Podopieczni Fundacji Zwierzęca Arkadia - Pszczyna

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 10, 2012 0:16 Podopieczni Fundacji Zwierzęca Arkadia - Pszczyna

Witam!
Jestem raczej "psia" i na kotkach się nie znam (chociaż je lubię bardzo), ale chciałabym przedstawić podopiecznych Fundacji Zwierzęca Arkadia. Wszystkie czekają na nowe domy.

Obrazek
MILUTKA. Ma ok. dwóch lat. Było podejrzenie, że jest niewidoma. Być może po silnym uderzeniu w głowę. Okazało się jednak, że Milutka widzi. To cudowna, przymilna koteczka, która cały dzień mogłaby siedzieć na kolanach ukochanej osoby. Lubi inne koty, natomiast psów się obawia i ucieka przed nimi. Jest wysterylizowana.

Obrazek
KLEO. Ok. 3 -miesięczna kotka.

Obrazek
MINGE.Ok. 3 -miesięczna kotka.

Obrazek
SZEJK. Ok. 3-miesięczny kocurek.

Obrazek
WĘGIELEK. Został znaleziony w ciężkim stanie na jednej z pszczyńskich ulic.
Ma złamaną miednicę i uszkodzone czucie w ogonie.
Obecnie dochodzi do siebie w domu tymczasowym u naszej wolontariuszki.
moje miejsce w sieci: http://www.donka66.blogspot.com/

Isiak

Od: Pon cze 11, 2007 23:02

Post » Sob lis 10, 2012 1:17 Re: Podopieczni Fundacji Zwierzęca Arkadia - Pszczyna

Bardzo ci dziękuje za założenie wątku :lol: , chociaż ja to obiecałam :oops: i dziś to chciałam zrobić ale Węgielek by mnie dziś o mało o zawał nie przyprawił , szczegóły na jego wątku tu :
viewtopic.php?f=1&t=147128
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob lis 10, 2012 1:20 Re: Podopieczni Fundacji Zwierzęca Arkadia - Pszczyna

Z Zwierzęcej Arkadii jest też Borysek który już doszedł do siebie po urazie , został wykastrowany i szuka juz domu ... szczegóły na jego wątku :
viewtopic.php?f=1&t=147127
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 10, 2012 9:05 Re: Podopieczni Fundacji Zwierzęca Arkadia - Pszczyna

Witaj Justa :) Zołożyłam, żeby nowe kociaki też ogłosić, bo dziewczyny już nie mają gdzie ich trzymać, przecież po 3 kotki nie będą w jednym transportertku trzymać :cry: Jak nie znajdą DT, to trzeba je będzie oddać do schronu :cry: No i dogo przestało mi łazić i już o nich nie napisałam.
Cieszę się, że jesteś na wątku, jesteś osobą o wiele bardziej kompetentną ode mnie :lol:

Isiak

Post » Sob lis 10, 2012 12:42 Re: Podopieczni Fundacji Zwierzęca Arkadia - Pszczyna

Isiak pisze:Witaj Justa :) Zołożyłam, żeby nowe kociaki też ogłosić, bo dziewczyny już nie mają gdzie ich trzymać, przecież po 3 kotki nie będą w jednym transportertku trzymać :cry: Jak nie znajdą DT, to trzeba je będzie oddać do schronu :cry: No i dogo przestało mi łazić i już o nich nie napisałam.
Cieszę się, że jesteś na wątku, jesteś osobą o wiele bardziej kompetentną ode mnie :lol:

Kociaki są już u mnie , jak wrócę zrobię im fotki i je wyśle do Nowa_Sztno bo ja nie mam jak ich wrzucić :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 10, 2012 15:46 Re: Podopieczni Fundacji Zwierzęca Arkadia - Pszczyna

Możesz fotki także do mnie wysyłać na maila, ja je wrzucę poprzez fotosika.
iruna@interia.pl
Kombinuję nad bazarkiem na Twój DT.

Isiak

Post » Sob lis 10, 2012 15:55 Re: Podopieczni Fundacji Zwierzęca Arkadia - Pszczyna

Isiak pisze:Możesz fotki także do mnie wysyłać na maila, ja je wrzucę poprzez fotosika.
iruna@interia.pl
Kombinuję nad bazarkiem na Twój DT.

Tylko że ja nie potrafie nawet na maila ( nie mam kabelka ) , ja tylko wysyłam mmsem :oops:
Bardzo Ci dziękuje za chęć zrobienia bazarku :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki