TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 11, 2012 19:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

Dziś trafił do mnie kolejny kot :( , a dokładniej młody około 7 mio miesięczny nie kastrowany kocurek , podbiegał do ludzi i tak trafił do mnie , przyniosły go do mnie dwie dziewczyny które obiecały pomóc mu szukać domu , ale skąd ja wezmę środki na jego kastracje , szczepienie , przecież ja mam do utrzymania nie tylko te co sa u mnie w domu , ale tez te piwniczne i te co sa u koleżanki na DT a adopcje stoją w miejscu , dzwoniłam taż do schroniska czy ktoś nie szuka tego pięknego młodzieńca , ale mają takiego ogłoszenia :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie lis 11, 2012 20:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

A poza tym to Borys wychodzi z przeziębienia :) Noemi nadal meczy sie z przeziębieniem . Dziś znów dostali Niwalin .

Bartuś też mi dziś kichał :( Mam nadzieje że go nie rozłoży :|

Matyldzia na szczęście stabilnie :)

Ale Szłapek dziś prawie nie jadł :( kończą sie już gourmety :(

Byłam też dziś u Czikusia ( jest pod moją opieka wet bo jest chory na serce ), na szczęście leki nasercowe dobrze na niego działają , ale za to Larysa mi narobiła wstydu bo sie dosłownie rzuciła na jego jedzenie a było to gotowane mięso z makaronem , mam nadzieje że nie będzie sie drapać i nie będzie biegunki :? :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lis 11, 2012 20:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

Tradycyjnie już zapraszam na kartkowy bazarek, z którego dochód przeznaczony zostanie na pomoc Tyskim Mruczkom viewtopic.php?f=20&t=147984 zapraszam na zakupy i do podrzucania wątku :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie lis 11, 2012 21:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

LSVC pisze:Tradycyjnie już zapraszam na kartkowy bazarek, z którego dochód przeznaczony zostanie na pomoc Tyskim Mruczkom viewtopic.php?f=20&t=147984 zapraszam na zakupy i do podrzucania wątku :)

Bardzo i to bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 12, 2012 8:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Małe Justowe kociaki:

Obrazek

I nowy, przepiękny młodzian:

Obrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pon lis 12, 2012 10:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Młodzian faktycznie piękny :1luvu:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Pon lis 12, 2012 13:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

w jakim wieku są plamka i dropsik ?

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon lis 12, 2012 13:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Dropsik ma koło pół roku teraz. A Plamka z jakieś 4 miesiące.
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Pon lis 12, 2012 14:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

izydorka pisze:w jakim wieku są plamka i dropsik ?

Maja po około 5-6 miesięcy , Plamcia może jest minimalnie młodsza . Są juz z sobą bardzo zżyte i było by super jakby mogły iść do adopcji razem, ale nie jest to konieczne mogą tez iść osobno . niestety nie sa jeszcze sterylizowane bo sa za małe , ale jak szybko nie znajda domu to nie wiem skąd wziąć na to środki :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 12, 2012 14:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Dropsik to już chyba do kastracji dorośnięty jest? :wink:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pon lis 12, 2012 17:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

to małe bure w klatce, z tyłu całkiem jak mój Kileczek :1luvu: też od Justy wzięty :) najlepszy kot na świecie, najbardziej koci... justowe burasie to debeściaki :1luvu: mam nadzieję, że ten mały i jego braciszkowie szybko znajdą domki...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pon lis 12, 2012 18:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Nowa_Sztno pisze:Dropsik to już chyba do kastracji dorośnięty jest? :wink:

W sumie juz by mógł byc kastrowany tak jak i Ptyś ( tak nazwałam tego nowego młodzieńca bo taki słodki ) , ale .... wiesz nie ma na razie za co :| , choć mogę u moich wspaniałych wetów na kreskę ale jak długo , a dziś wzięłam na kreskę 6 kg rc urinary hd dla Mikiego , Majci i Rudolfa bo Szłapek juz prawie nie je RC tylko gourmety które tez zamówiłam za ponad 100 zł dla Szłapka i Matyldzi . Już sie też skończyły ręczniki papierowe i podkłady ( za każdym razem jak wykapie Noemi i Bartusia kładę je na podkłady aby mi nie pobrudziły wersalki )

Węgielek miał po odrobaczeniu nicienie w odchodach i za 2 tyg znów będzie odrobaczany a Bartus mimo odrobaczenia nadal ma bardzo luźne kupale :( Noemi na szczęście już nie ma biegunki ale jej odbyt nadal jest ziejący :(

Musze założyć nowym wątki ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 12, 2012 18:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

LSVC pisze: justowe burasie to debeściaki

A pewnie, że debeściaki! Wiem, bo też mam jednego! Mój kocurro kochany...
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pon lis 12, 2012 18:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

LSVC pisze:to małe bure w klatce, z tyłu całkiem jak mój Kileczek :1luvu: też od Justy wzięty :) najlepszy kot na świecie, najbardziej koci... justowe burasie to debeściaki :1luvu: mam nadzieję, że ten mały i jego braciszkowie szybko znajdą domki...

:1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 12, 2012 18:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Nowa_Sztno pisze:
LSVC pisze: justowe burasie to debeściaki

A pewnie, że debeściaki! Wiem, bo też mam jednego! Mój kocurro kochany...

:1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]