To A jechało piętnaście minut za wcześnie lub piętnaście za późno, według rozkładu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:A ja unikam u nas centrum jak ognia.
Nasze główne rondo Kaponiera w remoncie.
Wiadukt wyjazd z Poznanian na Wrocław w remoncie.
Dobrze, że do Gosi mogę jechać autostradą, troszkę dalej ale omijam ów wiadukt i korek.
Mam około 6-7 km dalej, ale jadę tylko 15-20 min.
MalgWroclaw pisze:Dziś szczęśliwie przyjechało A na Kromera. Szczęśliwie, bo musiałam być w domu o określonej porze, aaaaby odebrać zamówiony żwirek.
To A jechało piętnaście minut za wcześnie lub piętnaście za późno, według rozkładu
ula-misia pisze:Oj tam, oj tam, zamarzli i nie mogą pisać![]()
Witajcie dziewuszki![]()
![]()
MaryLux pisze:ula-misia pisze:Oj tam, oj tam, zamarzli i nie mogą pisać![]()
Witajcie dziewuszki![]()
![]()
Och, Ciociu, przynajmniej Ty się znalazłaś
ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:Oj tam, oj tam, zamarzli i nie mogą pisać![]()
Witajcie dziewuszki![]()
![]()
jestem codziennie ale nie zawsze piszę
MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:Oj tam, oj tam, zamarzli i nie mogą pisać![]()
Witajcie dziewuszki![]()
![]()
A ja wczoraj nie byłam.
ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:Oj tam, oj tam, zamarzli i nie mogą pisać![]()
Witajcie dziewuszki![]()
![]()
A ja wczoraj nie byłam.
kiedyś trzeba odpocząć
ula-misia pisze:bardzo dobrze zrobiłaśjesteś bardzo mądrą koteczką i bardzo kochaną, wiadomo -czarne jest naj
![]()
![]()
MaryLux pisze:ula-misia pisze:bardzo dobrze zrobiłaśjesteś bardzo mądrą koteczką i bardzo kochaną, wiadomo -czarne jest naj
![]()
![]()
A ta @ mówi, że goopia jestem
ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:bardzo dobrze zrobiłaśjesteś bardzo mądrą koteczką i bardzo kochaną, wiadomo -czarne jest naj
![]()
![]()
to tak z miłości się przekomarza, Ona bardzo, bardzo, bardzo kocha Ciebie Inusiu, tak jak my wszyscy![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:bardzo dobrze zrobiłaśjesteś bardzo mądrą koteczką i bardzo kochaną, wiadomo -czarne jest naj
![]()
![]()
to tak z miłości się przekomarza, Ona bardzo, bardzo, bardzo kocha Ciebie Inusiu, tak jak my wszyscy![]()
![]()
![]()
Nie wierzę!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, crisan i 20 gości