Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 07, 2012 19:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

vip pisze:
johaśka pisze:
vip pisze: Asia, a Ty nie przesadzaj, do mojego Puśka to Ci jeszcze baaardzo daleko :mrgreen: .

nooo daleko....
nie umiem tak po płotach skakac :ryk: :ryk: :ryk:

8O ...przeciez on też nie umie :ryk: :ryk: .

szkalujesz biednego Punia...
sama widziałam jak wskakiwał na płot... no ok, płotek...
ale wskakiwał :mrgreen: i nie tylko ja to widziałam....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Śro lis 07, 2012 19:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

Asiunia, ale to baaaardzo dawno było :mrgreen: .
Od tego czasu przybyło mu nieco miesięcy i ...dekagramów :ryk: .
Tutaj to wchodzi tylko na takie pochyłe drzewo, jak koza.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro lis 07, 2012 19:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

wcale nie dawno... w tym roku to było :evil:
nieważne ze w styczniu ale tego roku :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro lis 07, 2012 19:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

Najpierw o pogodzie wywody, teraz o grubnięciu.
Ja idę się ... wyspać, dobre na niepogodę i grubnięcie :mrgreen:
Oczy same mi się zamykają, a tu jeszcze huk pracy. A co mi zamknę ją w laptopie, nie ucieknie 8)
Pozdrawiam

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro lis 07, 2012 19:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

O, Haneczka, witaj :D .
Taki sam zamiar właśnie posiadywam, mam okazję, bo kociarstwo pospane i mnie nie gnębi :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro lis 07, 2012 19:47 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

Ja jeszcze tylko strawy na jutro naważę, kuwetkę wymyję i zalegnę.
Dawno mnie nikt Haneczką nie nazwał, dziękuję - humor mi to poprawiło :!:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro lis 07, 2012 19:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

vip pisze:O, Haneczka, witaj :D .
Taki sam zamiar właśnie posiadywam, mam okazję, bo kociarstwo pospane i mnie nie gnębi :mrgreen: .

czy Wasze koty są takie grzeczne ,że nie szaleją o 23 ?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Śro lis 07, 2012 19:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

Dobry wieczór :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Śro lis 07, 2012 20:00 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

Bo Haneczka to tak ładnie...i pasuje do Ciebie :1luvu: .

Aniu, moje koty prawie nigdy nie szaleją, ja mam same geriatryki :ryk: .

Ulcia, Miłeczka, witajcie :D .

vip

Post » Śro lis 07, 2012 20:08 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

Widzę, ze Puniek jest najbardziej szkalowanym kotem w Zosinie 8)
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro lis 07, 2012 20:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

kamari pisze:Widzę, ze Puniek jest najbardziej szkalowanym kotem w Zosinie 8)

Cześć, Mario :D .
A w życiu, on doskonale wie, że ja go i tak kocham, i nigdy się nie obraża :D .

Myślałam, że jakoś się uspokoiłam po śmierci Groszka....
A dziś znalazłam pod fotelem jego ukochaną piłeczkę...to taka śmieszna piłeczka, troszke dzwoniąca, z takich jakby pozczepianych gwiazdek...od cioci Gerty. Ta piłeczkę lubił najbardziej, zawsze się nią bawil, nosił sobie w pysiu...
No nie ma Grosia, no.....

vip

Post » Śro lis 07, 2012 20:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

kamari pisze:Widzę, ze Puniek jest najbardziej szkalowanym kotem w Zosinie 8)

no właśnie Marysiu... tez to widzę 8)

Ania moje koty o 23 śpią....
jeszcze spią bo koło 23.30 się budzą i szaleją.....
potem idą spać i około 5 powtórka z rozrywki...
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro lis 07, 2012 20:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

Gosiu, wiem co czujesz. Ja właśnie w przedpokoju sprzątałam, patrzę, a pod kurtkami lekkimi smycz i szeleczki Naziego. Wiszą smętne i puste. A on taki lubił w nich spacerować. :cry:

Runio z miłości puchnie, mówisz. To moja Brawcia chyba tak samo. Chociaż te chrupki też chyba mają swój udział w jej masie. :twisted:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Śro lis 07, 2012 20:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

saintpaulia pisze:Gosiu, wiem co czujesz. Ja właśnie w przedpokoju sprzątałam, patrzę, a pod kurtkami lekkimi smycz i szeleczki Naziego. Wiszą smętne i puste. A on taki lubił w nich spacerować. :cry:

Runio z miłości puchnie, mówisz. To moja Brawcia chyba tak samo. Chociaż te chrupki też chyba mają swój udział w jej masie. :twisted:

Wiem, że wiesz, Ilonka...czytam Twój wątek :( .
Jutro minie rok bez Wiktora i prawie dwa tygodnie bez Groszka...ani o cal nie jest lżej :(

vip

Post » Śro lis 07, 2012 20:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

Z końcem listopada minie rok, od kąd pożegnałam Skandala, niewiarygodne, że nie ma go tak długo. Frania, Florek. Mój kochany Filemonek. Ehh.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

[poprzednia][następna]