Twoje rodzinne miasto to moje ukochane miasto, i mam tam rodzinę...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Broszka pisze:Kciuki za futerka![]()
![]()
![]()
Czy zdiagnozowano coś u Kefira? Wiadomo dlaczego kropelkuje?
natasza25 pisze:Mamcia - proponowane imię - Morticia (mama z Rodziny Addamsów)
Najmniejsza dziewczynka z początkami kociego kataru. Proponowane imię - Rąsia (od Rączki z Rodziny Addamsów)
A tutaj pozostała dwójka rodzeństwa. Jedno to chłopiec, drugie płeć nieznana. Chłopiec - proponowane imię - Drakula. Drugie w zależności od "pci": Fester (gruby i łysy wujek z Rodziny Addamsów) lub Wednesday (córka córka Gomeza i Morticii z Rodziny Addamsów)
turkawka pisze:A u Beaty takie straszne biedne "coś". Ponoć i tak wygląda już wyjściowo. Ja zobaczyłam go dopiero dzisiaj. Przy całym swoim nieszczęściu jest bardzo pogodny i wręcz kocha ludzi i puszeczki.
Biedny Krówek
natasza25 pisze:
Kola i Saszka proszą o DT, pani Ela która im pomogła w piątek wyjezdza do Austrii do domu
Kotki bedą musiały wrócić tam skąd zostały zabrane czyli z cmentarza.![]()
![]()
![]()
Gotowe do adopcji, zdrowe oswojone z człowiekiem, nie mamy dla nich DT. To pierwszy raz kiedy będziemy musieli oswojone koty którym pomogłyśmy wypuścic w miejsce z którego zostały zabrane, do tej pory nawet dzikuskom szukałyśmy miejsca na gospodarstwie czy w miejscach gdzie mają budki i sa karmione...
Czy ktos się zlituje i pomoże Saszce i Koli ? Mamy tylko czas do czwartku...
Kola - około 5 miesięczna (najbardziej wystraszona z trójki maluchów, ale nie gryzie czy drapie)
Saszka - około 4 miesięczna, płakała jak pozostałych maluchów nie było obok, też na rękach siedzi
dagmara-olga pisze:Broszka pisze:Kciuki za futerka![]()
![]()
![]()
Czy zdiagnozowano coś u Kefira? Wiadomo dlaczego kropelkuje?
nie... podejrzewamy ból ale nie z dróg moczowych.
dagmara-olga pisze:Aha. Coś mi kurde śmierdzi.
Morf
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości