erin czyli najpierw testy potem szczepienie a dopiero na końcu sterylka, tak?
Rozumiem, że kota z pozytywnym wynikiem się nie szczepi? I taki kot nie może mieć towarzysza bo zaraża?
Coś do czesania trzeba kupić, może nie już bo narazie to wszystkie kręgi i żebra pod skórą czuć, teraz co najwyżej grzebykiem dla lalek ją mogę czesać ale się rozejrzę.
jamkasica a ja jakoś obchodziłam szylkretki dookoła, takie brudne koty dla mnie to były. Od czasu chyba tej Leny co w Lecznicy tydzień w transporterze z kociętami siedziała tak mi sie jakoś spodobały. Teraz się napatrzeć na te jej mazy na futrze nie mogę
kalair faktycznie Twoja też ma nosek pół na pół. Ale Twoja ma potem równo pod brodą to samo a moja na odwrót
lila witam

Te rozrabiary z banerka? Cudne! Do pointów mam słabość ale te współczesne syjamy dla mnie są zbyt podłużne

Twoja wydaje się taka bardziej okrąglasta, cudne masz te dziewczyny, duże są?
Co robicie ze żwirkiem? Głupie pytanie wiem... Ja mam bazyla i podobno można go spłukiwać ale boję się o zapchanie toalety - mieszkam w bloku i nie chciałabym mieć tu sąsiadów na głowie za zapchanie pionu

Wyrzucałam do tej pory do śmieci ale nie podoba mi się zapach jaki ze śmietnika dochodzi. Może najpierw do woreczka i potem do śmieci? Nie wyrobię na woreczki