kamari zmierzyłam szafeczkę, ma 70 x 40 i prosiła bym o materacyk tak żeby już na max był z brzegami w tych wymiarach i bez frędzelków jak moge prosić. Te co mam są większe i troche myla kociaste przy wskakiwaniu. Juz 2 razy Sheba zlądowała. Dlatego te większe poduszeczki znalazły juz swoje miejsce w innym miejscu.
kamari pisze:Nowa propozycja: "koty bibeloty", czyli wisioreczki po 8 zł/szt: z nocą kairu i czerwonym koralem długość: z noc kairu 4,9 cm, z czerwonym koralem 3,8 cm
Materacyki dotarły, Futra obwąchały, najpierw rozprawiły sie z opakowaniem a teraz jeden zaanektował sobie miejscówkę na jednym, drugi na drugim a reszta poszła spać do łóżka Jednym słowem jeszcze dwóch mi brakuje, tyle tylko, że miejsca na nie też... Bardzo dziękuję, fajne są bardzo i Kociastym od razu się spodobały, a to przecież najważniejsze...
Marysiu, ale piękności dodałaś Czy można zrobić kota bibelota z piaskiem pustyni zamiast Nocy Kairu? Czy można zrobić taki wisiorek jak nr 1, tylko o połowę mniejszy?
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r.Kacperek [*] 02.12.2016 r. Filemonek [*] 31.03.2017 r.
Marysiu ja bym zrobiła sobie prezenta mikołajowego w osobie kota bibelota nr 4 z koralem
Uprzejmie również donoszę że przesyłka z materacykiem i kolczykami doszła ja naprawde nie wiem kobieto jak niezawodowa krawcowa może tak pięknie odszyć coś tak slicznego. Ja jestem pod wrażeniem
Moje potwory zdecydowanie wola pierwszy materacyk , ale nowy ma nielada atrakcję Supełki ozdobne są ekstra do ciamkania- ciekawe jak długo zostana na swoim miejscu.
Kolczyki kocie super (aczkolwiek troszkę duże 0 ale ja kobieta słusznej postury i długiej i postawnej szyi coby ten wielki ep utrzymała więc i kolczyki naok.
Szyć (na starym Sienger'ze, takim składanym na nożny napęd), robić na drutach, szydełkować, cerować, haftować i gotować uczyła mnie babcia Celinka. Odkąd pamiętam zawsze coś razem kombinowałyśmy, miała do mnie nieskończoną cierpliwość
AGA [*] (1997 - 1.11-27.11.2011) - tak bardzo mi przykro, że nie potrafiłam Tobie pomóc LESIA [*] (1997 - 21.01-07.03.2012 - Kochanie, nie udało nam się. Przepraszam LUSIA [*] (1993 - 21.01-16.12.2012 - Cichutko żyła, cicho odeszła.Myszeńko, pusto jest bez ciebie.
AGA [*] (1997 - 1.11-27.11.2011) - tak bardzo mi przykro, że nie potrafiłam Tobie pomóc LESIA [*] (1997 - 21.01-07.03.2012 - Kochanie, nie udało nam się. Przepraszam LUSIA [*] (1993 - 21.01-16.12.2012 - Cichutko żyła, cicho odeszła.Myszeńko, pusto jest bez ciebie.