kussad pisze:dark_swan pisze:Wiesz, nie ma czym sie dołować, zbliżaja sie święta to i zapewne kotów przybędzie cudownym trafem :/
A jesli chodzi o ogłoszenia, to wyslij, a ja siade nad nimi jak ogarne chwile czasu - byc może nawet jutro ]:->
Mój mózg zdaje sie ostatnio byc strasznie ograniczony, ale może to przez tą pogode... Chce juz wiosnę

Czytałam cały Twój wątek! Świetna inicjatywa

Czy myślałaś może u utworzeniu wydarzenia na FB z opisem w treści identycznej jak na wątku. Tutaj obawiam się, że zauważy to niedużo osób a tam byłaby możliwość do wysłania propozycji dla znajomych z dogo i miau!
Dziekuje bardzo za uznanie ;> Myslałam, oczywiście - tylko z czym mam wyjśc do ludzi jak katologu brak, a troszkę rąk do pracy mi zabrakło xD Więc musi to chwilke poczekać, dopóki nie uda mi sie tego ogarnąć

Oczywiście bardziej zawzięte osoby poradziłyby sobie i bez katalogu, no bo przecież kazdy mniej więcej wie, co kupuje. A ja sprowadzam dużą część asortymentu kazdego pospolitego sklepu internetowego, w podobnych cenach. No ale głupio ludzi tak odsyłac 'szukajcie se sami'.
Bez urazy, ale kociarzy traktuje jak 'samych swoich' i przed Wami tak ubogo nie jest mi się wstyd zaprezentować ;PP Niestety jak wiadomo, nikt nie rodzi się z workiem kasy - tylko długu publicznego, i nikt nie od razu może zbudować Rzym ;P Ja dopiero w biznesie stawiam pierwsze kroki, a dla pocieszenia dodam, że jestem biedna jak mysz kościelna xD Na pracownika mnie nie stać (na wyplate tez nie

), to i troszke wszystko jeszcze kuleje na lewą nogę ;P
Ale będe pamiętac gdzie przesyłać, bo skoro nie moge inaczej pmooc, to czemu nie tak? ;]
W kazdym razie moim zdaniem najbardziej pmoc jest potrzeba DDT, gdzie po prostu wszytskiego brakuje - nie czarujmy sie, znam to z autopsji ;P