Anusia witaj kochanie!

nie odsyłaj kocyka!!-to Maciejkowy kocyk!
Timuś, jeśli znajdzie dom, dostanie swój w wyprawce, tylko na razie nikt o niego nie pyta
Mięsko surowe jadł i warczał na koty-musiałam mu dawać oddzielnie, bo by im nie dal zjeść-dostawał serca wołowe mielone na grubym sitku-wedlin ludzkich nie daję moim kotom-zbyt wiele przypraw

-chyba,że mi z chleba ukradną i zwieją. Twarożek to on lubi-oj lubi bardzo, nawet serek Danio jadł

i masełko lubi, ale nie dawalam,tylko tak do polizania, bo on i tak dobrze wygląda!
Jak gryzie po nogach, to można na niego tak syknąć-sssss i mówić głośno-
"nie wolno!"U mnie nie musiał bawić się moimi nogami, bo dręczył kociaste
Aneczko-Butcher's ma 80 % bialka, a to nie samo mięso-to skóry , błony itp, ale moje koty tez czasem dostają-dla odmiany, za często nie, bo im sie szybko nudzi, zresztą serca taniej wychodzą-płacę 5.80 za kg, porcjuję i do zamrażarki, niestety nie trafiają się zbyt często
Maciunio jest bardzo dzielny!-popatrz-wcale nie płakał, nie tęsknił!-a tak sie tego bałaś!-on juz tyle w swoim króciótkim życiu przeszedl,że taka zmiana, to dla niego pikuś-teraz ma komfort i 4 ręce do głaskania, a u mnie-no cóż-jak ma się 7 kotów , to po prostu rąk czasem brakuje!