Koty już nie w małej klatce.Nikon, Afra i Miszka w domkach !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 10, 2012 6:44 Re: Koty w małej klatce.FB,udostępniajcie!!!Jest DT dla malc

Kociaki w łazience, spały grzecznie całą noc.Uzupełniłam miseczkę suchą karmą, zaraz dostaną mokre śniadanko.Już nie mogą się doczekać wypuszczenia.Powtarzam się, ale są takie słodkie :1luvu: Nie wiem, które lubię najbardziej.Tak się cieszę, że zdrowe ( nie zapeszać!) i rozbrykane.Dzisiaj mam ciężki dzień, nie będę mogła im poświęcić dużo czasu, ale one świetnie bawią się same.Nikon i Afra odkryły, że dadzą radę wejść za kanapę, z boku, nie dołem, bo za niska i wczoraj musiałam je stamtąd wyciągać.Miszce wystarczy tor z piłką, będzie się tym bawił bez przerwy, Nikon lubi kulę na baterie z myszką na sznurku.To jednak jestem w stanie znieść tylko przez jakiś czas , sąsiedzi chyba też :mrgreen:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob lis 10, 2012 7:39 Re: Koty w małej klatce.FB,udostępniajcie!!!Jest DT dla malc

Koty na wybiegu :lol: Z całą odpowiedzialnością za swoje słowa napiszę, że są to koty IDEALNE.Takie maluszki bezbłędnie korzystają z kuwety, zauważyłam też, że korzystają z drapaka :lol: Miseczki wylizują do czysta, mają apetyty, co mnie ogromnie cieszy.Są bardzo proludzkie.To takie miłe, kiedy któreś podchodzi do mnie prosząc o mizianki i tak pięknie mruczy :1luvu:

ewar

Post » Sob lis 10, 2012 18:06 Re: Koty w małej klatce.FB,udostępniajcie!!!Jest DT dla malc

Banda trojga
Obrazek Obrazek Obrazek
A tu Miszka
Obrazek
I z siostrą
Obrazek
Coś ci powiem..
Obrazek Obrazek Obrazek
Tylko mnie kochaj ..
Obrazek
Co tam jest?
Obrazek
Może dosięgnę ?
Obrazek
Co tam się dzieje?
Obrazek

ewar

Post » Sob lis 10, 2012 19:15 Re: Koty w małej klatce.FB,udostępniajcie!!!Jest DT dla malc

Cudowna banda :dance: trudno się z nimi nudzić.Przez okno wygląda Miszka-umie jeszcze stać na tylnych łapkach i ruszać przednimi jak piesek :D To kochany kociak :1luvu: Lenka z kolei ściga Kasię-jak tak dalej będzie noc spędzi w łazience-pod drzwiami będzie wył Żwirek-bo u mnie nie mogą być drzwi zamknęte i nocka z głowy.Na razie Lenka nadrabia zaległości w jedzeniu.Miałam gości-dopiero pojechali-Lenka zero stresu,miska wołowinki spałaszowana,zabawy i gonitwy ze Żwirkiem-choroby po niej nie widać.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Nie lis 11, 2012 6:30 Re: Koty w małej klatce.FB,udostępniajcie!!!Jest DT dla malc

Maluszki jeszcze w łazience, zaraz dostaną śniadanko.Oczywiście chcą się już wydostać, bo za mało tam dla nich miejsca, ale muszę myśleć i o pozostałych kotach.
Nie mogę się nazachwycać maluchami.Najbardziej wzrusza mnie to, że podbiegają do mnie, kiedy siedzę na kanapie i się przytulają :1luvu: Takie maleństwa, one potrzebują ciepła, są takie ufne.
A teraz tadam
Obrazek- to Nikon i...Misza :lol:
Obrazek- jemy kolację
Obrazek-Miszka
Obrazek Obrazek-przepraszam za tło :oops:

ewar

Post » Nie lis 11, 2012 9:30 Re: Koty w małej klatce.FB,udostępniajcie!!!Jest DT dla malc

Piękna banda-dobrze że je zabrałam z tej klatki ,teraz tylko żeby z mamą było ok

jaga1666

Post » Nie lis 11, 2012 10:24 Re: Koty w małej klatce.FB,udostępniajcie!!!Jest DT dla malc

A co ma z nią być nie OK? Trzeba ją wysterylizować, to teraz najważniejsze.Ona jest piękna, ma cudowne oczy, rzadko kiedy kot ma takie ogromne.
Nie wiem jak opisać co czuję, kiedy pomyślę o tych biedactwach, zapchlonych, ściśniętych w transporterze.Tyle osób to widziało :evil: Już sam fakt, że była to lecznica...Nic to, są bezpieczne, przed nimi już tylko dobre życie.U sheriny będą miały super,domki znajdą szybciutko,a i Lena nie powinna długo czekać.

