Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
_ogonek_ pisze:o, tu mnie nie było
W sprawie ogłoszeń proszę o kontakt do mnie na pw. W innych sprawach także można. Ten wątek będzie głównym do opracowania strategii działania na czas do zamknięcia KAN
pasqda_ pisze:W sprawie ogłoszeń proszę o kontakt do mnie na pw. W innych sprawach także można. Ten wątek będzie głównym do opracowania strategii działania na czas do zamknięcia KAN
Witam,
chyba jako nowy uzytkownik nie mam dostepu do wysylania pw.
Jak nadal sa ogloszenia potrzebne to poprosze o 2-3 koty (tytul, opis, fotki, tel i mail osoby ktora sie zajmuje adopcja i miasto i wojewodztwo na jakie maja byc oglaszane). Jak z wprawy nie wyszlam to na ok 15 portalach porobie im ogloszenia i w zaleznosci od czasu potem tez pomoge.
Wiem ze opisy sa na pierwszej stronie, ale czesc miala juz ogloszenia, czesc wyadoptowana, niektore wrocily, ciezko ogarnac ktorym potrzeba ogloszen.
Jak mi tez nie mozna wyslac pw to moze byc na maila aaania@interia.eu
Pozdrawiam
Hanulka pisze:pasqda_ pisze:W sprawie ogłoszeń proszę o kontakt do mnie na pw. W innych sprawach także można. Ten wątek będzie głównym do opracowania strategii działania na czas do zamknięcia KAN
Witam,
chyba jako nowy uzytkownik nie mam dostepu do wysylania pw.
Jak nadal sa ogloszenia potrzebne to poprosze o 2-3 koty (tytul, opis, fotki, tel i mail osoby ktora sie zajmuje adopcja i miasto i wojewodztwo na jakie maja byc oglaszane). Jak z wprawy nie wyszlam to na ok 15 portalach porobie im ogloszenia i w zaleznosci od czasu potem tez pomoge.
Wiem ze opisy sa na pierwszej stronie, ale czesc miala juz ogloszenia, czesc wyadoptowana, niektore wrocily, ciezko ogarnac ktorym potrzeba ogloszen.
Jak mi tez nie mozna wyslac pw to moze byc na maila aaania@interia.eu
Pozdrawiam
pasqdabardzo dziękuję, prześlę na mai, jak uporządkuję adopcje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości