Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:No cóż Dorota - bardzo dobrze, że ją wzięłaś![]()
![]()
![]()
Podobnie postąpiła Twoja koleżanka - pnia Ola B. - znalazła ostanio zmarzniętego psiaka, który wlazł do autobusu i też go przygarnęła ale niestety - ona nie może go zostawić u siebie - ma już 3 psie znajdy i 3 koty i niestety ma zamiar oddać psa w środę do schoniskaa psiak jest młodym kanapowcem
Bardzo proszę wszystkich o zrobienie mu wydarzenia na fb i rozpropagowanie (może wątek na dogo?) infa, że ma tylko 2 dni na znalezienie choćby DT....Wstawiam jedno zdjęcię
,
ale mam więcej dzięki uprzejmości Marty, ale te wiecej to wyślę do Cookie i ewentualnie do innych osób zaznajomionych z fb. Piesek ma ok. roku i wygląda jak wydłużony terier, jest jeszcze naiwny i bardzo garnie się do ludzi
Dorota Wojciechowska pisze:Na mojej drodze staneła dzisiaj bura ewidentnie domowa kotka.
Jak jechałam po 14-tej do pracy przy przystanku na Jagiellońskiej błakała sie kotka ocierając się o ludzi.
Jak wracałam przed 20-tą nadal była w okolicy - przebiegała przez droge pod samochody. Spytałam w sklepie czy nikt nie pytał i nie szukał kota burego, ale nic nie wiedziały.
Kupiłam saszetkę. Kocia rzuciła się na jedzonko łapczywie.
Zostawiłam ją z jedzonkiemi poszłam -------------------------------------------------
Poszłam do domu po transporterek.
Kicia sama weszła do transporterka za jedzonkiem i tak oto wylądowała w łazience.
Okazuje się że kicia jest chyba w ciaży (i pewnie dlatego wylądowała na ulicy)
Jest mega myziakiem i przytulakiem i ugniataczem.
Była bardzo głodna.
Jutro wkleję zdjęcia, zrobię ogloszenia i rozwieszę w okolicy.
Po południu pójdę do Lupusa - może ją rozpoznają, ale przynajmniej przebadaja i jak się potwierdzi że jest kotna to ją wysterylizuję, chyba że będą przeciwskazania.
Kicia jest cudna - około roczna
Robocze imię NINA
mir.ka pisze:Mara S pisze:No cóż Dorota - bardzo dobrze, że ją wzięłaś![]()
![]()
![]()
Podobnie postąpiła Twoja koleżanka - pnia Ola B. - znalazła ostanio zmarzniętego psiaka, który wlazł do autobusu i też go przygarnęła ale niestety - ona nie może go zostawić u siebie - ma już 3 psie znajdy i 3 koty i niestety ma zamiar oddać psa w środę do schoniskaa psiak jest młodym kanapowcem
Bardzo proszę wszystkich o zrobienie mu wydarzenia na fb i rozpropagowanie (może wątek na dogo?) infa, że ma tylko 2 dni na znalezienie choćby DT....Wstawiam jedno zdjęcię
,
ale mam więcej dzięki uprzejmości Marty, ale te wiecej to wyślę do Cookie i ewentualnie do innych osób zaznajomionych z fb. Piesek ma ok. roku i wygląda jak wydłużony terier, jest jeszcze naiwny i bardzo garnie się do ludzi
wysłałam fotki do znajomej, której mama myśli o wzięciu pieska, poprzedni odszedł kilka miesięcy temu
Mara S pisze:Odnośnie psiaka Markotek wysłała mi coś takiego:
https://www.facebook.com/#!/events/2168 ... ext=create
Plis zróbcie z tym coś w sensie by jak najwięcej ludzi się dowiedziało
Mara S pisze:Odnośnie psiaka Markotek wysłała mi coś takiego:
https://www.facebook.com/#!/events/2168 ... ext=create
Plis zróbcie z tym coś w sensie by jak najwięcej ludzi się dowiedziało
terenia1 pisze:Dziewczyny pilna sprawa Beatka załatwiła na kociarnię bardzo fajną szafę, ale potrzebny jest na ten tydzień transport na przewiezienie szafy do kociarniszafy nie da się złożyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, kasiek1510, puszatek i 111 gości