Bardzo się cieszę, że drapaczki przypadły kotom do gustu widać, że mają radochę!! Będę o Was pamiętała jak znowu coś będę miała do oddania. Oooo mogłabym też Wam sprezentować nowiutką kulę smakulę dla kotów ( wsypuję się tam karmę i koty sobie kulają po podłodze i wypada po ziarenku ), mam też sizalową zabawkę oraz takie proste poidełko z pro plana, wlewa się wodę i ona powolutku kapie sobie do miseczki. Koty mają niezły ubaw, bo patrzą na spadające krople to co, pakować ??
Witam Monitomi, nie śmiem marzyć o takich cudeńkach...kula!-chrupeczki najbardziej lubi Patyczek i Mania, ale może w końcu Sewer nauczyłby się jeść suche...sizalowa zabawka-to coś o czym marzy właśnie Sev...a poidełko-o rany kilka postów wcześniej opisałam wyścig kotów do wodopoju, czyli kranu.....piją z niego Patyczek,Mania, Mafia, Dyzia a na dnie wanny siedzi Kleo i łapie kropelki...korpus delikwent Mafia- na focie ...pakować...plissssss
Drogie Ciocie a teraz niespodzianka. Otrzymałam zdjęcia maleńkiej burasi z działek, która dzięki pomocy mojej działkowej sąsiadki, znalazła swojego Dużego. Młody chłopiec, ale wydaje się być bardzo rozsądnym...nie wstydzi się zadawać pytania dotyczące opieki nad koteczką...brawa dla niego ...A teraz zdjęcia:pierwsze jeszcze na działce(dla przypomnienia)...kolejne już z domku:
Ja też mam taką nadzieję i Twoim tymczasiom życzę tego samego....tak jak wszystkim kocinkom...bo prześladuje mnie zdjęcie "Pusi wypatrującej" z wątku "Nim6...."
Szczesliwa malutka kruszynka by takich domków byøo jak najwiecej
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)