Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwoo1 pisze:Dosłownie z drzewa. Ludzie go ściągnęli i znalazł się u mnie. Nie mieli co z nim zrobić a do schroniska nie chcieli oddać. Cóż miałam zrobić, tylko musi być w klatce bo ma tego świerzbowca i boję się, żeby nie zaraził moich kotów.
agula76 pisze:oba Rudzielce i oba na drzewach.....Iwoo te koty wiedzą gdzie Cie szukac jak one to wyczuwaja????:):![]()
![]()
lidka02 pisze:agula76 pisze:oba Rudzielce i oba na drzewach.....Iwoo te koty wiedzą gdzie Cie szukac jak one to wyczuwaja????:):![]()
![]()
Tak koty wiedzą gdzie mają szukać ....Iwoo1
.Koci aniele
iwoo1 pisze:lidka02 pisze:agula76 pisze:oba Rudzielce i oba na drzewach.....Iwoo te koty wiedzą gdzie Cie szukac jak one to wyczuwaja????:):![]()
![]()
.Koci aniele
To nie ja go ściągnęłam, on tylko jest u mnie na DT
lidka02 pisze:iwoo1 pisze:lidka02 pisze:agula76 pisze:oba Rudzielce i oba na drzewach.....Iwoo te koty wiedzą gdzie Cie szukac jak one to wyczuwaja????:):![]()
![]()
.Koci aniele
To nie ja go ściągnęłam, on tylko jest u mnie na DT
Tylko iwuś![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
agula76 pisze:teraz dopiero zajarzyłam, że Rudasek jest od Kasi:)
iwoo1 pisze:agula76 pisze:teraz dopiero zajarzyłam, że Rudasek jest od Kasi:)
Tak, od Kasi. Siedział na drzewie przed jej oknami i płakał.
On chyba nie miał domu, albo taki nie za bardzo. Miziak straszny, ale bardzo zaniedbany i nie wie co to zabawki. Zobaczymy co będzie z kuwetą.Na razie zbieram martwe pchełki z jego kocyka i nie mogę go swobodnie puścić na mieszkanie. I warczy na moje koty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Darkmatter, Google [Bot], Kankan i 60 gości