Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu. Zazwyczaj.

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lis 07, 2012 22:07 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Ciągle ktoś jest w domu, a ja nie zamierzam ryczeć w towarzystwie! Ale kawałkami to w zasadzie ten film już prawie obejrzałam... taaaa, zwłaszcza na koniec główny bohater wymyśla... :cry:
Co do napisów to oczywista oczywistość. Zagłuszanie Benedicta to zbrodnia przeciwko ludzkości!
Boziu, zanabyłam ponad 60 kg żarcia dla tych żertych geriatryków, Mosia nie licząc. :roll:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro lis 07, 2012 22:15 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

zabunkrować w jednym pomieszczeniu nie da się? Filozofa na straży postawić, powiesić karteczkę, że za przekroczenie progu grozi utrata głowy
ja na rozklejanie sobie mogę pozwolić, bo najbliżej znajdująca się znana mi osoba jest ze 20 km ode mnie, jak głośno i jak długo bym nie ryczała i tak nie usłyszą :roll:

uwielbiam scenę, po stoczeniu się wózka z klifu :mrgreen:
"Idziecie czy mam iść sam?"
"Idziemy, ale..." :wink:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Śro lis 07, 2012 22:24 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Mnie rozwala, jak docierają do brzegu, a Miles niesie Jamesa na rękach jak dziecko... :?
A zamknąć się nie mogę, no jak??? Od razu pięć kotów mam po którejkolwiek stronie drzwi sypialni, pięć kotów śmiertelnie oburzonych, rozdartych, zestresowanych i wstrząśniętych do głębi. :roll:

Megana

Post » Śro lis 07, 2012 22:29 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:A zamknąć się nie mogę, no jak??? Od razu pięć kotów mam po którejkolwiek stronie drzwi sypialni, pięć kotów śmiertelnie oburzonych, rozdartych, zestresowanych i wstrząśniętych do głębi. :roll:

o masz :roll:
Życie.
Wrzucę coś dla Ciebie, w kajetanowym wącie, na pobudzenie 8)

Aia

Post » Śro lis 07, 2012 22:51 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Ale masz życie...
Tylko pięć? U mnie siedem od ręki, jak mam pecha, to się tłoczno robi.
I takie małe pytanie - 60 kg to na ile wyżerka?
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Śro lis 07, 2012 23:33 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Kotów jest siedem, ale Dupencja w ogóle na górę nie wchodzi, a Szysza nie wchodzi do sypialni, bywa wyłącznie w pokoju Juniora.
Kiedyś 15 kg kocich chrupek stykało na pięć do sześciu tygodni na pięć starszych kotów. Odkąd pogłowie mi się zwiększyło, straciłam orientację. Postaram się zapisać, kiedy otworzę nowy worek i policzyć na siedem.

Megana

Post » Czw lis 08, 2012 0:18 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

O, dzięki. Ja usiłuję się zorientować, ile pochłaniają moje.
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Czw lis 08, 2012 7:44 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Mówiłyście o 'Nietykalnych"? Bym chciała obejrzeć. Macie na dvd? Mnie też nikt nie usłyszy jak bedę ryczeć, a koty mają to gdzieś :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw lis 08, 2012 8:22 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana, i jak? Nadal "Niemcy w domu", jak określa moja kumpela wojnę domową?
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Czw lis 08, 2012 11:24 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

morelowa pisze:Mówiłyście o 'Nietykalnych"? Bym chciała obejrzeć. Macie na dvd? Mnie też nikt nie usłyszy jak bedę ryczeć, a koty mają to gdzieś :?

o "Trzeciej gwieździe" http://www.filmweb.pl/film/Trzecia+gwiazda-2010-579022
mój pies ma w zwyczaju oddalać się niezauważony, gdy ktoś płacze, z miną "zawołaj ,jak Ci przejdzie" :mrgreen: Nie lubi melancholijnych nastrojów, bestia jedna :roll:

Aia

Post » Czw lis 08, 2012 14:00 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Aaa, googlałam po tagach 'wózek..' np :mrgreen:
Zapisuję do obejrzenia. Tylko nie wiem skąd wezmę. Wypożyczlanie odpoadają [są w ogole..??]
Chyba od 2 lat nie oglądałam normalnego filmu.. :? Tv nie używam :lol:

Piesek mądry - co się będzie dołował.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Czw lis 08, 2012 14:14 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

ja przez to, że nie posiadam TV w domu, zaczęłam oglądać filmy z serwerów :roll: ale do tego trzeba mieć dobre łącze

a ja myślałam, że psy są po to, jako najlepsi przyjaciele, by pocieszać :crying: znowu życie mnie oszukało :roll: :wink:

Aia

Post » Czw lis 08, 2012 14:20 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

morelowa pisze:Zapisuję do obejrzenia. Tylko nie wiem skąd wezmę. Wypożyczlanie odpoadają [są w ogole..??]

Ja obejrzałam na yt, znalazłam całość, ino z ruskimi napisami :P

Z nastrojem ogólnym współczuję, tez miewam takie dni, że po pracy (i spacerze, spacerze... spacerze) to już tylko do łóżka (po czym jeszcze przerwa na karmienie i spacer, i spacer). I łóżko do rana (i spacer, i spacer...) :?

Jak się ma Leon? Jakoś o nim ostatnio najmniej.

Apsa

Od: Wto mar 11, 2008 12:20

Post » Czw lis 08, 2012 14:24 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Aia pisze:ja przez to, że nie posiadam TV w domu, zaczęłam oglądać filmy z serwerów :roll: ale do tego trzeba mieć dobre łącze

a ja myślałam, że psy są po to, jako najlepsi przyjaciele, by pocieszać :crying: znowu życie mnie oszukało :roll: :wink:

Internet mam na modem. Chyba nie najgorzej, ale komp... ho, ho.. ten to potrafi się grzebać :evil:

Życie jest pełne niespodziane :mrgreen:

Poszukam na yt :D

Obrazek

morelowa

Post » Czw lis 08, 2012 22:58 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Leon jeszcze chodzi... Choć ostatnio, jak wstał znienacka i podniósł łapę przy fotelu i zaczął szczać, ryknęłam tak, że biegiem zawrócił i nawet PRZESKOCZYŁ po drodze przez Fila. Pierwszy raz widziałam jak Leon skacze i pewnie ostatni...
Proszę podziwiać Benedykta z należytą rewerencją.
Tak, niemce wciąz w domu. :roll:

Megana

[poprzednia][następna]