Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tajdzi pisze:Kochani, przepraszam, że tak wprost, ale Hanelka jest bardzo dzielna i nigdy sama nie prosi o pomoc.
Ja więc poproszę o pomoc w imieniu Hanelki i jej kotów.
Leczenie do tej pory kosztowało nas lekko licząc 600zł (za ostatni tydzień leczenia, bo wcześniej poszło prawie drugie tyle)
Przed nami bardzo dużo wydatków - bo dziś do lecznicy jedzie też Helenka, a dwie nieszczepione kocice umówione są na następne dni (nie chcemy ich wozić razem)
Sam koszt leczenia maluchów (wczoraj miałyśmy pobraną krew od 5 kotów - maluchy + 3 dawców, leki, kroplówki, transfuzja, dziś maluchy są od rana pod kroplówką u Pani wet) - nas na pewno położy na łopatki.
Bardzo Was proszę o mały grosik - każdy się liczy - dla kotów Hanelki. Można wpłacać bezpośrednio na kotno lecznicy, bądź zrobić przelew do Hanelki.
tajdzi pisze:Maluchy są bardzo kiepskie. Zaraz dostaną bardzo drogi, sprowadzany tylko dla nich ludzki lek.
Prosimy o pomoc...
hanelka pisze:Mamy pp...
Paulinka i Piotruś walczą o życie. Wczoraj miały transfuzję.
Trzymajcie kciuki za nie. Za całe stadko. mam pięć kociąt i dwie nieszczepione dorosłe kotki...
ASK@ pisze:tajdzi pisze:Kochani, przepraszam, że tak wprost, ale Hanelka jest bardzo dzielna i nigdy sama nie prosi o pomoc.
Ja więc poproszę o pomoc w imieniu Hanelki i jej kotów.
Leczenie do tej pory kosztowało nas lekko licząc 600zł (za ostatni tydzień leczenia, bo wcześniej poszło prawie drugie tyle)
Przed nami bardzo dużo wydatków - bo dziś do lecznicy jedzie też Helenka, a dwie nieszczepione kocice umówione są na następne dni (nie chcemy ich wozić razem)
Sam koszt leczenia maluchów (wczoraj miałyśmy pobraną krew od 5 kotów - maluchy + 3 dawców, leki, kroplówki, transfuzja, dziś maluchy są od rana pod kroplówką u Pani wet) - nas na pewno położy na łopatki.
Bardzo Was proszę o mały grosik - każdy się liczy - dla kotów Hanelki. Można wpłacać bezpośrednio na kotno lecznicy, bądź zrobić przelew do Hanelki.
Przyłączam się.
Ania sama nie poprosi.To fakt.
A ma na prawdę ciężką sytuację , szczególnie finansową.
Ania pochyli się nad każdą biedą.Ale nie da rady uporać się z tym bez pomocy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 26 gości