Ubrania, korale, a nawet głośniki! - wybieraj! KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lis 12, 2012 20:41 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

Wszystkie 3 przesyłki ruszyły dziś w drogę :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pon lis 12, 2012 22:10 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

Witam, chciałabym zarezerwować 23 i 28, mam pytania, to wzór panterki? Jaki skład chusty, czy da się w nią oplatać porządnie i czy czapka jest luźna ,czy dopasowana do głowy, moze zdjęcie poglądowe?

agada

Od: Czw mar 10, 2011 12:04

Post » Pon lis 12, 2012 22:49 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

agada pisze:Witam, chciałabym zarezerwować 23 i 28, mam pytania, to wzór panterki? Jaki skład chusty, czy da się w nią oplatać porządnie i czy czapka jest luźna ,czy dopasowana do głowy, moze zdjęcie poglądowe?

poniewaz rzeczy sa ode mnie - odpowiem:
i szalik i czapka to wzor panterki. szalik/chusteczka jest taka dosc zwiewna, ciekawy material (raz cienszy, raz grubszy ...). czapka w taki dosc nieregularny wzor, to raczej ocelot ;) jest miekka, troche w typie beret, ale taki miekko sie ukladajacy, nie jest bardzo luzna, ale nie jest tez obcisla
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!
http://www.starogard.otoz.pl

ilonajot

Od: Wto maja 08, 2012 9:02

Post » Pon lis 12, 2012 22:51 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

dodam jeszcze, ze kurtka nr 16 to rzeczywiscie rozm 38 (orsay),
a bluzka 13 to jest bluzka do JOGI ;) na ktora zreszta nigdy nie poszlam hehe
Ostatnio edytowano Pon lis 12, 2012 22:53 przez ilonajot, łącznie edytowano 1 raz
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!

ilonajot

Post » Pon lis 12, 2012 22:52 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

Ale, czy nie lata po głowie w sensie zsuwa się, czy włazi na oczy? Z czego zrobina ta chusta? Wrzuć prosze twe rzeczy na siebie i cyknij zdjęcie, ułatwi mi to sprawę, bardzo!

agada

Post » Pon lis 12, 2012 22:55 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

agada pisze:Ale, czy nie lata po głowie w sensie zsuwa się, czy włazi na oczy? Z czego zrobina ta chusta? Wrzuć prosze twe rzeczy na siebie i cyknij zdjęcie, ułatwi mi to sprawę, bardzo!

czapka nie zsuwa sie i nie wlazi na oczy! jest naprawde w sam raz! chusta jest z takiego materialu t-shirtowego, ale jest nieduza!!! nie da sie w nia oplatac :( to raczej ozdoba niz taki szal z prawdziwego zdarzenia

niestety nie moge juz wlozyc na siebie, bo rzeczy sa u Kasi, ktora prowadzi bazarek ;)
ale moze da sie namowic, zwlaszcza ze dziewczyna jak malowanie ( i duzo mlodsza!)

ilonajot

Post » Pon lis 12, 2012 23:20 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

Ok. zobaczymy :wink:

agada

Post » Pon lis 12, 2012 23:59 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

Ja to juz pisze spod koldry, ale jutro ogarne :)
po_prostu_kaska

Post » Wto lis 13, 2012 11:58 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

Ok, starałam się :oops: ale samej sobie zrobić zdjęcie, które będzie jeszcze wyglądało na tyle żeby można je upublicznić wcale nie jest łatwo ;)

A więc; czapka na pewno się nie zsunie, ona ma gumeczkę i idealnie trzyma się tak jak ją ułożę, testowałam nawet kręcąc głową :)
Chusta nie ma metki ze składem. Ona jest raczej cienka, nie jest to chusta do owinięcia się i ogrzania. Tak jak Ilonka napisała, ona jest bardziej ozdobna, ja prezentuję wiązanie z ułożeniem na bok ;) Fajnie wyglądała też jak związałam ją po prostu na supełek i puściłam na długość jak krawat - ciekawa ozdoba stroju.

Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto lis 13, 2012 12:22 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

ja poprosze nr 8 i 14 oraz chciałam zarezerwowac nr 5 i 16 i spytac - z jaiego materialu jest chustka nr 5 (czy bawełniany lejacy czt płocienny? czy tez może tkanina?) oraz jaki wrzeczywistopsci kolor ma kurteczka nr 16 - które zdjęcie jest najblizsze oryginałowi?
mam serce dla psów:)

anibo

Od: Pt lut 26, 2010 12:04

Post » Wto lis 13, 2012 12:45 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

anibo pisze:ja poprosze nr 8 i 14 oraz chciałam zarezerwowac nr 5 i 16 i spytac - z jaiego materialu jest chustka nr 5 (czy bawełniany lejacy czt płocienny? czy tez może tkanina?) oraz jaki wrzeczywistopsci kolor ma kurteczka nr 16 - które zdjęcie jest najblizsze oryginałowi?

Dziękuję :1luvu:

A więc, jeśli chodzi o chustę nr 5 to taka bawełna z dodatkiem czegoś sztucznego bo nie jest taka leciutka, lejąca się przez ręcę. Zrobiłam fotki bardziej z bliska może coś pomoże

Obrazek Obrazek

A jeśli chodzi o nr 16 to ostatnie zdjęcie oddaje rzeczywisty kolor. Kurtka/płaszczyk nie jest typowo czekoladowa, to taki zgaszony brąz łamany szarością.
po_prostu_kaska

Post » Wto lis 13, 2012 12:52 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

to nr 5 tez poprosze, tylko dopytam czy paseczki sa czarne czy granatowe?
I jeszcze ta kurteczka nr 16 - na kolorek:) czekam grzecznie:)

anibo

Post » Wto lis 13, 2012 12:59 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

pasiaki... hmmm... ubij... no wiesz, że sama nie wiem, aż mi głupio :oops: Nie jest to taki ewidentny granat, ale taka mocna czerń też nie. Chyba zgaszona słaba czerń, chociaż wcześniej wydawało mi się, że granat. Wiem, że głupio to brzmi, ale nie potrafię jednoznacznie określić :oops:

A tu kurteczka, świeże zdjęcie w świetle dziennym, w większym rozmiarze

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto lis 13, 2012 13:01 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

nic nie szkodzi, czasem faktycznie ciezko ocenic kolor. Jesli czern nie jest zdecydowana to bardzo sie ciesze i podtrzymuje nr 5, a co do kurteczki to ja na tym zdjęciu widze szary, jest to mozliwe? Bo na poprzednich zdjeciach wydawała mi sie kakaowa... :oops: :oops:

anibo

Post » Wto lis 13, 2012 13:07 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

Nie, nie. Szary nie jest to na pewno. To jest ewidentnie brąz, ale taki przydymiony.
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]