Wąt (cz. II) Emma odeszła, ale znów E M M M!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 22, 2012 17:12 Re: Nowy wąt (cz. II) babci Emmy, Melisy, Mani i Mai

Wszystkie zdjęcia kotków piękne :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Czw paź 25, 2012 7:48 Re: Nowy wąt (cz. II) babci Emmy, Melisy, Mani i Mai

Snilo mi sie dzis, ze byla u mnie kontrola i sprawdzali, czy koty sa zadowolone.
Na szczescie byly :ryk:
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Czw paź 25, 2012 7:59 Re: Nowy wąt (cz. II) babci Emmy, Melisy, Mani i Mai

Hłe hłe :mrgreen:

Cuuuda Pani :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Czarnuszka to wręcz mistrzostwo świata, każdy włosek widać :P

Fajny ten Twój TŻ, jakis taki z gatunku wymierających i w kolejce do sklonowania 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon lis 12, 2012 15:08 Re: Nowy wąt (cz. II) babci Emmy, Melisy, Mani i Mai

Witaj Conchito :) w końcu trafiłam na twój nowy wątek i obejrzałam sobie fotki koteczek :)
wszystkie śliczne :love: i wyglądają na takie grzeczne dziewczynki :mrgreen:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon lis 12, 2012 15:49 Re: Nowy wąt (cz. II) babci Emmy, Melisy, Mani i Mai

Nie przesadzałabym z tą grzecznością - wszystkie sępią jedzenie z talerzy, Melisa kradnie żarcie, jak tylko człowiek się na sekundę odwróci, a Majka podgryza i sika dookoła kuwety (KRYTEJ!!!).
Obrazek

Conchita

Post » Pon lis 12, 2012 16:01 Re: Nowy wąt (cz. II) babci Emmy, Melisy, Mani i Mai

Conchita pisze: Majka podgryza i sika dookoła kuwety (KRYTEJ!!!).

Jak to? 8O Robi obok kuwety? Czy ścianki kuwety są nieszczelne i mocz wycieka na zewnątrz?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon lis 12, 2012 16:23 Re: Nowy wąt (cz. II) babci Emmy, Melisy, Mani i Mai

Np. sika, znajdując się cała w kuwecie, a tył kota wystaje przez otwór. Tudzież zaczyna kulturalnie sikać kucając, ale nie czeka, aż skończy, tylko energia ją rozpiera, więc wychodzi i sika dalej :ryk: Ja się śmieję, ale TŻ-towi zdarzają się niecenzuralne słowa :oops:

Tak w ogóle, śmiejemy się, że mamy trzy koty i pieska, czyli Maję - ona z moim synem bawi się jak szczeniaczek - biega za nim, chodzi przy nodze, lubi takie psie zabawy, że trzyma coś w zębach i jej się to wyciąga, a ona szarpie - wtedy ma najwięcej radochy :ryk: Obgryzałaby kości, gdybym jej dawała, ale się boję.
Kocie ma upodobanie do leżenia na kaloryferze oraz pod kołderką, przytulona do nóg Dużego/Dużej.
Obrazek

Conchita

Post » Pon lis 12, 2012 16:31 Re: Nowy wąt (cz. II) babci Emmy, Melisy, Mani i Mai

Może Maja to jednak piesek przebrany za kotka :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon lis 12, 2012 16:33 Re: Nowy wąt (cz. II) babci Emmy, Melisy, Mani i Mai

Conchita pisze:Nie przesadzałabym z tą grzecznością - wszystkie sępią jedzenie z talerzy, Melisa kradnie żarcie, jak tylko człowiek się na sekundę odwróci, a Majka podgryza i sika dookoła kuwety (KRYTEJ!!!).

No cóż nie ma kotów idealnych :lol: chyba że pluszaki :wink:
a czy Melisa potrafi ukraść jedzenie sprzed samych ust :roll: mój Oskar tak ostatnio zrobił :mrgreen:
ściągnął TŻ-owi wędlinę z kanapki gdy on ją jadł :lol:
Obrazek

Annaa

Post » Pon lis 12, 2012 16:39 Re: Nowy wąt (cz. II) babci Emmy, Melisy, Mani i Mai

Melisa kradnie mięso z talerzy i wędlinę z kanapek nawet na oczach właściciela posiłku. Ma też metodę - siada TŻ-towi na kolanach, gdy on je... TŻ twierdzi, że ona liczy na pomyłkę - a nuż widelec trafi nie do tych ust :ryk:
Obrazek

Conchita

Post » Pon lis 12, 2012 16:47 Re: Nowy wąt (cz. II) babci Emmy, Melisy, Mani i Mai

Broszka pisze:Może Maja to jednak piesek przebrany za kotka :ryk: :ryk: :ryk:

Syn zachwycony, bo zawsze chciał mieć psa ;) Maja jest oficjalnie JEGO kotem. Tak zresztą mówimy - ja o Melisie np. "Twój kotek żeżarł mi szynkę", TŻ o Mani - "Twój kotek wlazł do szafy", Młody o Mai "Co zrobililiście MOJEMU kotu" (po obejrzeniu mmsa ze śmiesznym zdjęciem Mai).
To zresztą jest płynne, bo np. Melka jest wyłącznie TŻ-towa i koniec, śpi tylko z nim, tuli się tylko do niegi i go wielbi, ale Manię uwielbiają wszyscy ludzie i inne koty, a Emma jest swoja własna i trochę tylko moja.
Obrazek

Conchita

Post » Pon lis 12, 2012 16:57 Re: Nowy wąt (cz. II) babci Emmy, Melisy, Mani i Mai

Conchita pisze:Melisa kradnie mięso z talerzy i wędlinę z kanapek nawet na oczach właściciela posiłku. Ma też metodę - siada TŻ-towi na kolanach, gdy on je... TŻ twierdzi, że ona liczy na pomyłkę - a nuż widelec trafi nie do tych ust :ryk:

:ryk: cwaniara :wink:
Obrazek

Annaa

Post » Pon lis 12, 2012 17:01 Re: Nowy wąt (cz. II) babci Emmy, Melisy, Mani i Mai

Mój TZ ugryzł kiedyś kocią łapkę razem z kanapką :mrgreen: Łapka właśnie próbowała ściągnąć szynkę po drodze ręki z kanapką do ust a szyneczka mocno się przykleiła i trochę za długo to trwało, TZ nic nie zauważył, dopiero jak poczuł futro w buzi :lol:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon lis 12, 2012 17:17 Re: Nowy wąt (cz. II) babci Emmy, Melisy, Mani i Mai

Broszka pisze:Mój TZ ugryzł kiedyś kocią łapkę razem z kanapką :mrgreen: Łapka właśnie próbowała ściągnąć szynkę po drodze ręki z kanapką do ust a szyneczka mocno się przykleiła i trochę za długo to trwało, TZ nic nie zauważył, dopiero jak poczuł futro w buzi :lol:

:ryk:
Obrazek

Annaa

Post » Pon lis 12, 2012 17:22 Re: Nowy wąt (cz. II) babci Emmy, Melisy, Mani i Mai

Annaa pisze:
Broszka pisze:Mój TZ ugryzł kiedyś kocią łapkę razem z kanapką :mrgreen: Łapka właśnie próbowała ściągnąć szynkę po drodze ręki z kanapką do ust a szyneczka mocno się przykleiła i trochę za długo to trwało, TZ nic nie zauważył, dopiero jak poczuł futro w buzi :lol:

:ryk:

O ranyyyyy :ryk:
Obrazek

Conchita

[poprzednia][następna]