Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duszek686 pisze:Pati teraz tam właśnie mieszka - na stercie kołder i poduch w korytarzu szpitalika. Niemal jak księżniczka na ziarnku grochu.
Niestety - niezbyt szczęśliwa księżniczka![]()
Dziś się miziała do młodych ludzi, którzy przyszli adoptować kociaka... Ona bardzo tęskni za człowiekiem i choć odrobiną czułości![]()
![]()
ruru pisze:Patka w filmie,
ona tak bardzo potrzebuje czułości...
http://www.youtube.com/watch?v=Ou38r1j4XUw
Mamrot pisze:XmonikaX pisze:Pusiu, spij spokojnie razem z moja Kruszynką...która wczoraj odeszła [*]
Pati musi mieć dom. Na co choruje? Co jej jest?
Monika... przykro mi bardzo, że twoje kociątko odeszło... mam za sobą wiele rozstań, a wdomu kolejne bidule uratowane, którym daje choć troche zycia w ciszy, spokoju. Moja filozofia mówi... zwolnilo się dobre miejsce... ratuj koteńkę, ratuj Pati. U mnie 8miu rezydentów i pies... więcej nie dam rady.
Mamrot pisze:Mamrot pisze:XmonikaX pisze:Pusiu, spij spokojnie razem z moja Kruszynką...która wczoraj odeszła [*]
Monika... przykro mi bardzo, że twoje kociątko odeszło... mam za sobą wiele rozstań, a wdomu kolejne bidule uratowane, którym daje choć troche zycia w ciszy, spokoju. Moja filozofia mówi... zwolnilo się dobre miejsce... ratuj koteńkę, ratuj Pati. U mnie 8miu rezydentów i pies... więcej nie dam rady.
XmonikaX ! iskierka dla PATI!!!
beateczka pisze:Mamrot pisze:Mamrot pisze:XmonikaX pisze:Pusiu, spij spokojnie razem z moja Kruszynką...która wczoraj odeszła [*]
XmonikaX ! iskierka dla PATI!!!
no właśniemoże "okruszek za okruszek" ja tak zrobiłam (taka była potrzeba) i jest łatwiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google Adsense [Bot], kota_brytyjka, puszatek i 47 gości