Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JakubM pisze:Witam serdecznie
Nasz kot został dzisiaj zdiagnozowany, czego wynikiem jest panleukopenia. Napiszcie proszę gdzie i z kim mamy się skontaktować aby naszą Lamię uratować. Piszę z Wrocławia, ale odległość nie ma znaczenia. Kotka jest silna i mamy nadzieję zdążyć. Oto mój numer telefonu pod który można o każdej porze dzwonić 601199648. Wiem, że wiele było napisane poniżej, ale emocje rządzą.
Pozdrawiam i prosimy o pomoc.
aneczkaaneczka pisze:A jeszcze jedno, czy powinnam wywalic drapaki z domu ? Tego zabrdzo nie da sie zdezyfekować.
JakubM pisze:Na FB już się ogłaszaliśmy, ale chwilowo nie ma nic. Właśnie chciałem zapytać jak to wygląda z czechami. Wystarczy pojechać do jakiejkolwiek przychodni weterynaryjnej i dostaniemy ją od ręki czy jest to loteria? W których najlepiej szukać? Przy granicy czy zagłębiać się w kraj. Z wyjazdem nie ma problemu. Jesteśmy w stanie z samego rana ruszyć w stronę Czech.
JakubM pisze:Na FB już się ogłaszaliśmy, ale chwilowo nie ma nic. Właśnie chciałem zapytać jak to wygląda z czechami. Wystarczy pojechać do jakiejkolwiek przychodni weterynaryjnej i dostaniemy ją od ręki czy jest to loteria? W których najlepiej szukać? Przy granicy czy zagłębiać się w kraj. Z wyjazdem nie ma problemu. Jesteśmy w stanie z samego rana ruszyć w stronę Czech.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 34 gości