ogon miała w wodzie
ale małpiszon wrócił na akwarium ,uparta bestia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Może ona myśli, że na ogon rybki się złapiąAniu skoro dzieci nie chorują chwilowo to zmień tytuł bo smutny
amyszka pisze:Wcale się nie dziwię Pixi że tak zagląda![]()
Takie piękne rybki to kuszą
![]()
Biedne dzieci , kto to repertuar wybiera ?
meg11 pisze:Szewczyk Dratewka nie jest straszny, zależy tylko od interpretacjii reżysera.Tu widocznie troszkę przesadziliDpbrze że już niedługo będzie w krainie baśni.
Dostałaś zaproszenia?
meg11 pisze:Szewczyk Dratewka nie jest straszny, zależy tylko od interpretacjii reżysera.Tu widocznie troszkę przesadziliDpbrze że już niedługo będzie w krainie baśni.
Dostałaś zaproszenia?
ruda32 pisze:meg11 pisze:Szewczyk Dratewka nie jest straszny, zależy tylko od interpretacjii reżysera.Tu widocznie troszkę przesadziliDpbrze że już niedługo będzie w krainie baśni.
Dostałaś zaproszenia?
Dostałam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meg11 pisze:ruda32 pisze:meg11 pisze:Szewczyk Dratewka nie jest straszny, zależy tylko od interpretacjii reżysera.Tu widocznie troszkę przesadziliDpbrze że już niedługo będzie w krainie baśni.
Dostałaś zaproszenia?
Dostałam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co za radośćto tylko zaproszenia
meg11 pisze:Chyba jeszczę troche reklamówek? Zuzia się ucieszy jak wroci ze szkoły.
ruda32 pisze:Wczoraj byłam u swojego pulmunologa i stwierdził ,że schudłam za bardzo i mam zrobić rtg
co na rtg może wyjść od czego chudnie się ?![]()
któreś z małp wylało mi klej![]()
![]()
rude jest wredne
Użytkownicy przeglądający ten dział: marivel i 73 gości