Moderator: Moderatorzy
halinka1403 pisze:EwaKa pisze:Halinko, ja też bym chciała 54 dla mojej mamy, da się drugą?
Da sięBardzo dziękuję
EwaKa pisze:halinka1403 pisze:EwaKa pisze:Halinko, ja też bym chciała 54 dla mojej mamy, da się drugą?
Da sięBardzo dziękuję
Halinko, ja nie dostałam żadnego PW, nie wiem, czy pamiętasz o tych firankach, mi szczerze mówiąc wyleciało z głowy...:/
as_ko pisze:Halinko ta firana nr 55 jest cudnaSzkoda że u mnie cienko z finansami bo bym do mamy zamówiła, ale to może w grudniu jak jeszcze będzie. W weekend jak będę u mamy to zrobię zdjęcie firan nr 45, są prześliczne i świetnie się prezentują, polecam je wszystkim, szczególnie na szersze okna.
halinka1403 pisze:Dzięki za pochwały![]()
Cieszę się,że się podobają i mama jest zadowolona
![]()
Co do firany 55,to nie wiem ,czy jeszcze będzie,bo to duza promocja (w sklepie taka firana kosztuje ok.250zł-300zł w zależności od tkaniny firanowej ,a ta akurat jest z firany ornamentowej,drogiej,w dodatku obszywana kryształkami) Jak nikt nie kupi,to będzie
as_ko pisze:halinka1403 pisze:Dzięki za pochwały![]()
Cieszę się,że się podobają i mama jest zadowolona
![]()
Co do firany 55,to nie wiem ,czy jeszcze będzie,bo to duza promocja (w sklepie taka firana kosztuje ok.250zł-300zł w zależności od tkaniny firanowej ,a ta akurat jest z firany ornamentowej,drogiej,w dodatku obszywana kryształkami) Jak nikt nie kupi,to będzie
Może akurat poczeka na mnie, bo bardzo bym chciała a na prawdę w tym miesiącu nie dam rady
halinka1403 pisze:EwaKa pisze:halinka1403 pisze:EwaKa pisze:Halinko, ja też bym chciała 54 dla mojej mamy, da się drugą?
Da sięBardzo dziękuję
Halinko, ja nie dostałam żadnego PW, nie wiem, czy pamiętasz o tych firankach, mi szczerze mówiąc wyleciało z głowy...:/
Ewuniu,nie wysyłałam pw.bo przecież nr.konta mój masz,a firanka jeszcze nie gotowa,tz. firanka już uszyta,ale zostało mi do zrobienia jeszcze 2 róże.Róże sie robi ręcznie,więc są czasochłonne,a ostatnio miałam strasznie chore koty i jeszcze zjazd rodziny i nie dałam radyPostaram sie do jutra skończyć,i zaraz wyślę .
EwaKa pisze:halinka1403 pisze:EwaKa pisze:halinka1403 pisze:EwaKa pisze:Halinko, ja też bym chciała 54 dla mojej mamy, da się drugą?
Da sięBardzo dziękuję
Ewuniu,nie wysyłałam pw.bo przecież nr.konta mój masz,a firanka jeszcze nie gotowa,tz. firanka już uszyta,ale zostało mi do zrobienia jeszcze 2 róże.Róże sie robi ręcznie,więc są czasochłonne,a ostatnio miałam strasznie chore koty i jeszcze zjazd rodziny i nie dałam radyPostaram sie do jutra skończyć,i zaraz wyślę .
Halinko, tylko mi napisz, ile mam zapłacić z przesyłką, ja Cię nie poganiam, bo przyznam, że u mnie też z kasą kiepsko i będę miała pieniążki dopiero za kilka dni
EwaKa pisze:Dzięki Halinko, postaram się jak najszybciej
Annah pisze:Witam,
Śliczne są te firaneczki.Można poprosić o nr 8, tę z niebieskim lambrekinem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość