Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
marta-po pisze:Ta śliczna tri latem zamieszkiwała tereny kolonijne w lesie. Teraz budynki pozamykane, pustka i samotność. Koteczka w poszukiwaniu jedzenia i ludzi przeniosła się do samotnie stojącego ubogiego gospodarstwa. Nie jest to sprzyjające miejsce. Niejeden kot zginął tam pod kołami samochodu na pobliskiej asfaltówce a gospodarz nie karmi.
Zoja ma bardzo ciekawe umaszczenie. Dominuje kolor niebiesko-grafitowy
Panna do adopcji pójdzie już wysterylizowana i zaszczepiona.
Jest bardzo kontaktowa, proludzka, bardzo mrucząca i bardzo wdzięczna, że znalazła się w ciepłym miejscu i z pełną miseczką.![]()
tel. kontaktowy 603 822 927
kocurzyca41 pisze:Zoja jest już prawie moja.....![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:No to piszę jak na świętej spowiedzi...w dużym skrócie.Tż się zakochał,a ja jakoś nie jestem zazdrosna...Ciekawi mnie tylko fakt...czy z wzajemnością...Ale to się dopiero okaże...
saintpaulia pisze::ryk:Jesteście świetne!
Tri zjawiskowa. Uroda gwiazdy filmowej. Mam nadzieję, że jakiś dobry domek się skusi. Mój TŻ rozpytuje się gdzie się da. Zapadła mu w serce (i oko).
kocurzyca41 pisze:A tak w ogóle to dzień zaczynam od kawy i oglądania fotek Zojki. Myślicie,że ze mną wszystko ok.?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości