Blanquito, Patitas y Laguitos szukają szczęśliwego domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 11, 2012 16:40 Blanquito, Patitas y Laguitos szukają szczęśliwego domu

Mamy do adopcji trzy czteromiesięczne kotki (trzy kocurki). Mieszkają w Poznaniu. Są koloru kremowego, bardzo rzadko spotykanego w Polsce i mają przepiękne błękitne oczy, które rozkochają każdego kto w nie spojrzy. Są niezwykle urocze. Jedzą zarówno suchą, jak i mokrą karmę, a swoje potrzeby załatwiają w kuwecie. Miały szczęśliwe dzieciństwo, które upłynęło im w towarzystwie matki (kotki niezwykle słodkiej, ufnej i troskliwej) i naszym. Maluchy są niesamowicie łagodne i kochają zabawę, interesuje je wszystko co dzieje się dookoła i uwielbiają leżeć na każdym, kto weźmie je w ramiona. Nigdy nie wyszły na ulicę. Już na pierwszy rzut oka widać, że są zdrowe i grubiutkie. Szukamy ludzi, którzy mogliby im zaoferować szczęśliwe życie, sterylizację i wizytę u weterynarza gdyby było to konieczne.

Zapraszamy do obejrzenia kociaków na poniższych filmikach:
Jeszcze malutkie
http://www.youtube.com/watch?v=CjNpjwPmRUg

Kiedy miały 3 miesiące
http://www.youtube.com/watch?v=wpfJ9CEwIYs

Blanquito: kocurek, największy z maluchów, prześliczny

Patitas: kocurek, bardzo podobny do swojego braciszka Blanquito, z nieco orientalną nutą w uwodzicielskich oczach
Laguitos: kocurek, niezwykle uroczy i kochany, z pięknymi beżowymi paskami na futerku

Byłoby idealnie, gdyby zostały zaadoptowane w parach.

Jeśli jesteś zainteresowany którymś z nich, napisz do nas:
e-mail: bonitamakotki@gmail.com
Kotki obecnie mieszkają w Owińskach koło Poznania, istnieje możliwość dowozu wybranego kociaka do Poznania i okolic.

Gatita1982

Od: Pt wrz 21, 2012 23:04

Post » Nie lis 11, 2012 21:28 Re: Blanquito, Patitas y Laguitos szukają szczęśliwego domu

Oh,a skąd takie piękności się wzięły :1luvu: ?

mlsla

Od: Sob gru 03, 2011 17:44

Post » Wto lis 13, 2012 0:17 Re: Blanquito, Patitas y Laguitos szukają szczęśliwego domu

one nie sa kremowe tylko pregowane pointy z bialym. no cóż, ktos wyprodukowal...
recznie malowana ceramika na zamowienie:
http://www.facebook.com/album.php?aid=1357&id=1718874443&l=aa2b2f153d
ZAMÓW SOBIE KOTECKA... CZY CÓŚ

magyrato

Od: Nie sie 22, 2010 10:00

Post » Wto lis 13, 2012 0:42 Re: Blanquito, Patitas y Laguitos szukają szczęśliwego domu

mlsla pisze:Oh,a skąd takie piękności się wzięły :1luvu: ?

Witamy!

Kociaki są hiszpańskie. Byliśmy na wakacjach w Hiszpanii i Bonita (mama maluchów) szła za nami ulicą. Została porzucona i była bardzo głodna. Postanowiliśmy ją sobie zostawić i przywieść do Polski. Wkrótce pojawił się mały problem… nagle zaczęła przybierać na wadze i okazało się, że jest w ciąży. 25 czerwca urodziła tą śliczną piątkę maluchów, którą można podziwiać na filmiku. Miesiąc później przywieźliśmy je wszystkie samochodem do Polski. Niestety nie możemy ich sobie zostawićL Mamy już 5 kotów, a mieszkanie z tyloma kotami to czyste szaleństwo.

Gatita1982

Od: Pt wrz 21, 2012 23:04

Post » Wto lis 13, 2012 1:05 Re: Blanquito, Patitas y Laguitos szukają szczęśliwego domu

ten niebieski kolor oczu to jak kolor nieba ...
śliczne ...
7ksiezyc

Post » Wto lis 13, 2012 20:24 Re: Blanquito, Patitas y Laguitos szukają szczęśliwego domu

cuda!!!! Ja już niestety mam swój komplecik, który daje mi popalić, także za Piękności tylko mogę potrzymać kciuki, choć i to pewnie niepotrzebne, bo na pewno szybko się w nich ktoś zakocha :)

mlsla

Od: Sob gru 03, 2011 17:44

Post » Wto lis 13, 2012 20:30 Re: Blanquito, Patitas y Laguitos szukają szczęśliwego domu

O raaany :1luvu: Jakie piękności.

Ty$ka

Od: Nie mar 11, 2012 19:57

Post » Śro lis 14, 2012 11:34 Re: Blanquito, Patitas y Laguitos szukają szczęśliwego domu

ogladałam filmik- super :D
a kociaki zjawiskowe :roll: ręce same się po nie wyciągają... niebieskie spojrzenie zawsze będzie na mnie działać :)

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08