Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Post » Czw lis 01, 2012 18:04 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj]

Aia pisze:Witaj Zo :D
ano posiwiał mi psi, aż Go sama nie poznaje... Kiedy to tak? jak jeszcze całkiem niedawno robiłam zdjęcie z banerka, z którego spogląda całkiem rudy pies! Całe szczęście oczka ma nadal czyste i przejrzyste :wink:
Mieszka u Nas w bloku na parterze 17letni kudłaty pies, długi i prawie bez łap, schorowany, koślawy chyba bardziej od Kaja :| śmiech na sali gdy Ci inwalidzi próbują rzucić się sobie do gardeł, stare dziady jedne zgryźliwe :roll: Pozdrawiamy

No u mnie tez juz niektore futerka pokazuja, ze wiek powazny i zadnych tam takich kocich wariactw nie bedzie ... <wzdech>
A co do psich awantur, to calkiem normalne :) - Zgryzliwi Tetrycy :mrgreen: ... ale na pewno sie lubia i to wszystko tak na pokaz :)
Kaja prosze poglaskac od mua i dac mu szyneczki :)
:kotek:

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Czw lis 01, 2012 18:10 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj]

Żebyś wiedziała, że Dwaj Zgryźliwi Tetrycy :lol:
Lubią, nie lubią - nie ważne. Dobrze że jeszcze mają siły na pokazywanie szczerbatych szczęk :mrgreen: i oby jak najdłużej :)
Muszę odszukać Twój wątek, bo wieki tam nie zaglądałam :oops: może wrzuciłaś jakieś nowe zdjęcia tych dostojnych KoćPań :wink:

Wygłaszczę na pewno, szyneczki raczej nie dam, ale za to jutro kupię serek biały :ok:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw lis 01, 2012 18:15 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj]

Aia pisze: /.../ Muszę odszukać Twój wątek, bo wieki tam nie zaglądałam :oops: może wrzuciłaś jakieś nowe zdjęcia tych dostojnych KoćPań :wink: Wygłaszczę na pewno, szyneczki raczej nie dam, ale za to jutro kupię serek biały :ok:

Moj watek ... chyba plesnieje dosc powaznie, choc kilka dobrych Dusz jeszcze zaglada. Jakos tak mi odeszla energia, skoro Smoczek nie chciala sie znalezc ... ale o koty w domu dbam, karmie teraz na zime witaminami.
Ladne sa i tylko czasem dostaje z nimi amoku, kiedy wywracaja fikusa, robia pawiki albo inne takie elementy sajgonu domowego.

Fotki moze jeszcze kiedys powiesze ... robie ich wciaz sporo.
Sa tez niedostojne futra: wieczna tymczaska Pileczka i Franio - ci to dopiero rozrabiaja ... :evil:

Zowisia

Post » Czw lis 01, 2012 18:28 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj]

Zowisia pisze:Moj watek ... chyba plesnieje dosc powaznie, choc kilka dobrych Dusz jeszcze zaglada. Jakos tak mi odeszla energia, skoro Smoczek nie chciala sie znalezc ...

to tak samo jak mój :roll: :(
ostatnio jakoś znów rozmyślam, wspominam...trochę ciężko jest pod tym względem. Mam w sypialni zdjęcie Asche'a i Kota, wiszą na ścianie. Asche już tak strasznie daleki... Jakby kto zapytał o Niego, to zastanawiałabym się czy może On był tylko snem w moim życiu, a nie prawdziwym kotkiem :( Nie czuje już Jego futerka pod palcami, kształtu główki, ciężaru, długości ogonka... Wyrwa w sercu jest, miewa się dobrze...
Dostaje od czasu do czasu wiadomości prywatne, mailowe o Asche'u. Różnego typu, pozytywne, słowa wsparcia.
Koniec roku zawsze jest ciężki. Tak żałuję, że obu Nam się nie udało... tak chciałam by chociaż jednej...

