Asskia pisze:jua tam nie moge znaleźć nic ani relacji z wystawy, ani zdjęc 

Transmisja była prowadzona na żywo - bez archiwum.
Chętnie znajdę sponsora na realizacje w HD za friko w zamian za wyświetlaną reklamę (bo płatne są słabo opłacalne - a możliwości sprzętowe takie mam, i taka wystawa pierwszy raz będzie realizowana na 100% z Cieszyna w 2013 - może że coś się zmieni), z możliwością archiwum. Kiedyś to liczyłem dla opcji płatnej na min. 6 kamer (na każdy stół sędziowski - marzenie) i wychodzi to raptem 50tyś dla limitu podstawowego do 10tyś oglądających - na każdy dzień (a ten limit już dawno przekraczamy).
My robimy to za frilko, oglądało nas stale 32tyś a w sumie w każdym dniu było ponad 45tyś. 
Streaming - czyli usługa wideo jest bardzo wymagająca i mocno obciążająca serwery a w szczególności łącza. Stąd biorą się później astronomiczne ceny. A każdy chce wszystko za friko ... My to wiemy i próbujemy promować koty i polskie wystawy za friko ... Chętnie pojawimy się na każdej wystawie - kwestia chęci klubów i możliwości technicznych na obiekcie (stałe łącze).
Jeśli chodzi o zdjęcia - udostępnimy je w galerii we wtorek ...
Liczby oglądających myślę, że mówią same za siebie. Pamiętam pierwsza wystawę i byliśmy w szoku gdy oglądało ją 6,5tyś. - praktycznie 99% było oglądających z polski. Potem 11tyś, 16, 24, 32 - obecna 45tyś. w Gorzowie to rekord. Cieszmy się więc tym co mamy. Tym bardziej, że emitujemy je jako jedyni w kocim świecie za friko dla każdego niezależnie gdzie się znajduje. A oglądali nas praktycznie w każdym zakądku - z PL było 15tyś osób. Reszta to świat.