254/12

edit.
sorry jednak ktos go zauważyl

Niech będzie Czarodziej 2 lub chetnie poprosze o jakies fajne magiczne imie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zoyabea pisze:Ja jeszcze robie ogloszenie - chyba go nazwe CZAPEK NIEWIDEK - czarny duży kastrat w pok 2 z młodzieżą. Najpierw siedział na sterylkach w budce Bóg wie ile, a teraz też go nikt nie zauważyłBardzo mily przestraszony, ale daje sie glaskac.
254/12
edit.
sorry jednak ktos go zauważyl
Niech będzie Czarodziej 2 lub chetnie poprosze o jakies fajne magiczne imie
MalgosiaZ pisze:jamkasica pisze:Śrubeks- padłam
gdyby Notka była chłopcem zapewne tak by się nazywała
bubula pisze:Po euforii że Tulkowa wątroba w normie , przyszło wielkie och! po morfologii![]()
18% czerwonych krwinek . tak więc glut to pikuś, przy grożącej transfuzji. Pani doktor powiedziała że kiciura ma jeść cokolwiek byleby jadła ale Tulcia jak to szylka ma swoje zdanie na ten temat i nadal je bardzo mało :/ . Macie może pomysł na jakąś karmę którą by taki wybredzioch chciał jeść ? Help !
MalgosiaZ pisze:bubula pisze:Po euforii że Tulkowa wątroba w normie , przyszło wielkie och! po morfologii![]()
18% czerwonych krwinek . tak więc glut to pikuś, przy grożącej transfuzji. Pani doktor powiedziała że kiciura ma jeść cokolwiek byleby jadła ale Tulcia jak to szylka ma swoje zdanie na ten temat i nadal je bardzo mało :/ . Macie może pomysł na jakąś karmę którą by taki wybredzioch chciał jeść ? Help !
Ciocia - będziesz w weekend ? Mogę przywieźć na próbę to co moje futra zajadają . Może akurat coś się dopasuje Tulci ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 189 gości