ewar

Post » Nie lis 11, 2012 10:44 Re: Koty w małej klatce.FB,udostępniajcie!!!Jest DT dla malc

Dzieńdoberek, Lena jest piękna, trzeba ciachać i ogłoszenia :)
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Nie lis 11, 2012 10:56 Re: Koty w małej klatce.FB,udostępniajcie!!!Jest DT dla malc

ewar pisze:Maluszki jeszcze w łazience, zaraz dostaną śniadanko.Oczywiście chcą się już wydostać, bo za mało tam dla nich miejsca, ale muszę myśleć i o pozostałych kotach.
Nie mogę się nazachwycać maluchami.Najbardziej wzrusza mnie to, że podbiegają do mnie, kiedy siedzę na kanapie i się przytulają :1luvu: Takie maleństwa, one potrzebują ciepła, są takie ufne.
A teraz tadam
Obrazek- to Nikon i...Misza :lol:
Obrazek- jemy kolację
Obrazek-Miszka
Obrazek Obrazek-przepraszam za tło :oops:

Slicznosci :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Nie lis 11, 2012 10:58 Re: Koty w małej klatce.FB,udostępniajcie!!!Jest DT dla malc

A, witamy, witamy :lol: , sherina.Malce już ze sobą zaprzyjaźnione, ale uprzedzam, to żywioł, tajfun i cyklon w jednym :mrgreen: Ale ja je tak kocham :1luvu: Nie są niegrzeczne, tylko żywiołowe, to przecież oznaka zdrowia.Moja Tola taka była, już się bałam, że żaden domek jej nie zechce.Zechciał i to z kolegą.DS donosi mi, że koty grzeczne, zdrowe, a wet przychodzi do domu ( tak, domek oszczędza im stresu ) tylko skontrolować, czy wszystko w porządku.
Maluszki w łazience, pozostałe koty to wykorzystują i wylegują się na kanapie.One są mądre, naprawdę.Kiedy widzą, że przynoszę kuwetę z łazienki, natychmiast się wynoszą.Gucia i Bohun boją się maluchów, Meli są absolutnie obojętne, tylko Czaruś bardzo chciałby się z nimi pobawić.
Znikam, pora szykować jedzonko dla hucianych kotów.
Marysienka, dzięki :1luvu: Tak, one są zjawiskowe.

ewar

Post » Nie lis 11, 2012 11:56 Re: Koty w małej klatce.FB,udostępniajcie!!!Jest DT dla malc

Najpierw to jej badania i testy zrobię,ciachnąć zawsze można,jak na dzisiaj to zniszczyła suknię :mrgreen: też ananasek niezły-moje koty się nie interesowały koralikami-rano wstaję,szafka otwarta-czerwona suknia na podłodze a w niej dzura :mrgreen:

jaga1666

Post » Nie lis 11, 2012 13:28 Re: Koty w małej klatce.FB,udostępniajcie!!!Jest DT dla malc

jaga1666 pisze:Najpierw to jej badania i testy zrobię,ciachnąć zawsze można,jak na dzisiaj to zniszczyła suknię :mrgreen: też ananasek niezły-moje koty się nie interesowały koralikami-rano wstaję,szafka otwarta-czerwona suknia na podłodze a w niej dzura :mrgreen:

Ty jej wytlumacz, ze tak sie Damy nie zachowuja :roll:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Nie lis 11, 2012 13:37 Re: Koty w małej klatce.FB,udostępniajcie!!!Jest DT dla malc

Teraz grzecznie śpi-to Kasia sobie może po mieszkaniu pochodzić :ok:

jaga1666

Post » Nie lis 11, 2012 15:58 Re: Koty w małej klatce.FB,udostępniajcie!!!Jest DT dla malc

Bąble śpią w łazience, nie wchodzę, żeby nie budzić, chyba skorzystam z toalety u sąsiadów :mrgreen: Dorosłe koty też śpia jak zabite, w domu cisza i spokój, aż miło :lol:
Misza zamordował gołębia Obrazek
Zgadliście :lol: , za drzwiami oczywiście Czaruś Obrazek Obrazek

ewar

Post » Pon lis 12, 2012 8:01 Re: Koty w małej klatce.FB,udostępniajcie!!!Jest DT dla malc

Kotki w pokoju, wpuściłam do nich Gucię, bo się domagała wejścia.Uciekła przerażona :lol: Potem pozwoliłam wejść Czarusiowi.Nikon go obwąchał, Misza i Afra były zaciekawione i łaziły za nim, ale biedny rudas czuł się bardzo niepewnie.Chyba z ulgą opuścił pokój i poszedł spać na parapet do drugiego pokoju.Spokojnie, nie miały bezpośredniego kontaktu, jestem ostrożna.

ewar

[poprzednia][następna]