Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:Karolek(ona) pisze:wysłałaś mi kiedys zaproszenie, pewnie na Fb miałaś login
Hm nie pamiętam
Karolek(ona) pisze:ruda32 pisze:Karolek(ona) pisze:wysłałaś mi kiedys zaproszenie, pewnie na Fb miałaś login
Hm nie pamiętam
na pewno od ciebie miałam zaproszenie
Marzenia11 pisze:Hej, takie cudo dostałam na bazarek dla moich wszelkich kotów...
viewtopic.php?f=20&t=147743
Może ktoś się skusi i zrobi sobie lub komuś gwaizdkowy na przykład prezent? zapraszam!![]()
potrzeby są ogromne, niestety....
meg11 pisze:Opis tego co czeka Zuzię, mam nadzieję że już zdrową:
Pewnego dnia Księżniczka Szeherezada otwierając wrota bajkowego pałacu, gdzie wśród swoich najcenniejszych skarbów przechowuje Księgę ???Baśnie z Tysiąca i Jednej Nocy??? zauważa, że księga zniknęła. Zrozpaczona wyrusza na jej poszukiwanie. W towarzystwie Piratów, Sindbada Żeglarza, Rajskiego Ptaka, Perskiego Kota oraz widzów udaje się w taneczną podróż. Kogo spotka na swojej drodze? Jakie czekają ją przygody ? Czy uda jej się odnaleźć zaginiony skarb? Po spektaklu widzowie będą mieli okazję spotkać się z artystami, zobaczyć z bliska kostiumy, baletki, puenty oraz poznać tajniki warsztatu sztuki tańca.
http://www.teatrpalladium.com/blog/2012 ... palladium/
kamari pisze:meg11 pisze:Opis tego co czeka Zuzię, mam nadzieję że już zdrową:
Pewnego dnia Księżniczka Szeherezada otwierając wrota bajkowego pałacu, gdzie wśród swoich najcenniejszych skarbów przechowuje Księgę ???Baśnie z Tysiąca i Jednej Nocy??? zauważa, że księga zniknęła. Zrozpaczona wyrusza na jej poszukiwanie. W towarzystwie Piratów, Sindbada Żeglarza, Rajskiego Ptaka, Perskiego Kota oraz widzów udaje się w taneczną podróż. Kogo spotka na swojej drodze? Jakie czekają ją przygody ? Czy uda jej się odnaleźć zaginiony skarb? Po spektaklu widzowie będą mieli okazję spotkać się z artystami, zobaczyć z bliska kostiumy, baletki, puenty oraz poznać tajniki warsztatu sztuki tańca.
http://www.teatrpalladium.com/blog/2012 ... palladium/
Zuzia na takie atrakcje na pewno będzie super zdrowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, jolabuk5, Tygrysiątko i 66 gości