PROSZE O POMOC-ŁEZEK MUSI ZYC

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 12, 2012 13:02 Re: Kot śpi z otwartymi oczami, chudnie mimo jedzenia...

Wieczorem koło 17-18...

Sylwia1701

Od: Nie lis 11, 2012 22:12

Post » Pon lis 12, 2012 13:07 Re: Kot śpi z otwartymi oczami, chudnie mimo jedzenia...

to dobrze...

skoro stowarzyszenie ma dług to weci sie nie wysilają i robia tak zeby nie leczyc i do nich nie przychodzic...olali sprawe w tym przypadku bo jak mozna stwierdzic ze wyniki sa dobre jak sa podwyzszone leukocyty i spadek cukru...a objawy ewidentne!!!!!!!!!!

wieczorem pomysle o zalożeniu wątku z prośba o pomoc na lecznie kociaka ...sama postaram sie cos wyslac ...mozed byc na twoje konto czy tylko stowaryszenia ??? jakos nie ufam do konca stowaryzszeniom:(
agula76

Post » Pon lis 12, 2012 13:12 Re: Kot śpi z otwartymi oczami, chudnie mimo jedzenia...

Może być na moje, chociaż boję się trochę, że potem znajdą się tacy co powiedzą, że Was naciągam :(
Chciałabym, żeby, każdy miał pewność, że pieniądze rzeczywiście idą na koty.

Sylwia1701

Post » Pon lis 12, 2012 13:17 Re: Kot śpi z otwartymi oczami, chudnie mimo jedzenia...

Sylwia wielu tu takich którzy pomagaja dzieki datkom i pomocy innych...kazdy wie ile kosztuje wizyta u weta sa osoby co wklejaja paragony na stronke zeby nie było i dokonuja na stronce rozliczeń póżniej...

wiec jak nic nie wskurasz u tej madrej pani wet...zmien weta ..zrobi sie akcje i bedzie na leczenie kociaka u innego weta ...
agula76

Post » Pon lis 12, 2012 13:18 Re: Kot śpi z otwartymi oczami, chudnie mimo jedzenia...

Dziękuję Wam :)

Sylwia1701

Post » Pon lis 12, 2012 13:21 Re: Kot śpi z otwartymi oczami, chudnie mimo jedzenia...

Mam podać nr konta tu czy na priv?
Kurcze nieswojo mi z tym jakoś :/

Mam jeszcze jedną prośbę - brat tego kocura daje mi popalić ostatnio,
tzn zawsze załatwiał się do kuwety i nagle przestał.
Robi, gdzie popadnie wielkie, rzadkie kupy i za nic nie chce wejść do kuwety :/

Sylwia1701

Post » Pon lis 12, 2012 14:01 Re: Kot śpi z otwartymi oczami, chudnie mimo jedzenia...

Sylwia ...idz na spokojnie do weta dowiedz sie co i jak.... ja wieczorkiem postaram sie założyc nowy watek zeby ci jakos pomóc...

niestety ale jak sie ma 20 zl w portfelu i chorego kota lub kilka glową muru sie nie przebije...

i
agula76

Post » Pon lis 12, 2012 14:06 Re: Kot śpi z otwartymi oczami, chudnie mimo jedzenia...

Ok dzięki.

Sylwia1701

Post » Pon lis 12, 2012 14:15 Re: Kot śpi z otwartymi oczami, chudnie mimo jedzenia...

Kurczę ja cienko stoję ale może też dam rady coś wysupłać, trzymajcie się tam i pisz jak kotek.
Puszek ciuła do swojej skarbonki na nerki https://pomagam.pl/chorenerkipuszka

girlonthebridge

Od: Sob wrz 22, 2012 1:24

Post » Pon lis 12, 2012 14:17 Re: Kot śpi z otwartymi oczami, chudnie mimo jedzenia...

Będę pisać na pewno- i dziękuje za wsparcie - zawsze jakoś lżej na sercu.

Czasem sama się zastanawiam czy nie założyć jakiegoś stowarzyszenia pomagającego zwierzętom... :(

Sylwia1701

Post » Pon lis 12, 2012 14:45 Re: Kot śpi z otwartymi oczami, chudnie mimo jedzenia...

Sylwia1701 pisze:Dr. Wójcik jak jej przywiozłam kotka na skraju wycieńczenia nie chciała mi go zbadać.
Powiedziała dosłownie "po co go badać - i tak umrze"
- zatkało mnie!
A potem nerwy mi puściły i powiedziałam jej parę słów.
Weci są różni - niestety ...

Czy to jest cytat z tej "pani"? 8O

Za kocinę kciuki są :ok: Daj koniecznie znać po wecie!
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon lis 12, 2012 14:50 Re: Kot śpi z otwartymi oczami, chudnie mimo jedzenia...

jamkasica pisze:
Sylwia1701 pisze:Dr. Wójcik jak jej przywiozłam kotka na skraju wycieńczenia nie chciała mi go zbadać.
- zatkało mnie!

Tak to jej słowa :/

Sylwia1701

Post » Pon lis 12, 2012 15:24 Re: Kot śpi z otwartymi oczami, chudnie mimo jedzenia...

Sylwia1701 pisze:
jamkasica pisze:
- zatkało mnie!

Tak to jej słowa :/

a to najlepsza wetka tam. Niestety z innym traktowaniem i leczeniem kotów wolnozyjących, opłacxanym przez miasto kilka razy się tam spotkałam i nikt się nawet z tym specjalnie nie kryje.
Jeżeli masz możliwośc załatwienia talonu na leczenie w gminie Bielany to pędź z nim do Myszkina ale tylko i wyłącznie do dr Wilkowskiej. Lecznica na ul. Rydla 32 bodajże.
Też trzymam kciuki, bardzo mocno :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lis 12, 2012 20:08 Re: Kot śpi z otwartymi oczami, chudnie mimo jedzenia...

Czekamy zatem na wieści o kotku.
Oto jeden z kotów wystraszony wielką liczbą cisnacych się do klatki widzów, wyrwał się z niej i skoczył na otwarte okno. Rozszalałe zwierzę udało się jednak niebawem ułaskawić i sprowadzić z powrotem do klatki, zanim pomyślało o dalszej ucieczce. (z wystawy kotów - Bruksela styczeń 1894 r.)

tomek_k

Od: Wto wrz 27, 2011 15:38

Post » Pon lis 12, 2012 20:14 Re: Kot śpi z otwartymi oczami, chudnie mimo jedzenia...

caly czas co chwile zagladam niecierpliwie
agula76

[poprzednia][następna]