Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:8O To jeszcze nie zaczęłaś starań o diamenty dla koteckaHymmmmm....chyba będzie trzeba donosik napisac do MariaD i podpisac rzyczliwy
Po takim donosiku z kotecka nici
ewkaa pisze:Na poszukiwania możemy Ci dać czas do odbioru kociakaBasia_Blue pisze:Ok, no skoro tak mówicie, to chyba będę musiała odwołać niedzielną wizytę (i tym samym decyzję oraz publiczną deklarację) celem zyskania czasu na odpowiednie przygotowania się i znalezienie odpowiedniego diamentua na obróżce się zmieści więcej niż jeden diament
Basia_Blue pisze:Ok, no skoro tak mówicie, to chyba będę musiała odwołać niedzielną wizytę (i tym samym decyzję oraz publiczną deklarację) celem zyskania czasu na odpowiednie przygotowania się i znalezienie odpowiedniego diamentu
izka53 pisze:Basia_Blue pisze:Ok, no skoro tak mówicie, to chyba będę musiała odwołać niedzielną wizytę (i tym samym decyzję oraz publiczną deklarację) celem zyskania czasu na odpowiednie przygotowania się i znalezienie odpowiedniego diamentu
Spóźnilaś sięLicytacja najpiękniejszego diamentu w Christie , byla dziś / tzn kalendarzowo - wczoraj /
Basia_Blue pisze:Hej![]()
Wmelduję się już z nowego miejsca, przeprowadzona. Co prawda wszędzie stoją nierozpakowane kartony i panuje ogólny chaos, ale komputer już działa, internet śmiga a ja zdążyłam być z wizytą u Marii![]()
Decyzja została podjęta![]()
Basia_Blue pisze:Rozpakowuje się bo już nie mogę patrzeć na te kartony stojące wszędzie:/ i tak mi jeszcze na jutro trochę zostaje, ale przynajmniej książki sobie poukładałam![]()
Uwaga uwaga
Prezentuję Wam wszystkim pewną łapkę![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, zuza i 53 gości