kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=139554&start=600
Bożenko obejrzyj fotki...zdziwisz się...Śliczna jest...
Śliczna ta tri! Jak piracik wygląda!
Kolorki mi taką jedną przypominają....
Którą?
Moderator: Estraven
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=139554&start=600
Bożenko obejrzyj fotki...zdziwisz się...Śliczna jest...
Śliczna ta tri! Jak piracik wygląda!
Kolorki mi taką jedną przypominają....
kalair pisze:Nigdzie nie idę!

Caragh pisze:kalair pisze:Nigdzie nie idę!
Jak to nie?Sama pisałaś, że pędzisz
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Caragh pisze:kalair pisze:Nigdzie nie idę!

MonikaMroz pisze:A mnie się oba kociaki podobają choć ta tri ma na prawde coś w sobie. Zreszta jak każda tri
kocurzyca41 pisze:MonikaMroz pisze:A mnie się oba kociaki podobają choć ta tri ma na prawde coś w sobie. Zreszta jak każda tri
Burania też śliczna,ale ta tri....Mogę sobie pomarzyć o takiej...wolno mi co nie?
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Karolek(ona) pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Nigdzie nie idę!
Nad rzeczką, opodal krzaczka, mieszkała Bożena dziwaczka
Lecz zamiast trzymać się rzeczki, pędziła bimber z porzeczki
MonikaMroz pisze:A mnie się oba kociaki podobają choć ta tri ma na prawde coś w sobie. Zreszta jak każda tri
kocurzyca41 pisze:MonikaMroz pisze:A mnie się oba kociaki podobają choć ta tri ma na prawde coś w sobie. Zreszta jak każda tri
Burania też śliczna,ale ta tri....Mogę sobie pomarzyć o takiej...wolno mi co nie?

Karolek(ona) pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Nigdzie nie idę!
Nad rzeczką, opodal krzaczka, mieszkała Bożena dziwaczka
Lecz zamiast trzymać się rzeczki, pędziła bimber z porzeczki
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

kalair pisze:kocurzyca41 pisze:MonikaMroz pisze:A mnie się oba kociaki podobają choć ta tri ma na prawde coś w sobie. Zreszta jak każda tri
Wolno Ci nawet POSIADAĆ!![]()
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:kocurzyca41 pisze:MonikaMroz pisze:A mnie się oba kociaki podobają choć ta tri ma na prawde coś w sobie. Zreszta jak każda tri
Ja tez marzyłam o drugiej tri (pierwsza nie żyje już) i przed kilkoma tygodniami moje marzenie sie spełniło. I teraz mam tri i pingwine
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, MB&Ofelia i 11 gości