Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 10, 2012 21:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

kamari pisze:O przepraszam, Ominia nie ryczy, tylko stanowczo okazuje słuszne niezadowolenie :mrgreen: Za to Ominia w wersji zadowolonej, to najwiekszy całuśnik na świecie 8)

Wygląda na to, ze Michalina jest bardzo zdecydowana w kwestii preferencji płciowych :ryk:

Ty masz, Mario, wszystkie te koty cudne :1luvu: .
Ale wiesz co...Antonio mi po głowie chodzi :1luvu: .
Dziewczyny, no co za facet!

Karolcia, no jak to kolega, to w czym problem? 8O
Żonaty?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob lis 10, 2012 21:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

nie żonaty - ej mi się tylko śnił
a miała menda wejść już ze 2 tygodnie temu i coś drogi znaleźć nie może przez te pracę, pogryzę go jak nic
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob lis 10, 2012 21:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Karolek(ona) pisze:nie żonaty - ej mi się tylko śnił
a miała menda wejść już ze 2 tygodnie temu i coś drogi znaleźć nie może przez te pracę, pogryzę go jak nic

E, no co Ty, może nie gryź go tak od razu, co? :ryk:
Kawki mu zrób, jak się zjawi, pogadaj miło...to wróci :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob lis 10, 2012 21:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

vip pisze:
Karolek(ona) pisze:nie żonaty - ej mi się tylko śnił

E, no co Ty, może nie gryź go tak od razu, co? :ryk:
Kawki mu zrób, jak się zjawi, pogadaj miło...to wróci :ok: .

ja zawsze jestem miła i kawkę dostaje pasqd jeden
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob lis 10, 2012 21:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Tak, tak Karolku, Vipek ma rację...............przez żołądek do serca jak to radził dzisiaj Boczek Kiepskiemu :mrgreen:
Siedziałam w kuchni i obierałam pieczoną paprykę ( okropnie żmudna robota ) zerkając w międzyczasie na Kiepskich.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Sob lis 10, 2012 21:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

A co będzie z tej pieczonej papryczki?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob lis 10, 2012 21:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

To faktycznie paskud, jak nie przychodzi :evil: .
Na drugi raz kawki nie rób :D .

Monologi niekontrolowane.
- Aliś, jak słowo daję, skończ to grzebanie w kuwecie, bo ja nic nie słyszę!....Ali...Aliś!...no nie grzeb już, cholera, pół godziny tam grzebiesz, minę masz jakby od tego twoje życie zależało...a gówno na wierzchu dalej, ales zakopał!....no tak, oczywiście, podłogą zakopiesz doskonale, napewno nic nie bedzie widać...no już, zostaw to, Alinku....zaraz cię palnę!...naczelny zakopywacz kup, cholera jasna!...idź mi stąd, musze to gówno zabrać....jak juz tak machasz tą łapką pracowicie, to w powietrzu zamachaj, nie umiesz kupy zakopać, to może chociaż smród rozgonisz....no idźże już stąd!...no i zobacz, wlazłeś w gówno...Ali...Aliś, w kupę wlazłeś tylną łapką!...gdzie leziesz, ja dopiero podłogi myłam, ALIŚ !!!!.....gdzie mi na fotel z tą lapką osraną, spadaj stąd!!!....AAAALIIIII !!!!!-

Cześć, Ewusia :D .

vip

Post » Sob lis 10, 2012 21:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

na długo Ci wyszorowana podłoga nie starczyła :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Sob lis 10, 2012 21:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

uwielbiam Twoje monologi
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Sob lis 10, 2012 21:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

puszatek pisze:na długo Ci wyszorowana podłoga nie starczyła :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Basiulek, witaj kochana :D .
Podloga to pikuś, ciąg dalszy sprawił, że miałam ochotę pogonic Alinka gazetą :evil: .
Normalnie jak sie w piecu pali, to zbieram gówienko w papierowy ręcznik i wrzucam do ognia po prostu.
Takie paliwo ekologiczne :ryk: .
No i jak Aliś narobił, to tak samo chciałam zrobic.
Zebrałam, wrzuciłam...ale tak jakos kulawo sie wrzuciło, to chcialam pogrzebaczem poprawić.
Pech chciał, że w miedzyczasie ręcznik zdążył się juz spalić, została sama kupa.
I ja tego pogrzebacza prosto w kupe wsadziłam.
Chciałam wyjąć, a tu ni hu-hu, bo mi utknął w ruszcie 8O .
Jak już wreszcie go wyszarpałam, swąd gorącego gówienka rozniósł się po całej kuchni.
Niewiele myśląc urwałam kawałek ręcznika, chcąc wytrzeć.
Oczywiście ręcznik się spalił, a ja sie oparzyłam, dodatkowo gwiznąwszy się w głowę uchwytem od pogrzebacza.
Już nie wspominam o tym, że w panice zapomniałam zamknąc drzwiczki od pieca, więc dym buchnął górą...smród też.
Akcja zakończyła sie wsadzeniem pogrzebacza do kibelka :mrgreen: .
Oto dlaczego Alisiowi groziło dzis uśmiercenie od gazety :mrgreen: .

Ilonka, cześć :D .
To są bredzenia wariata :ryk: .

vip

Post » Sob lis 10, 2012 21:55 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Gosia.To było jakieś ekstremalne działanie rodem z Chmielewskiej.... :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob lis 10, 2012 21:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

kocurzyca41 pisze:Gosia.To było jakieś ekstremalne działanie rodem z Chmielewskiej.... :ryk: :ryk: :ryk:

Reniusia, jesteś :D .
No bo ja tak mam, że jak wpadam w panikę, to mi jakieś idiotyzmy do głowy przychodza, no :evil: .
Dopiero potem się zastanowiłam, ale ze mnie debil skończony, kto normalny rozgrzany do czerwoności pogrzebacz wyciera z kociego gówienka papierowym ręcznikiem!
No właśnie nikt normalny, i dlatego vipek tak robi :evil: .

vip

Post » Sob lis 10, 2012 22:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Ja tam Vipka o nienormalność nie posądzam...ino o chwilowe zaćmienie umysłu.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Sob lis 10, 2012 22:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

kocurzyca41 pisze:Ja tam Vipka o nienormalność nie posądzam...ino o chwilowe zaćmienie umysłu.. :mrgreen:

Ja nie wiem, Renia, czy Ty dobrze czynisz, nie posądzawszy :? .
Chwilowe zaćmienie umysłu zwykle kiedyś przechodzi... :mrgreen: .

vip

Post » Sob lis 10, 2012 22:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

vip pisze:
kocurzyca41 pisze:Ja tam Vipka o nienormalność nie posądzam...ino o chwilowe zaćmienie umysłu.. :mrgreen:

Ja nie wiem, Renia, czy Ty dobrze czynisz, nie posądzawszy :? .
Chwilowe zaćmienie umysłu zwykle kiedyś przechodzi... :mrgreen: .

Myślisz,że Tobie nie przejdzie?....Przejdzie ...tak koło siedemdziesiątki....Musi...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

[poprzednia][następna]