I nie mówcie, że Buraski mało chodliwe, bo są mądrzy ludzie. Ja miałam naprawdę szybko sporo telefonów o Tigera. Trzymam kciuki, żeby i z Waszymi maluchami tak było

A buranio nagle został nazwany Melonkwiatkowa pisze: Rudy jakoś niepostrzeżenie otrzymał wdzięczne imię Gremlin
Anda i koty 
Kastracja na tak, umowa też. Dowiem się u wetki Ani czy tej jej kotce coś na świerzba dawać profilaktycznie jeszcze, i założę małym książeczki zdrowia w środę. Pani chce wziąć kotka na weekend (piątek wieczorem, sobota rano), żeby przypilnować integracji. Anda, piszę Ci pw.kwiatkowa pisze:Wygląda na to, że Burasek będzie miał dom![]()
![]()
Mieszkanie w bloku, pani szuka towarzysza dla rocznej kotki (znalezionej). Szuka Buraska
Kastracja na tak, umowa też. Dowiem się u wetki Ani czy tej jej kotce coś na świerzba dawać profilaktycznie jeszcze, i założę małym książeczki zdrowia w środę. Pani chce wziąć kotka na weekend (piątek wieczorem, sobota rano), żeby przypilnować integracji. Anda, piszę Ci pw.
Anda i koty 
Anda i koty 
Anda i koty 
Anda pisze:Wstępnie mamy wspólny dom dla obu chłopców i być może dla Teddego dom z kotką.

kwiatkowa pisze:Anda pisze:Wstępnie mamy wspólny dom dla obu chłopców i być może dla Teddego dom z kotką.
![]()
![]()
na razie wiem, że to Kocurek, wet czeka nas jutro, więc dowiem się więcej co i jak. ma moim zdaniem 2-3 m-ce. póki co nie szukamy jeszcze domku, bo liczymy, że znajdą się Właściciele małego /info rozwieszone, facebook uruchomiony/, ale każdy kontakt w razie co jest na wagę złota. Młody jest dopiero pod opieką od 24h, także jedyne, co zdążyłam zorganizować, to tdt w pobliżu siebie, jedzenie i sprawy kuwetkowe. Burasek załatwia się ładnie w żwirek. podskubuje też suchą karmę i generalnie szaleje. mruczy i przytula się. chyba będą z niego Koty.kwiatkowa pisze:Turkusowa, a coś więcej o tym kociaku? Wiek, stan zdrowia, płeć, odrobaczanie, szczepienia...?
Gdzie przebywa (Lublin?). Ma swoje ogłoszenia?
Być może jeszcze ktoś zadzwoni w sprawie kociaków, to mogę zaproponować..., chociaż raczej po Rudasa dzwonili, no ale...
Anda i koty 
Anda pisze:Umówiona jestem na sobotę na rozmowę z państwem którzy chcieliby oba kotki razem. No i jak zwykle nagle wszystko wydaje mi się podejrzaneBeznadziejny mam charakter.
![]()
Mam nadzieje, że bloo się dogadała, bo ta pani wydawała się rozsądna, no i dom z kotem. Bloo odezwij się.
Kasa z bazarku, na pewno w większości zostanie. Chciałabym tylko im dokupić weaning żeby karmy nie zmieniały. No to pewnie się przyda na kiedy indziej.
Chociaż wcale przecież nie wiadomo czy to będzie TEN dom.
A tu wieści z domu Władzia - Władzio przeprowadził się do rodziców tych państwa, bo jednak lać nie przestał - coś mu nie pasowało, ciekawe co.
"Władzio jest idealnym kotem, nowa Pani nie wyobraża sobie teraz życia bez niego! śpi z nią w łóżku,chodzi z Panią i pieskiem razem na zakupy i na spacerki:) sama miałam okazję go zobaczyć - piękny, duży kotek! wspaniały"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości