_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Mam doświadczenie z FeLV-kami, każdemu kotu z białaczką kibicuję bardzo.Nie takie to straszne, a niektóre koty żyją wiele lat.Są i takie, o których właściciele nie wiedzą, że są nosicielami, testy są drogie i nie każdy się na nie decyduje.Jest wątek kotów z FeLV( banerek w moim podpisie).Niektóre znajdują domy, ale o nie ciężko, to fakt.Kciuki za kotka
Bobi wygląda już lepiej niż na zdjęciach, trochę się odkarmił, ale przebywa w biurze, gdzie nie ma ogrzewania. Trzeba coś mu znależć na zimę. Jest bardzo smutny jak musi zostać sam.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Zróbcie mu budką taką z tekturowego pudełka, niezbyt dużą, aby mógł ją ogrzać własnym ciałem.W środku coś wełnianego i polary, będzie zadowolony.W takim domku mój Bazyli mieszkał pod blokiem i zdała egzamin.Oczywiście to tylko rozwiązanie tymczasowe. Zobacz to, a nuż ..? viewtopic.php?f=1&t=147918&start=45 Inssane deklaruje bycie DT, ale nie wiem, czy tylko dla tego biało-rudego kocurka.To jego wątek, on ma pierwszeństwo.Na wszelki wypadek jednak wkleiłam.