saintpaulia pisze::twisted: U nas Gaja jest kradziejką, a Primka zaczyna się od niej uczyć.
Daje zły przykład młodszej siostrze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
saintpaulia pisze::twisted: U nas Gaja jest kradziejką, a Primka zaczyna się od niej uczyć.
solarie pisze:A Malagito jakoś tak ostatnio rozpoczął swoją złodziejską działalność.Wcześniej jakoś go ludzkie jedzenie nie interesowało, a teraz cały czas próbuje to ukraść ser żółty z kanapki, to poluje na mój makaron pesto (chociaż ostatnio miał nauczkę jak ukradł ten z sosem chili...
), dzisiaj mamie znowu podebrał część skrojonego jajka jak robiła sałatkę.
![]()
Coś te nasze koty chyba niedokarmione się czują, że sobie tak muszą na własną rękę radzić.![]()
Buziaki dla kociastych i Dzulki!Ale takie posłane na odległość, bo mam chore gardło, więc nie chciałabym ich zarazić.
ilgatto pisze:Witam.
Miraclle, ryba leżąca na desce należy do kota....nie wiedziałaś o tym?...bozena640 pisze:U mnie nikt nie chce nic kraśćGabi tylko przychodzi na mleczko jak jem płatki na śniadanie
![]()
Przez cały czas się zastanawiam czemu te moje kociaki są takie wielkie jak prawie nic nie jedzą
Mogę podarować trzy "złodziejki":Manię, Kleo i Mafię.Najlepszy styl prezentuje Mafia: wchodzi na blat, różnymi drogami, porywa to co chce i skokiem ratownika, z ofiarą w dziubasku, rzuca się z blatu....ucieka i na wszelki wypadek warczy
.
solarie pisze:Coś te nasze koty chyba niedokarmione się czują, że sobie tak muszą na własną rękę radzić.![]()
bozena640 pisze:Kubusiu![]()
![]()
przystojniaku
![]()
Toficzku![]()
![]()
saintpaulia pisze:Ale i tak wyglądają pięknie.
Miraclle pisze:..........
Kubuś jedynie warczy jak chcę mu zdobycz wyrwać z pyszczka![]()
![]()
Pamiętam jak upolował swojego pierwszego ptaszka... trzymałam go za kuper, tata wyciągał zdobycz z paszczy... ale był złyPóźniej przez cały dzień miał na mnie focha.
Miraclle pisze:bozena640 pisze:U mnie nikt nie chce nic kraśćGabi tylko przychodzi na mleczko jak jem płatki na śniadanie
![]()
Przez cały czas się zastanawiam czemu te moje kociaki są takie wielkie jak prawie nic nie jedzą
Koty zawsze znajda sposób na darmową wyżerkę![]()
Gromadka umiejętnie podjada
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, muza_51 i 14 gości