Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 13, 2012 19:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

kamari, to to horror się robi 8O
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lis 13, 2012 19:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

kamari pisze:Oj tam...piły, pilarki. Ja ci Małgoś podeślę coś lepszego. Tylko uważaj, narzędzie ostre, bez kija nie podchodź :mrgreen:

Obrazek

Cocusia! :1luvu:
Oj tak, w to nie wątpię, jakby przeleciała po ogródku, to by tylko wióry leciały :ryk: .

Małgoś, cześć kochana! :1luvu:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto lis 13, 2012 19:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

vip pisze:No.
Zimno strasznie, u nas też :( .
Chyba długo nie popiszę, bo mi bardzo ręce marzną.

Mnie też zawsze ręce marzną najbardziej.Nawet w rękawiczkach. A JJ w zimnicy bez i ma ciepłe.. Kwestia krążenia krwi też to jest..
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lis 13, 2012 19:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

kocurzyca41 pisze:O,to,to.Ja też marzę o kawusi na Świerzym powietrzu ze śpiewającymi ptaszkami...słoneczkiem...Może być w Grecji... :mrgreen: Albo na moich ukochanych Mazurach...byleby ciepełko było...

Greeeecja....oooo..Australia może też być!! :piwa:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lis 13, 2012 19:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Bożenko, witaj :D .
Coś w tym chyba jest, bo nawet w lato mam ręce chłodne, o zimie już nie wspominam :( .
Stopy nie marzną mi nigdy, za to ręce zawsze :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto lis 13, 2012 19:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

kalair pisze:
kocurzyca41 pisze:O,to,to.Ja też marzę o kawusi na Świerzym powietrzu ze śpiewającymi ptaszkami...słoneczkiem...Może być w Grecji... :mrgreen: Albo na moich ukochanych Mazurach...byleby ciepełko było...

Greeeecja....oooo..Australia może też być!! :piwa:

Może...Byleby ciepełko było....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto lis 13, 2012 19:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Sorry Małgoś, nie mogłam się powstrzymać :mrgreen: Kocham to zdjęcie, to kwintesencja Cocuni :mrgreen:

A jak jedna chuda marznąca (chociaż nie chwaląc się, przytyłam) drugiej wychudzonej...mam na zimę do pracy i innych pomieszczeń dzianinowe rękawiczki bez palców. Świetna sprawa. Podeślę ci.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto lis 13, 2012 19:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

kamari pisze:Sorry Małgoś, nie mogłam się powstrzymać :mrgreen: Kocham to zdjęcie, to kwintesencja Cocuni :mrgreen:

A jak jedna chuda marznąca (chociaż nie chwaląc się, przytyłam) drugiej wychudzonej...mam na zimę do pracy i innych pomieszczeń dzianinowe rękawiczki bez palców. Świetna sprawa. Podeślę ci.

A ja nie przytyłam :( .
Chyba nawet schudłam 8O .
Pewnie dlatego mi zimno.

vip

Post » Wto lis 13, 2012 19:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Krążenie krążeniem, ale gdyby były ciepłe kaloryferki, to nikomu nie byłoby zimno :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto lis 13, 2012 19:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

vip pisze:
kamari pisze:Sorry Małgoś, nie mogłam się powstrzymać :mrgreen: Kocham to zdjęcie, to kwintesencja Cocuni :mrgreen:

A ja nie przytyłam :( .
Chyba nawet schudłam 8O .
Pewnie dlatego mi zimno.

Bo pewnie nic nie jesz :( tylko Puniowi oddajesz :roll: No nic, coś się pomyśli.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto lis 13, 2012 19:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

I jeść trzeba. Porządnie, nie żadne tam głupoty. Na ciepło: kasze (nie są bardzo drogie), ciecierzyca, groch, soczewica, bób, soja, orzechy. I kapusta kiszona. Mądrzę się, ale to z życzliwości :oops:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto lis 13, 2012 19:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Marys...bo to się trzeba skrzyknąć...pojechać do Zosina i Gosię pokarmić....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto lis 13, 2012 20:00 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

MalgWroclaw pisze:I jeść trzeba. Porządnie, nie żadne tam głupoty. Na ciepło: kasze (nie są bardzo drogie), ciecierzyca, groch, soczewica, bób, soja, orzechy. I kapusta kiszona. Mądrzę się, ale to z życzliwości :oops:

Wiem, Gosieńko :1luvu: .

Mario, Punio w życiu by nie ruszył tego, co ja jem :ryk: .
Jego to brzydzi :mrgreen: .

Renia, no czekam, czekam z utęsknieniem :mrgreen: .

vip

Post » Wto lis 13, 2012 20:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

kocurzyca41 pisze:Marys...bo to się trzeba skrzyknąć...pojechać do Zosina i Gosię pokarmić....

Nie dotelepałam się do Zosina, to Zosin przyjechał do mnie. To obliguje 8)

Najlepiej nam robi kiedy ustalimy z góry termin i się dopingujemy. No to może czas najwyższy na Zosin. Święta idą, chcę taki prezent od Mikołaja :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto lis 13, 2012 20:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

kamari pisze:
kocurzyca41 pisze:Marys...bo to się trzeba skrzyknąć...pojechać do Zosina i Gosię pokarmić....

Nie dotelepałam się do Zosina, to Zosin przyjechał do mnie. To obliguje 8)

Najlepiej nam robi kiedy ustalimy z góry termin i się dopingujemy. No to może czas najwyższy na Zosin. Święta idą, chcę taki prezent od Mikołaja :mrgreen:

A co miałam robić, jak Mahomet do góry nie chciał, co? :evil:
Ale za to poznałam cudowne kotki ( czyt. Antonio ) i koteczki ( czyt. Amelia ) :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
Wogóle życzyłabym sobie jakiegos Antonia na swoim wątku...co, Marysiu? :D

vip

[poprzednia][następna]