Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanulka pisze:niestety tylko 2 dawki surowicy jadą (transport oraz organizacja odwirowania= włóczka) teraz do KAN (w Łodzi nie było więcej surowicy), ale też odwirowana krew!!! dzięki kotom naszej Forumowiczki
mokusatsu pisze:(no Franek to nie bardzo był chętny do pomocy. W lecznicy diabeł, a w domu kochany miziający się kotek, nie nadążam )
andzelika1952 pisze:Bardzo, bardzo dziękuję Hanulce i Włóczce za pomoc w zdobyciu i przywiezieniu do Radomska przez Włóczkę 2 fiolek Feliserinu oraz 1 dawki surowicy z krwi kota.
Bardzo dziękuję także dawcy krwi i jego właścicielce z Łodzi - nawet nie wiem kto dał nam taką szansę. Może Hanulka coś więcej wie.
Jesteście jak zawsze niezawodne
Hanulka pisze:andżelika nie mogła znaleźć mokusatsu ani info, bo do tej pory korespondowałyśmy z mokusatsu na pw
mokusatsu pisze:
Pozdrowienia dla wszystkich![]()
Czekamy na wieści, co z koteczkami. Możecie mi podać link do tematu, gdzie Andżelika pisze o tej sprawie i gdzie można śledzić stan kotków?
włóczka pisze:mokusatsu pisze:(no Franek to nie bardzo był chętny do pomocy. W lecznicy diabeł, a w domu kochany miziający się kotek, nie nadążam )
Jedna korzyść - wiesz czego się możesz spodziewać w razie czego....![]()
Może by Ci pomógł koci kaganiec, u mnie to trochę pomogło, przynajmniej pazury u weta obcinamy bezkrwawo, w domu nie ma mowy.....
Wielka prośba do _ogonek_ albo kogoś administrującego fb kotów z Radomska - o wpisanie posta z krótkim opisem sytuacji "wirusowej" dla osoby niezorientowanej - może coś w stylu że do KAN przywleczono panleukopenię, chorobę bardzo groźną dla nieszczepionych kotów; jedna malutka kotka zmarła, druga zachorowała, jest jeszcze przynajmniej 6 zagrożonych chorobą kociąt już obecnych w KAN, a każde kolejne podrzucone kocię (a takie na pewno będą niestety) powinno być od razu zabezpieczane surowicą żeby nie zachorowało - leczenie i profesjonalna surowica niestety kosztują, bardzo prosimy o pomoc finansową która pomoże uratować kocie życia , i numer konta (numer koniecznie, niech ludzie mają wszystko od razu "na tacy"; ew. dodatkowo link do strony RTOZ która jest jaka jest, ale numer konta potwierdzi że nie jest prywatny - http://rtonz.i4.pl)
(tzn oczywiście można to napisać lepiej jak ktoś ma pomysł)
ale kolega chciałby takie coś udostępnić na FB, sam coś wpłacił, może ktoś jeszcze pomoże....
Edit: i dziewczyny - to głównie do Hanulki jako "głowy wątków", i Andżeliki- może zdecydujmy się na jeden wątek KANowy i w nim piszmy; ja mam problem ze znalezieniem informacji, Andżelika jak widać z wpisu w tym drugim wątku - też, skoro nie znalazła info o Mokusatsu
, co dopiero inni - może niepotrzebne takie mnożenie.................................
Hanulka pisze:_ogonek_ kupa roboty, dzięki serdeczne i na dobrym wątku jesteś, bo ten najważniejsze dla KAN sprawy porusza.. też techniczne![]()
rozszyfrować może tylko andzelika1952, ja nie widziałam kotów (tego składu) na oczy, niestety...![]()
poproszę Andżelikę, żeby spojrzała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 63 gości