Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
m&j pisze:Zgubiłam się już tutaj. W tej gromadzie były jakie kotki? Rudasek który zapewne znalazł dom, była mała trikolorcia itd. Ile kociaków zostało?
7ksiezyc pisze:no i wszystko wskazuje na to ze kocurek dziś pojedzie do domu - byłam zrobic sobie wizyte pa i dzis o 17tej jego nowi Duzi po niego przyjezdzaja
m&j pisze:Dziękuję ja wyjaśnieniea maluchy ile teraz mają??
m&j pisze:czyli tego rudaska już nie ma?? kurcze wszyscy chcą rudego
7ksiezyc pisze:no i po adopcjach u mnie
Pingwinek - zwany Antonim - zamieszkał w Gdańsku na Wzgórzu Myśliwskim - młode małżenstwo, on zawsze miał koty, ale jego kot został z rodzicami a on ze swoja żoną od miesiaca mieszkaja u siebie i on doszedł do wnoisku z edom bez kota to nie dom![]()
coz miala robic zona - zgodziłą się i mają Antka
Finisz osiagneły tez rozmowy i wizyta pa dla tri i koteczka kilka minut temu pojechała do nowego domu - domek chwycił mnie za serducho, z polecenia zreszta mojej wet - mają odratowanego latem kocurka (znalezli przy drodze Leona z peknieta przepona, z ogromnym zaangazowaniem leczyli chlopaka i mimo poczatkowo slabych rokowań uratowali) i teraz Leon bedzie miał towarzyske - mala tri ktora dostała imię Maja
a ja padam chyba mnie grypsko paskudne dopadlo ...
i caly zcas cholera serce z rozumem walczy w temacie mamusi ...
aga marczak pisze:7ksiezyc ty nam tu nie padaj,jesteś nam baaaaardzo potrzebna![]()
Gratuluję adopcji
Po czarnuszka dzwoniła laska która nie bedzie sterylizować i będzie wypuszczać kota z parteru aby żył zgodnie z naturą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości