki spokojnie przetrwają zimę, a później trafią do mnie ! :)

Galaxy1986