Ale dobrze, że jest kto poszaleć w domu i powkurzać :wink:

Aia

Post » Sob lis 03, 2012 0:27 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj]

Wpadamy w gosci zaswiecic oczami :) :

Sonia:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bunia:
Obrazek

Zowisia

Post » Pon lis 05, 2012 12:46 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj]

Zo, dziękujemy za taką wspaniałą wizytę :D
Kajetan byłby zachwycony, bo jak wiadomo (!) Kaj kocha czarne kocice :1luvu:
Sonia, może i złośnica, ale cieszy oczy nieziemsko
a Buni to bym nie poznała 8O co prawda bardzo dawno Jej nie widziałam, ale chyba się nieco zmieniła?

skoro jesteśmy już w przy czarnych kotach i sąsiadach, to mamy jeszcze coś w tym temacie
Kaj zapoznał malutką kociczkę. Oczywiście się zaprzyjaźnił. Mała poluje na Niego, czai się za krzakiem i nagle wyskakuje Mu przed nos, a ten merda tylko tym swoim kikutkiem ogonka, się dumnie pręży i Ją wyniuchuje :lol:
Kicia nie ma więcej niż pół roku, ma nieograniczoną ilość energii, jest śmiała, odważna i jest ulubienicą dzieci z osiedla...
Pogoda za oknem, ku mojemu zadowoleniu, nie zachęca Kici do podróży po dworze 8)

Obrazek,
Obrazek
i gdzie jest kotek?
Obrazek

Aia

Post » Śro lis 07, 2012 22:33 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj]

na pobudzenie uczuć wszelkich :)
Obrazek Obrazek
Miłych snów

Aia

Post » Śro lis 07, 2012 22:48 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj]

Aia pisze:na pobudzenie uczuć wszelkich :)
/../ Obrazek Miłych snów

Alez precelek ... spi jak kot .. :)
No w koncu tytul zobowiazuje :)
:kotek:

Zowisia

Post » Śro lis 07, 2012 23:34 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj]

Nieodmiennie słodziak. :wink:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw lis 08, 2012 12:03 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj]

tak, kociszcze lukrowane z niego jest niezaprzeczalnie, czego dowodzi co i rusz.
Ale poniższym rozwalił mnie doszczętnie.
Szykujemy się do wizyty u Babci. Kaj został już poinformowany o podróży, pierwsze żale "dlaczego dopiero po południu jedziemy?" były.
Teraz się pakuje :|
Obrazek
... na moment się odwróciłam, by przynieść rzeczy.

Aia

Post » Czw lis 08, 2012 12:22 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj]

Aia pisze:tak, kociszcze lukrowane z niego jest niezaprzeczalnie /..../Teraz się pakuje :| /.../ ... na moment się odwróciłam, by przynieść rzeczy.

NO JAK TO, PRZECIEZ MOGLABYS ZAPOMNIEC GO ZABRAC !!!! :mrgreen: I co wtedy ....

Zowisia

Post » Czw lis 08, 2012 12:31 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj]

:smiech3: no tak, w sumie deptanie mi po piętach, do którego pomieszczenia bym nie poszła, tak bym musiała co chwila skakać przez psa, może być za mało sugestywne :mrgreen: a ja Go jednak bym chciała przekonać by został :mrgreen: popilnował by włości, popodlewał kwiatki (które, o dziwo, nadal żyją!), kurze pościerał, pranie poskładał, zakupy na mój powrót by zrobił i wody zagrzał w kranie - no mógłby się na coś przydać, nie? a nie tak bezproduktywnie u dziadków się byczyć :twisted:

Aia

Post » Czw lis 08, 2012 23:01 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj]

A weź sobie wyobraź cztery psy, przez które wciąż trzeba przeskakiwać... :?
A do walizki pakuje się kotecek, jak tylko ją spuścisz z oka.

Megana

Post » Pt lis 09, 2012 12:17 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj]

Jedyne co przychodzi mi do głowy to to, że musisz być cholernie wysportowaną osobą, Meg :wink:

Aia

Post » Pt lis 09, 2012 22:21 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj]

No chyba nie mam wyjścia. :twisted:

Megana

[poprzednia][następna]