Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 07, 2012 17:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

Rino zrozumie niedługo, że posiłki są codzienne. Jeśli podajesz o stałej porze, to mu sprawę ułatwisz. Ale swoja drogą to musi uroczo wyglądać, jak z miską wraca. :D
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Śro lis 07, 2012 17:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

Monologi niekontrolowane

- Zofio, czy ty wiesz, że ci dupa strasznie urosła? 8O ...normalnie jeszcze trochę, a bedziesz miała zadzisko jak Punio...weź no się za siebie, ja rozumiem, leje, wychodzić się nie chce...ale może z Antosiem byś się pobawiła trochę?...zobaczysz, na wiosnę, jak się z domu wreszcie wytoczysz, to żaden facet się za tobą nie obejrzy...A ty co tak gały wytrzeszczasz, Pusiu, chorobę Basedova masz czy co?....aaaa, ptaszek...złapałoby się, co?...no zrzuć jakies trzy kilo, to może nawet myszkę złapiesz, bo ptaszka to już chyba tylko swojego...Ali, czego ty tak krążysz jak ten krążownik, robale masz?...weź no se usiądź, bo się spocisz...no czego na niego warczysz, czego?...co ci robi?...chrupek ci wsypię, to sie uspokoisz...Puniu, patrz, pileczka leci do ciebie!...no tu, piłeczka leci....ło matko kochana, nie biegnij do niej tak szybko, bo aż mi głupio :evil: ...to piłeczka jest, tym sie bawi, wiesz?...o, zobacz, Antoś się bawi...nie patrz na niego, jak na idiotę, on bedzie piękny, smukły i zgrabny, a ty bedziesz dalej Puniem :mrgreen: ...-
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro lis 07, 2012 17:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

saintpaulia pisze:Rino zrozumie niedługo, że posiłki są codzienne. Jeśli podajesz o stałej porze, to mu sprawę ułatwisz. Ale swoja drogą to musi uroczo wyglądać, jak z miską wraca. :D

Ilonka, no prześmiesznie wygląda! :D
Jak skończy jeść, to bierze miseczkę delikatnie za brzeg i przynosi mi...rozczulający jest :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro lis 07, 2012 17:55 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

:ryk: :ryk: :ryk:
monologi boskie
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Śro lis 07, 2012 17:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

vip pisze:Monologi niekontrolowane

- Zofio, czy ty wiesz, że ci dupa strasznie urosła? 8O ...normalnie jeszcze trochę, a bedziesz miała zadzisko jak Punio...weź no się za siebie, ja rozumiem, leje, wychodzić się nie chce...ale może z Antosiem byś się pobawiła trochę?...zobaczysz, na wiosnę, jak się z domu wreszcie wytoczysz, to żaden facet się za tobą nie obejrzy...A ty co tak gały wytrzeszczasz, Pusiu, chorobę Basedova masz czy co?....aaaa, ptaszek...złapałoby się, co?...no zrzuć jakies trzy kilo, to może nawet myszkę złapiesz, bo ptaszka to już chyba tylko swojego...Ali, czego ty tak krążysz jak ten krążownik, robale masz?...weź no se usiądź, bo się spocisz...no czego na niego warczysz, czego?...co ci robi?...chrupek ci wsypię, to sie uspokoisz...Puniu, patrz, pileczka leci do ciebie!...no tu, piłeczka leci....ło matko kochana, nie biegnij do niej tak szybko, bo aż mi głupio :evil: ...to piłeczka jest, tym sie bawi, wiesz?...o, zobacz, Antoś się bawi...nie patrz na niego, jak na idiotę, on bedzie piękny, smukły i zgrabny, a ty bedziesz dalej Puniem :mrgreen: ...-

ło jesoooo
leżę i kwiczę :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

poproszę fotę Ringusia z garami ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Śro lis 07, 2012 18:00 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

cytryna pisze::ryk: :ryk: :ryk:
monologi boskie

Cześć, Weroni :D .
No co ja poradzę, do kogoś gadac muszę :mrgreen: .
I czasem mi takie kretyństwa wychodzą...

Asia, ja się postaram jakoś zrobić, jutro po karmieniu, bo dziś już dostali.
Zobaczysz, jak to rozczulająco wyglada...i ta jego mina!
A Zośce naprawdę zadek rośnie....
Ona i Plamiś to są koty idealnie proporcjonalne, i u nich każdy dodatkowy kg od razu widać.
Punio jest grubas, a Ali i Antoś mają bardzo długie łapki, ale ta dwójka jest bez zarzutu...to jest...hmmm...była :mrgreen: .

vip

Post » Śro lis 07, 2012 18:02 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

jak koty grubnom to znaczy zima idzie 8)

cytryna

Post » Śro lis 07, 2012 18:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

cytryna pisze:jak koty grubnom to znaczy zima idzie 8)

o dobrze mówisz.... idzie zima jak diabli...
i zimno będzie... górale chrust zbierają....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro lis 07, 2012 18:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

A jak niektóre grubnom cały rok, to co? :?

vip

Post » Śro lis 07, 2012 18:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

Właśnie, bo niektóre na każdą porę roku grubnom...
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Śro lis 07, 2012 18:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

to aż takim miszczem dietetyki to ja nie jestem :wink:
może grubnom bo lubiom :lol:
dobrze im się powodzi, albo z miłości puchną :mrgreen: o to to :lol:

cytryna

Post » Śro lis 07, 2012 19:02 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

vip pisze:A jak niektóre grubnom cały rok, to co? :?

to znaczy ze na mnie się zapatrzyły :P
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro lis 07, 2012 19:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

Cos w tym jest...Punio z miłości grubnąć może jak najbardziej :mrgreen: .
On jest wogóle jedną wielką chodzącą miłością :ryk: .

Asia, a Ty nie przesadzaj, do mojego Puśka to Ci jeszcze baaardzo daleko :mrgreen: .

vip

Post » Śro lis 07, 2012 19:11 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

vip pisze: Asia, a Ty nie przesadzaj, do mojego Puśka to Ci jeszcze baaardzo daleko :mrgreen: .

nooo daleko....
nie umiem tak po płotach skakac :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro lis 07, 2012 19:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...już tydzień bez Grosia...

johaśka pisze:
vip pisze: Asia, a Ty nie przesadzaj, do mojego Puśka to Ci jeszcze baaardzo daleko :mrgreen: .

nooo daleko....
nie umiem tak po płotach skakac :ryk: :ryk: :ryk:

8O ...przeciez on też nie umie :ryk: :ryk: .

vip

[poprzednia][następna]