Nam nijakie księżyce nie przeszkadzają Jestem jak ruski żołnierz: zawsze mogę jeść i zawsze mogę spać
Spędziłam wspaniały weekend w Strzegomiu i Legnicy. Uwielbiam mieć tych wszystkich wujków, ciotki, kuzynów, dzieci kuzynów itd. Naładowałam akumulatory i wykąpana w morzu miłości mogę znowu chodzić z głową wysoko. Mimo, że.
Lecę nauczać, trzymajcie kciuki.
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim
Nie wiem,gdzie,pewnie w domu.Nienawidzę tej zmiennej pogody,zaczynają się choroby pseudogrypowe:au, au ,boli mnie tu i tu!Na fitness znowu z bbj. nie polazłyśmy bo nam się nie składało.Ogólnie h...jnia z grzybnią(bo jesień,to i wilgoć ).
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"
Jesień durna jak zawsze zaskoczy. Nawet nie chce się gadać wszystko w szarych barwach, wszystko się kitwasi. Ale trzeba jakoś łamać to ustrojstwo, bo Ja tam czekam na biały, zimny, skrzypiący pod butami, zamarzające w nosie szpiki, ciszę kiedy słychac tylko słupy wysokiego napięcia szumiące od mrozu .... oooo już mi lepiej
Nadaję z Sokołowca. Siedzę na łóżku w pokoju, w domu przerobionym ze stodoły. Za oknem (w dzień) widok na góry, kury i winnicę. Wino z tejże... łolaboga jakie dobre! Jestem tu służbowo, pracujemy w romańskim kościele w Świerzawie. Ten kościół to jakieś miejsce mocy. Nie, że oficjalnie, tylko, że ja to tak odbieram. Same zobaczcie http://radoslawsobik.pl/panoramy/swierzawa/index.html
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim